Meniu

Radiografie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o investigatie cu raze X si vrei sa o realizezi cat mai repede, la un centru de imagistica din proximitatea ta, de aceea cauti o clinica pentru o radiografie in Bucuresti sector 2. Daca nu stii inca unde sa te indrepti pentru examinare, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi in Bucuresti sector 2 pentru a obtine o radiografie de calitate.

Cat costa o radiografie in Bucuresti sector 2?

Este important sa cunosti dinainte tarifele serviciilor medicale, daca se deconteaza sau nu prin Casa de Asigurari de Sanatate si alte aspecte legate de pregatirea pentru o radiografie in Bucuresti sector 2. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care ai putea sa soliciti investigatia necesara, precum si pretul practicat pentru o radiografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
128-328 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 128-328 Ron
  • Gama larga de servicii
  • Medici profesionisti
  • Investigatii de acuratete ridicata
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Solutii eficiente de tratament
  • Timp mare de asteptare
  • Intarzieri in comunicarea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la radiografie in Bucuresti sector 2?

Dupa ce ai aflat numele clinicii, ai nevoie de informatii suplimentare despre ea, pentru a sti daca ramai la aceasta optiune pentru radiografie in Bucuresti sector 2 sau ar fi cazul sa te orientezi catre unitati medicale din sectoarele vecine. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu aparatura, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care au beneficiat aici de diagnostic si tratament.

Medicover

In reteaua medicala privata Medicover, poti accesa o radiografie in Bucuresti sector 2 la Spitalul si Clinica Medicover Pipera. Centrul de imagistica high tech al unitatii spitalicesti este dotat cu un sistem de radiologie de ultima generatie, Definium 646 HD, produs de compania General Electric Healthcare, un echipament care permite obtinerea imaginilor radiologice de o calitate exceptionala cu doza minima de radiatii pentru pacient. Pacientii pot solicita aici orice tip de radiografie, dintr-o gama vasta de examinari radiologice: radiografie abdominala, radiografie membre, radiografie bazin, radiografie craniu, radiografie cardio-pulmonara, radiografie coloana, radiografie a oaselor fetei, radiografie stern, radiografie renala. Centrele medicale din Pipera dispun de un colectiv de medici bine pregatiti si experimentati, atat in spital, cat si in ambulatoriu. Reteaua Medicover este prezenta in Romania de peste 27 de ani, in 11 centre in Bucuresti si alte clinici medicale in 14 orase ale tarii.

Pretul pentru o radiografie variaza in functie de zona examinata si de incidente – fata, profil, fata-profil. Astfel, cel mai mic pret il vei achita pentru o radiografie rotula axial unilateral sau radiografie de sa turceasca – 128 de lei, iar cel mai ridicat tarif se inregistreaza pentru radiografie pulmonara incidenta Fleichner (varfuri pulmonare) – 328 de lei.

Clinica Medicover Pipera se remarca prin diversitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, acuratetea investigatiilor, tehnologia de ultima generatie si solutiile eficiente de tratament. Unii pacienti sunt nemultumiti de timpul mare de asteptare pentru inregistrarea la receptie si de intarzierile in comunicarea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru a beneficia de calitate si acuratete la o radiografie in Bucuresti sector 2, te poti baza pe clinica prezentata in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Aici, pacientii au acces la o gama variata de servicii radiologice, realizate cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie care permit obtinerea unor imagini de precizie, cu o doza mica de radiatii. Medicul care ti-a recomandat radiografia poate conta pe imaginile captate prin tehnologia cu raze X, astfel incat sa iti poata stabili diagnosticul corect si un tratament corespunzator acestuia.