Meniu

Radiografie coloana Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in radiografie la coloana in Arad, dar nu stii catre care optiune sa iti indrepti atentia? In continuarea acestui articol iti vom prezenta trei unitati medicale unde poti merge cu incredere si unde vei fi atent investigat de medici cu o buna pregatire in domeniu. Investigatia foloseste razele X pentru o acuratete ridicata a rezultatului obtinut, iar aparaturile folosite in prezent sunt performante, folosind un nivel redus de radiatii. Astfel, radiografia nu este o investigatie care sa te puna in pericol, ci are rolul de a te ajuta sa depistezi din timp care sunt afectiunile cu care te confrunti. Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca vorbesti cu medicul de specialitate si ca ii ceri sfatul cu privire la efectuarea acestei examinari. Daca decide ca ai nevoie de o radiografie la coloana pentru stabilirea unui diagnostic corect, atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta trei clinici specializate in imagistica din Arad la care poti apela cu incredere pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Citeste in continuare si descopera care sunt clinicile la care poti apela, dar si ce parere au ceilalti pacienti care au beneficiat de serviciile lor. 

Care este pretul unei radiografii la coloana in Arad?

Pentru a fi corect informat cu privire la preturile practicate pentru radiografia la coloana in Arad, te indrumam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos. Afla ce buget trebuie sa pregatesti daca nu ai disponibila varianta gratuita prin biletul de trimitere si descopera care sunt denumirile celor trei clinici din oras, despre care iti vom furniza mai multe informatii in cele ce urmeaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Radiologica
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul Radiografiei de coloana pentru un segment este 80 Ron
 • Medici implicati
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
Centrul Rubio
100 Ron
 • Pretul Radiografiei de coloana pentru un segment este 100 Ron
 • Atentie la detalii si dedicare
 • Investigatii diverse si precise
 • Profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare precisa
 • Solutii personalizate de tratament
Clinica Deryy
100 Ron
 • Pretul Radiografiei de coloana pentru un segment este 100 Ron
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise
 • Medici experti
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in efectuarea radiografiilor la coloana in Arad

Vrei sa mergi la o clinica specializata in imagistica medicala pentru a beneficia de radiografia la coloana in Arad? Atunci te incurajam sa citesti in continuare pentru a descoperi cat de bine pregatite sunt echipele medicale, dar si aparaturile pe care le au la dispozitie:

1. Radiologica

Unitatea medicala specializata in imagistica medicala, Radiologica din Arad, este locul potrivit catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o radiografie la coloana la o calitate superioara. Daca optezi pentru aceasta clinica, vei face cunostinta cu doi medici implicati si bine pregatiti in domeniu, dr. Goran Glisici si dr. Radu Condroviciu, medici primari, pregatiti in medii universitare prestigioase. Acestia si-au dobandit nivelul ridicat de experienta lucrand in diverse unitati spitalicesti de renume, urmand cursuri de perfectionare si participand la diverse congrese si conferinte tematice. 

Pretul pentru o radiografie la coloana pentru un segment este de 80 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic din Arad a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de implicarea medicilor pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil, dar si pentru calitatea ridicata a investigatiilor. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament efectuat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Radiologica
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Rubio

O alta unitate medicala pe care ti-o aducem la cunostinta este Centrul Medical Rubio din Arad, unde se desfasoara o multime de specialitati si unde poti opta pentru efectuarea radiografiei la coloana. Clinica are o activitate de peste 15 ani in domeniu, timp in care a tratat numeroase cazuri de boli ale pacientilor, sub atenta coordonare a medicilor cu o buna pregatire. Departamentul de imagistica este reprezentat de dr. Mihaela Baci si dr. Dorina Dragomir, medici primari in radiologie, care acorda tuturor sansa de a primi un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil. 

Pretul pentru o radiografie de coloana pentru un segment este de 100 lei.

Atentia la detalii, dedicarea, gama variata de investigatii si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile acestei unitati medicale. Medicii cu o buna pregatire in domeniu au competenta de a pune in aplicare servicii de inalta calitate, cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie, asigurand o diagnosticare precisa, dar si solutii personalizate de tratament. 

3. Clinica Deryy

Daca vrei sa te programezi pentru o radiografie la coloana in Arad, vrem sa iti prezentam si clinica Deryy, unde vei avea ocazia de a face cunostinta cu un personal medical bine pregatit. Personalul este format din dr. Mamoun Taha, medic specialist si dr. Goran Glisici, medic primar in radiologie, senologie si imagistica medicala, care asigura tuturor pacientilor sansa de a afla care este afectiunea cu care se confrunta (daca sufera de o problema), dar si care sunt cele mai eficiente solutii de tratament catre care iti pot indrepta atentia. Pentru ca utilizeaza o aparatura moderna si performanta, actul medical este, fara indoiala, ireprosabil.

Pretul pentru radiografia la coloana pentru un segment este de 100 lei.

Atentia la detalii este calitatea dupa care toti medicii din cadrul clinicii isi ghideaza activitatea. Aparaturile pe care le folosesc sunt performante si moderne, ceea ce faciliteaza obtinerea unor rezultate precise, pe care medicii experti le interpreteaza in mod corect pentru stabilirea unui diagnostic corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data cu precizie, ceea ce poate crea nemultumiri in randul pacientilor.

Concluzii

Vrei sa faci o radiografie la coloana in Arad? Atunci cele trei unitati medicale pe care ti le-am prezentat mai sus iti vor fi de un real ajutor pentru a primi diagnosticul corect, dar si indrumarea necesara cate un tratament eficient. Nu amana efectuarea investigatiei, mai ales daca medicul specialist te-a indrumat sa o efectuezi cat mai curand pentru a-ti putea evalua corect starea de sanatate a coloanei vertebrale.