Meniu

Radiografie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit indicatii de la medicul de familie sau de specialitate sa faci o radiografie in Bucuresti, sectorul 6, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia pentru a beneficia de rezultate precise? Atunci ai intrat pe articolul potrivit pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta care sunt unitatile medicale la care poti merge cu incredere in Capitala pentru a beneficia de o diagnosticare corecta. Avand in vedere ca unitatile medicale folosesc aparaturi de ultima generatie, dotate cu tehnologii performante, cantitatea de radiatii folosita in efectuarea examinarilor cu raze X este semnificativ mai redusa in comparatie cu aparaturile traditionale. In plus, acest detaliu nu afecteaza claritatea imaginilor obtinute, toate fiind la o rezolutie ridicata. 

Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt unitatile medicale din sectorul 6 la care poti merge cu incredere pentru a-ti face pachetul complet de investigatii. De asemenea, descopera si ce buget trebuie sa pregatesti pentru radiografii.

Cat costa o radiografie in Bucuresti, sectorul 6?

Inainte de a te prezenta la investigatia radiografica in sectorul 6, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate, pentru a fi la curent cu bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Clinica Ghencea
Clinica-Verificata
60-210 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-210 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Implicare si empatie
 • Tratament personalizat
 • Act medical exemplar
 • Nu se tine cont de programari
Rosana Medical
70-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-120 Ron
 • Implicare si atentie
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Servicii de calitate
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o radiografie in Bucuresti, sectorul 6?

Din grija pentru sanatate, ti-am pregatit in cele ce urmeaza tot ce trebuie sa stii despre clinicile centrate pe imagistica medicala din sectorul 6 unde poti efectua radiografii la o calitate superioara. Citeste cu atentie si descopera cat de pregatiti sunt medicii si cat de performante sunt aparaturile care se afla in dotari pentru obtinerea unor rezultate precise:

1. Clinica Ghencea

Clinica Ghencea este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din sectorul 6 care dispune si de un laborator de analize si centru de imagistica, unde pacientii pot beneficia de radiografii de calitate. Colectivul este format din medici primari si specialisti cu multiple specialitati, pregatiti in universitati prestigioase si cu o experienta vasta dobandita in unitati spitalicesti renumite. Multumita aparaturilor de ultima generatie, imaginile obtinute in urma investigatiilor sunt de o rezolutie inalta, ceea ce ajuta la depistarea precisa a problemelor de sanatate de care pacientii sufera.

Pretul pentru examinarea radiologica incepe de la 60 lei (pentru antebrat, articulatie temporo -mandibulara, clavicula) si ajunge la 210 lei (genunchi bilateral, fata si profil, picior/comparativ bilateral fata si profil). 

Echipa de profesionisti se asigura ca fiecare pacient are parte de o interactiune excelenta cu medicul, bucurandu-se intotdeauna de o atmosfera primitoare. Dand dovada de o buna pregatire, atentie la detalii, pricepere, implicare si empatie, echipa de medici reuseste sa asigure un tratament personalizat si sa indeplineasca un act medical exemplar. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Ghencea
Vezi Pareri

2. Rosana Medical

Rosana Medical este o policlinica moderna din sectorul 6 cu specific multidisciplinar, echipata si cu un centru de imagistica, la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci o radiografie. In cadrul sau isi desfasoara activitatea medici pregatiti in universitati prestigioase, care au urmat o multime de cursuri de specialitate, capatand o experienta vasta in diverse unitati spitalicesti de renume. Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, imaginile obtinute in urma investigatiilor imagistice sunt de fiecare data la o rezolutie ridicata, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect.

Tariful aplicat pentru o radiografie porneste de la 70 lei pentru investigatiile simple (radiografie pulmonara, articulatie, picior, umar, bazin) si ajunge la 120 lei pentru investigatiile fata si profil (coloana vertebrala, genunchi, cot etc).

Centrul medical dispune de un colectiv implicat, atent, bine pregatit si profesionist in interactiunea cu pacientii, atmosfera fiind primitoare si prietenoasa inca de la inceput. Echipa de medici se asigura ca toate serviciile puse in aplicare sunt de calitate, indicand fiecarui pacient un tratament personalizat in functie de problemele cu care se confrunta. Din pacate, programarile nu se respecta.

Concluzii

Pentru o radiografie in Bucuresti, sectorul 6 la standarde ridicate poti lua in considerare cele doua clinici amintite mai sus, unde vei interactiona cu medici bine pregatiti, care se asigura ca vei beneficia de o diagnosticare precisa si de un tratament corespunzator in functie de problemele de sanatate de care suferi.