Meniu

Radiografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda esentiala de diagnostic pentru depistarea fracturilor, afectiunilor osoase si pulmonare, o radiografie in Cluj se poate efectua in clinici si centre de imagistica de top din orasul din inima Transilvaniei. Daca nu stii unde sa mergi pentru o examinare de acuratete, cu tehnologie performanta, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, pentru a te putea orienta mai usor pe piata medicala atat de vasta a municipiului.

Citind textul de mai jos, vei afla unde trebuie sa te adresezi in Cluj pentru a obtine investigatia radiologica de care ai nevoie si pe care ti-a recomandat-o medicul curant.

Cat costa o radiografie in Cluj?

Alaturi de alte considerente, si pretul pentru o radiografie in Cluj este un aspect care te intereseaza, mai ales in conditiile in care unele clinici private pun la dispozitie efectuarea investigatiei pe baza unui bilet de trimitere, in timp ce altele lucreaza numai in regim cu plata. In tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor spre care ai putea sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru examinarea cu raze X.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Radiomed
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rapiditate in desfasurarea examinarilor
 • Promptitudine in comunicarea rezultatelor
 • Aparatura moderna
 • Personal bine pregatit
 • Medici profesionisti
 • Tehnicieni competenti
Pro Medical Center
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 80 Ron
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de acuratete
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
195 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 195 Ron
 • Act medical serios si dedicat
 • Medici profesionisti
 • Grija si intelegere fata de pacient
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Echipamente performante
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Medstar
90 Ron
 • Pret Radiografie 90 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si implicat
 • Consultatii si investigatii amanuntite
 • Aparatura performanta
 • Tehnologii moderne
 • Plan personalizat de tratament
 • Timp de asteptare mare
Interservisan
115 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 115 Ron
 • Personal medical competent
 • Medici profesionisti
 • Pregatire de exceptie
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii de acuratete
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face o radiografie in Cluj

Inainte de a face o programare la una dintre clinicile din clasamentul de mai sus, pentru o radiografie in Cluj, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, ca vei avea parte de servicii optime, de aparatura moderna, de personal calificat care sa faca o interpretare corecta si sa ti se confirme alegerea de recenzii pozitive din partea pacientilor care au beneficiat de solutii de diagnostic si tratament la centrele medicale respective. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii din activitatea clinicilor, care te vor ajuta sa te hotarasti.

1. Radiomed 

Radiomed este un centru de imagistica din Cluj, in care pacientii pot accesa radiografie si ecografie, efectuate cu aparatura de ultima generatie, capabila sa genereze imagini digitale de calitate cu inalta rezolutie pe care se poate preciza cu usurinta diagnosticul. Vei gasi aici personal medical cu experienta, cadre didactice universitare, medici primari cu pregatire in tara si in strainatate si tehnicieni specializati în radioimagistica. Poti primi pe loc rezultatul impreuna cu CD-ul examinarii cu imagini. Nu este necesara programarea pentru a beneficia de radiografie. Echipamentele moderne ale clinicii dispun de sisteme de autocorectie si control pentru a limita la maximum expunerea pacientului la fasciculul de radiaţii X si a reduce considerabil radiatia dispersata.

Lista de preturi este publicata pe site-ul web al centrului. O radiografie simpla are pretul de 40 de lei (radiografie de piramida nazala) sau 50 de lei (radiografie craniu, radiografie sinusuri, radiografie umar si altele), in timp ce radiografie compusa, pe toata coloana sau un membru in intregime, te va costa 150 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta in acest centru de imagistica si apreciaza ca au beneficiat de servicii de calitate, de rapiditate in desfasurarea examinarilor, de promptitudine in comunicarea rezultatelor, de aparatura moderna si de personal bine pregatit, medici profesionisti si tehnicieni competenti.

Vezi parerile pacientilor despre Radiomed 
Vezi Pareri

2. Pro Medical Center

Pro Medical Center se adreseaza pacientilor cu servicii de diagnostic si tratament in 15 specializari, investigatii imagistice – radiografie, osteodensitometrie DEXA, RMN si CT, analize medicale, teste genetice si medicina muncii. Un colectiv format din 27 medici bine pregatiti sta la dispozitia pacientilor. Departamentul de imagistica medicala este deservit de dr. Paul-Andrei Stefan, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, doctor in medicina, asistent universitar la UMF Iuliu Hatieganu din Cluj, cercetator si autor de studii de specialitate, si de dr. Reka David, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu o bogata experienta in activitatea medicala.

Tarifele la radiologie sunt afisate pe site-ul web. Pentru o radiografie simpla vei plati aici 80 de lei, in timp ce pretul unei radiografii pentru regiune cervicala sau lombara a coloane, cu probe functionale, este de 320 de lei.

Pacientii au in general opinii favorabile despre activitatea clinicii si apreciaza profesionalismul medicilor, investigatiile de acuratete, aparatura de ultima generatie, precum si eficienta tratamentelor aplicate sau prescrise. Unele persoane se declara nemultumite de timpul de asteptare, peste orele programate, si de comportamentul lipsit in unele cazuri de solicitudine, al personalului de la receptie.

3. Regina Maria

Investigatiile disponibile la Centrul de imagistica de la Spitalul Regina Maria din Cluj includ ecografie, ecografie cu substanta de contrast, radiografie digitala, mamografie, rezonanta magnetica si tomografie computerizata. In acest centru poti accesa examinari de radiologie gratuite, decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist curant in contract cu CAS. Un colectiv alcatuit din medici cu experienta deserveste sectia de imagistica. Pentru radiografie te vei adresa unuia dintre specialistii in radiologie si imagistica medicala:  asist. univ. dr. Calin Schiau, medic specialist, Dr. Aliz Kovacs, medic specialist, dr. Calin Pop, medic primar, dr. Dan Olaru, medic primar, si dr. Ecaterina Pirtu, medic specialist.

Tarifele investigatiilor radiologice se pot consulta pe site-ul web. O radiografie are pretul de 195 de lei, iar pentru o radiografie cu substanta de contrast sumele variaza in functie de zona examinata, intre 225 de lei (tract digestiv superior) si 625 de lei (tract urinar).

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu prestatiile spitalului. Pe de o parte, este apreciat actul medical desfasurat cu seriozitate si dedicare, de catre medici profesionisti, cu grija si intelegere fata de pacient, tratamentele cu rezultate bune si echipamentele performante. Pe de alta parte, timpul de asteptare este unul dintre aspectele negative reclamate de persoanele care au accesat aici serviciile medicale.

4. Medstar

Peste 30 de specializari de diagnostic si tratament, investigatii imagistice de acuratete – radiografie, ecografie, mamografie si osteodensitometrie Dexa, explorari functionale, medicina muncii si o baza de recuperare medicala stau la dispozitia pacientilor din Cluj la Clinica Medstar. La radiologie, poti conta pe competentele dr. Diana Modoi, medic primar radiodiagnostic, ale dr. Felicia Popita, medic primar, ale dr. Raluca Roman, medic specialist, si ale dr. Alin Samsodan, medic specialist radiologie si imagistica medicala. O gama larga de radiografii sunt disponibile aici: radiografie de sinusuri, radiografie de coloana, pe diverse segmente, radiografie abdominala, radiografie centura scapulara, radiografie centura pelvina, radiografie articulatii, radiografie membre si radiografie torace osos.

Pretul investigatiei radiologice este de 90 de lei, potrivit informatiilor de pe site-ul clinicii. 

Amabilitatea, implicarea personalului, profesionalismul medicilor si meticulozitatea consultatiilor si investigatiilor sunt aspectele pentru care pacientii apreciaza serviciile acestei unitati medicale. De asemenea, sunt mentionate in recenziile din mediul online, aparatura performanta, tehnologiile moderne, prin intermediul carora medicii reusesc sa indeplineasca  un act medical ireprosabil si un planuri de tratament personalizate pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, multe persoane reclama intarzieri in gestionarea programarilor. 

5. Interservisan

Centrul Medico-Chirurgical Interservisan din Cluj ofera pacientilor, prin departamentul de imagistica medicala, o gama variata de examinari diagnostice: ecografie, radiografie, histerosalpingografrie, mamografie digitala, osteodensitometrie Dexa, radioscopie, rezonanta magnetica nucleara si tomografie computerizata. Clinica efectueaza radiografii pulmonare, de bazin, de articulatii sacro-liliace, articulatii coxo-femurale, radiografii craniene si de coloana in proiecții AP, LL, ¾, ale genunchilor, tibio-tarsiene, scapulo-umerale, ale cotului, radiocarpiene si abdominale. Centrul Interservisan Gheorghieni a fost infiintat in anul 1993 de catre prof. univ. dr. Teofil Pop, ca prima clinica particulara cu actionar unic din Romania, si dispune azi de o cladire cu 5 etaje, cu 4 sali de operație, 17 saloane moderne si cabinete de consultatie in peste 20 de specialitati.

Preturile investigatiilor radiologice sunt cuprinse intre 115 lei si 135 de lei, in functie de zonele examinate cu raze X. 

Pacientii au multe aprecieri pozitive pentru personalul medical competent, medicii profesionisti, cu o pregatire de exceptie, consultatiile temeinice, investigatiile de acuratete si dotarile cu aparatura de ultima generatie ale clinicii. Pe de alta parte, sunt si persoane nemultumite de timpul mare de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicilor si de comportamentul personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru o radiografie in Cluj iti stau la dispozitie centre medicale de top, prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, dotate cu aparatura de ultima generatie, personal medical specializat si tehnicieni competenti. Poti accesa aici o gama larga de investigatii radiologice, in functie de recomandarea medicului curant. Vei avea acces la comunicarea prompta a rezultatelor, in sistem digital, in formatul solicitat, de cele mai multe ori imediat dupa examinare. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre centrele de imagistica din Cluj, cu siguranta vei putea sa faci cea mai buna alegere pentru obtinerea unui diagnostic corect, pe baza caruia medicul sa iti stabileasca un tratament adecvat.