Meniu

Radiografie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca in prezent se acorda o importanta uriasa acuratetei procesului de diagnosticare, tot mai multe clinici prioritizeaza aparaturile performante si de ultima generatie atunci cand vine vorba de departamentul de imagistica medicala, unde se efectueaza, bineinteles, si radiografii. In Bucuresti, sectorul 5, exista, din fericire, o unitate medicala la care poti merge cu incredere pentru a efectua investigatii radiografice precise. Pe baza lor, medicii reusesc sa gaseasca sursa problemei de sanatate, elaborand un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se vindece corespunzator. De obicei, aceste examinari cu raze X sunt recomandate in cazul in care medicii au nevoie de un rezultat rapid si precis, cum ar fi cei care trateaza pacienti cu afectiuni acute, pentru a depista afectiunea intr-un timp scurt.

Parcurge articolul pana la final si fii la curent cu cele mai noi informatii legate de tot ce presupune o radiografie in sectorul 5. In plus, afla si care sunt tarifele practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Cat costa o radiografie in Bucuresti, sectorul 5?

Tariful practicat pentru o radiografie in Bucuresti, sectorul 5 este consemnat in tabelul care urmeaza, pentru a sti care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
ScanMed
Clinica-Verificata
130-500 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 130-500 Ron
  • Buna pregatire
  • Atentie la detalii
  • Profesionalism
  • Implicare si empatie
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Diagnosticare precisa
  • Plan personalizat de tratament
  • Curatenie impecabila
  • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie in Bucuresti, sectorul 5?

Daca medicul de specialitate te indruma sa faci o radiografie in sectorul 5, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau. Punctul de plecare in procesul de vindecare consta in depistarea precisa a problemei de sanatate de care suferi. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica unde sa poti face investigatii precise, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta o varianta de incredere. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

ScanMed

ScanMed este o unitate medicala cu un capital integral romanesc, dar la standarde europene, infiintata in anul 2021 in sectorul 5, specializata in imagistica medicala, fiind locul potrivit la care poti apela pentru a face o radiografie la standarde ridicate. Echipa este formata din medici experti, cadre universitare si medici primari, specializati in efectuarea investigatiilor radiografice, CT, RMN, mamografii si ecografii, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, printre acestea numarandu-se si aparatura imagistica produsa de Siemens in 2022. 

Pretul pentru o radiografie incepe de la 130 lei (pentru antebrat, articulatie coxo-femurala, temporo-mandibulara, baza craniu etc.) si ajunge la 500 lei (examenul radiologic eso-gastro-duodenal cu substanta de contrast). Inainte de investigatii, trebuie sa te programezi, de asemenea, si pentru o consultatie de specialitate, pentru a discuta cu medicul despre simptome si predispozitii. Tariful consultatiei la mediul primar radiolog este de 150 lei.

Clinica medicala dispune de o echipa bine pregatita, atenta la detalii, profesionista, implicata si empatica, multumita careia interactiunea cu fiecare pacient in parte este excelenta. Diagnosticarea este intotdeauna precisa, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului. In plus, clinica este curata si placut amenajata.

Vezi parerile pacientilor despre ScanMed
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru ca vrem sa iti aducem in atentie clinici de incredere, te incurajam sa iei in considerare unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol si unde poti face o radiografie in sectorul 5 la standarde ridicate. Nu amana vizita la medic atunci cand suspectezi ca te confrunti cu o problema de sanatate si nu ignora sub nicio forma simptomele. Afla si trateaza din timp.