Meniu

Radiografie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un medic specialist te poate indruma sa efectuezi o radiografie in Bucuresti sector 3 in diverse situatii. Fie ca ai suferit un accident sau ca ai tuse persistenta, dureri articulare, sangerari sau simptome gastro-intestinale, fie ca trebuie urmarit progresul unui tratament, o radiografie poate oferi rezultate concludente.

Sunt mai multe clinici in sectorul 3 din Bucuresti in care se realizeaza diverse tipuri de radiografii. Te invitam sa le descoperi in acest articol, cand vei afla si cat costa investigatiile respective. Retine, insa, ca o radiografie se poate efectua exclusiv la recomandarea unui medic specialist si pe baza unui bilet de trimitere de la acesta!

Cat costa sa faci o radiografie in Bucuresti, sector 3?

O radiografie efectuata in Bucuresti, sectorul 3, poate avea urmatoarele tarife, pe care le poti vizualiza in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Gral Medical
Clinica-Verificata
110-290 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 110-290 Ron
 • Diverse tipuri de radiografii
 • RMN, CT, mamografii
 • Echipa numeroasa de medici specializati in radiologie-imagistica
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultatele radiografiilor se primesc rapid
 • Aglomeratie
 • Programari nerespectate
MedLife
175-350 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 175-350 Ron
 • Radiografii digitale
 • Medici cu experienta
 • Investigatii decontate de CAS
 • Numeroase specialitati medicale
 • Confort si curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Centre in care poti efectua o radiografie in Bucuresti, sectorul 3

Afla care sunt cele doua centre de imagistica in care poti efectua o radiografie in sectorul 3, Bucuresti!

1. Clinica Gral Medical

In Centrul de Radiologie si Imagistica Medicala din cadrul Gral Medical Bucuresti, sector 3, se realizeaza radiografii, precum si RMN, CT si mamografie. Investigatiile se efectueaza cu bilet de trimitere de la medicul specialist si doar in baza unei programari. Dupa efectuarea radiografiei, rezultatele si interpretarea medicala se primesc rapid, mai exact in aproximativ 10 minute. Sunt numerosi medici specializati in radiologie si imagistica medicala in acest centru, iar echipamentele de radiologie utilizate sunt de ultima generatie. Gral Medical este o companie cu capital 100% romanesc, cu o istorie de peste 20 de ani. Laboratoarele performante, clinicile si centrele de recoltare detinute de aceasta companie in Bucuresti si in mai multe zone din tara sunt o garantie a unor servicii de diagnostic si tratament precise si de calitate superioara.

Pretul unei radiografii variaza in functie de tip si de complexitate. Pentru o radiografie pulmonara, tariful este de 120-170 de lei, iar pentru o radiografie de coloana vei achita de la 110 la 290 de lei.

Diversitatea serviciilor de imagistica este apreciata in acest centru de catre pacienti. Acestia spun ca medicii sunt bine pregatiti, au o atitudine deschisa si experienta, astfel ca oamenii au toata increderea in diagnosticul si tratamentul primite, cu atat mai mult cu cat echipamentele utilizate pentru investigatii sunt de ultima generatie. Sunt insa si persoane care sunt nemultumite de faptul ca nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie in centru, mai ales dimineata.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gral Medical
Vezi Pareri

2. Hyperclinica MedLife Titan

Hyperclinica MedLife Titan din sectorul 3, Bucuresti a fost inaugurata in 2011 si este o unitate multidisciplinara ce ofera servicii medicale de imagistica: radiografie, tomografie computerizata, RMN, ecografie 3D si 4D. In aceeasi clinica functioneaza si 20 de cabinete medicale, precum si o unitate de recoltare analize si probe biologice. In ceea ce priveste radiografiile, se efectueaza cu un sistem digital, care pastreaza si arhiveaza imaginile. Imaginile obtinute sunt clare si precise, fiind utile pentru depistarea a diverse afectiuni: inflamatorii, traumatice, infectioase, tumorale. Se efectueaza, in acest centru de imagistica si radiologie, diverse radiografii: de abdomen, de craniu, de segment membru, de articulatii etc., iar rezultatele se obtin imediat dupa investigatie. Un lucru important de mentionat pentru persoanele care au nevoie de o radiografie este ca in aceasta locatie investigatia se poate face si cu decontare CAS, in limita fondurilor disponibile.

O radiografie cu o incidenta costa 175 de lei, cu 2 incidente – 200 de lei, iar radiografia cu 3 incidente are un tarif de 250 de lei. La aceste tarife se adauga interpretarea RX pe CD, care costa 100 de lei. 

Serviciile hyperclinicii sunt evaluate in mod diferit de pacienti. Unele persoane spun ca au avut parte de experienta placuta, datorita medicilor bine pregatiti, a conditiilor deosebite, a aparaturii medicale de ultima ora si a faptului ca unele investigatii sunt decontate partial sau integral. Alti pacienti au fost nemultumiti de: costurile prea mari ale consultatiilor si investigatiilor, nerespectarea programarilor si de personalul de la receptie. 

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa efectuezi o radiografie in Bucuresti, sector 3, programeaza-te la una dintre clinicile prezentate in acest articol! Medicii cu experienta, aparatura si tehnologiile ultramoderne, precum si primirea rapida a rezultatelor sunt avantaje de care vei beneficia.

Radiografiile au ramas un instrument eficient si precis de depistare a multor probleme, de la fracturi osoase si boli articulare, la calculi renali, boli pulmonare sau tumori. In sectorul 3 din Bucuresti se pot efectua radiografii clasice sau digitale, de mare acuratete si cu rezultate relevante pentru diagnostic si tratament.