Meniu

Radiografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de la medicul de familie sau medicul specialist de a face o radiografie in Bucuresti pentru investigarea starii de sanatate sau pentru monitorizarea unei afectiuni? Atunci cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau si sa mergi la o clinica specializata pentru a beneficia de o investigatie imagistica la standarde ridicate. Prin intermediul sau, poti afla mai multe informatii despre starea de functionare a sistemului osos (in cazul fracturilor, deformarilor, afectiunilor coloanei vertebrale), plamani, afectiuni digestive sau renale, afectiuni dentare etc. Efectuarea investigatiei se stabileste de comun acord cu medicul, fiind vorba de o procedura care foloseste razele X. Cu toate ca pacientii isi pot indrepta atentia catre RMN, care nu utilizeaza razele X, nu se recurge in prima faza la aceasta examinare. In plus, nu este mereu disponibila si are un pret mult mai ridicat spre deosebire de radiografie.

Daca esti din Bucuresti si vrei sa gasesti un cabinet de incredere la care sa apelezi pentru efectuarea acestei examinari la o calitate superioara, te incurajam sa citesti cu atentie articolul de mai jos. Afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile si medicii care se ocupa de aceasta ramura medicala.

Care este pretul pentru o radiografie in Bucuresti?

Este firesc sa afli pretul pentru efectuarea unei radiografii in Bucuresti inainte de a merge propriu-zis la cabinet, pentru a sti care este suma de bani pe care sa o pregatesti. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate, dar si care sunt denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
122-484 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 122-484 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
Complexul Caraiman
120-350 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 120-350 Ron
 • Interactiune ireprosabila cu personalul
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Implicare si pasiune
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Investigatii precise
Regina Maria
185-625 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 185-625 Ron
 • Rezultate precise si rapide
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Medici competenti
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Ghencea
60-210 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-210 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
M Hospital
100-275 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 100-275 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea investigatiei de radiografie in Bucuresti

Multumita examinarilor imagistice, pacientii au sansa de a afla concret care sunt problemele de care sufera, asa ca, daca si tu ai primit recomandarea medicala de a face o radiografie in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa tii cont de ea. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile din capitala la care poti apela cu incredere, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Medicover

Medicover este o retea de sanatate din Bucuresti la care poti apela cu incredere daca vrei sa efectuezi o radiografie sub atenta supraveghere a medicului specialist. Centrul de imagistica din cadrul acestei unitati este echipat cu un sistem de radiologie complet digital prevazut cu Helix 2.0, care permite obtinerea imaginilor radiologice de o calitate exceptionala cu doza minima de radiatii. Sistemul este prevazut si cu Detector FlashPad HD, care este capabil sa lucreze la o rezolutie inalta,. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire, competenta in folosirea acestui sistem modern. Cu ajutorul sau, pacientul beneficiaza atat de un diagnostic corect, cat si de un plan personalizat de tratament, in functie de afectiunile depistate in timpul radiografiei. 

Pretul pentru o radiografie porneste de la 122 lei (radiografie pulmonara) si ajunge la 484 lei (pentru radiografie Ax biomecanic bilateral).

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interactiunea cu personalul medical. Fiind vorba de un lant de clinici renumit si bine pregatit, aparaturile folosite in centrul de imagistica sunt de ultima generatie, capabile sa asigure rezultate precise si rapide. Astfel, medicii pot stabili un diagnostic corect, in urma interpretarii rezultatelor obtinute, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se bucure de un proces sigur de vindecare. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Complexul Multifunctional Caraiman

Complexul Multifunctional Caraiman este o alta optiune din Bucuresti catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o radiografie de o calitate superioara, cu imagini de o claritate excelenta. In cadrul departamentului de imagistica poti faci cunostinta cu dr. Larisa Buduluca, medic primar in radiologie si imagistica medicala, competenta in computer tomografie, ecografie (tiroida, mamara, abdominala, pelvina), radiografie standard, dr. Loredana Viorica Dragomir, medic primar in acelasi domeniu, competenta in computer tomografie, rezonanta magnetica, ecografie (tiroida, mamara, abdominala, pelvina), radiografie standard si dr. Bogdan Florin Bercu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, competent in computer tomografie, ecografie (tiroida, mamara, abdominala, pelvina), radiografie standard. Printre tipurile de radiografie care sunt pune in aplicare se numara si: radiografia oaselor fetei, articulatiei soldului, claviculei, coastelor, femurului, genunchiului, gambei, mandibulei, nasului, sternului, umarului etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 120 lei si poate ajunge la 350 lei in functie de zona investigata.

Centrul medical a primit numeroase recenzii din partea pacientilor, avand in vedere ca acestia se bucura de fiecare data de o interactiune ireprosabila cu personalul medical. Dand dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta, atentie la detalii si implicare, pacientii se declara intotdeauna multumiti de personalul si serviciile Complexului Multifunctional Caraiman. In plus, unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, gratie carora diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar investigatiile precise.

3. Regina Maria

Centrul de imagistica Sun Plaza (aflat in reteaua de sanatate Regina Maria) din Bucuresti este o alta optiune la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie efectuata la o calitate superioara. Echipa medicala cu care vei interactiona in cadrul clinicii este formata din medici cu o buna pregatire, printre care merita mentionati si: dr. Mariana Coman, dr. Bogdan Teodorescu, dr. Cristian Constantinescu, dr. Alexandra Dragulin, dr. Andru Lamasz, as. univ. dr. Adrian Dijmarescu, dr. Danut Trandafir, dr. Oana Cristina Moise, medici primari, cu o buna pregatire in acest domeniu medica. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, fiecare investigatie este ireprosabila, iar rezultatele obtinute sunt precise. In plus, diagnosticarea este intotdeauna corecta.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 185 lei (radiografie cardio-pulmonara) si ajunge la 625 lei (radiografie tract urinar).

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei unitati medicale sunt incantati de rezultatele precise si rapide de care beneficiaza. Fiind vorba de un centru de imagistica renumit, acesta este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unor investigatii radiografice precise. Pe baza lor, medicul poate stabili diagnosticul corect, urmat de un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. Clinica Ghencea

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia este Clinica Ghencea din Bucuresti, unde poti merge cu incredere daca ti-a fost solicitat de medic sa faci o radiografie la o clinica de specialitate. Unitatea medicala dispune de medici cu o buna pregatire in domeniu, care asigura pacientilor posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil. Iata care sunt medicii la care poti apela: dr. Mirela Maria Coroescu, dr. Furdu Iustinian Profir si dr. Godoroja Zinaida, medici primari, specializati in imagistica medicala. Avand la dispozitie unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, medicii iti pot stabili de fiecare data un diagnostic corect, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea tratamentului adecvat.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 60 lei pentru examen radiologic antebrat, articulatie temporo-mandibulara (unilateral) sau clavicula si ajunge la 210 lei pentru examenul radiologic genunchi bilateral (fata + profil) sau picior comparativ/ bilateral fata si profil.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei clinici sunt multumiti, avand in vedere ca interactiunea cu personalul medical este intotdeauna excelenta. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la  elaborarea unui act medical ireprosabil, dar si a unei diagnosticari corecte. In plus, medicii sunt competenti in elaborarea unui plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu se respecta mereu.

5. M Hospital

M Hospital, centrul medical din Bucuresti la care poti efectua radiografii ireprosabile, asigura tuturor pacientilor sansa de a se bucura de servicii calitative intr-o atmosfera primitoare. Departamentul de imagistica este reprezentat de dr. Mihaela Barbulescu, medic primar in radiologie si imagistica medicala, avand competente si in ecografie generala, tomografie computerizata, senologie, rezonanta magnetica nucleara, permis de exercitare in mediu cu raze X. Aceasta este si membru in Societati Stiintifice Medicale Nationale si Internationale, avand competenta de a asigura intotdeauna o diagnosticare corecta pentru fiecare pacient in parte, dar si un plan personalizat de tratament in functie de problemele de care sufera.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 100 lei si ajunge la 275 lei in functie de tipul de investigatie efectuat.

Amabilitatea, implicarea si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii revin la acest centru medical, primind din partea medicilor sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Avand in vedere ca unitatea este dotata cu aparaturi de ultima generatie, actul medical este intotdeauna corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Singurul minus este ca personalul de la receptie nu da dovada de suficienta implicare.

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o radiografie in Bucuresti, dar nu stii care clinica din capitala este mai de incredere? Atunci te incurajam sa apelezi la una sau mai multe dintre cele cinci optiuni amintite mai sus pentru a beneficia de un act medical corect.