Meniu

Radiografie coloana Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinare rapida, nedureroasa si neinvaziva, care permite verificarea starii de sanatate a coloanei vertebrale, o radiografie de coloana in Baia Mare se poate efectua in clinici de top, dotate cu aparatura moderna de radiologie si deservite de personal profesionist. Indiferent ca ti-a fost recomandata pentru depistarea cauzelor unor dureri sau altor simptome, in urma unor accidente sau in urma unor interventii chirurgicale, iti doresti sa beneficiezi de un diagnostic imagistic precis, utilizat de medicul tau curant pentru cele mai potrivite masuri de tratament.

Daca nu ai gasit inca centrul de imagistica din Baia Mare in care sa faci radiografia de coloana de care ai nevoie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre clinicile catre care te poti indrepta si despre conditiile in care poti accesa examinarea cu raze X.

Cat costa o radiografie de coloana in Baia Mare?

Pretul serviciului poate fi un element definitoriu al deciziei de a alege o anumita clinica pentru efectuarea de radiografie de coloana in Baia Mare, asa ca ai nevoie sa il cunosti dinainte. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor de imagistica carora te-ai putea adresa, precum si tarifele percepute pentru investigatia de radiologie conventionala la coloana.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 80 Ron
 • Centru medical cu servicii integrate
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rezolvarea problemelor de sanatate
 • Timp mare de asteptare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Regina Maria
165 Ron
 • Pret Radiografie coloana 165 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o radiografie de coloana in Baia Mare?

Ai aflat unde poti merge pentru o radiografie de coloana in Baia Mare, insa nu te poti opri aici si sa suni direct pentru o programare. Cand ai optiuni, vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere, deci ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor. Citeste fragmentul urmator si vei afla amanunte relevante pentru calitatea serviciilor, detalii despre aparatura de radiologie utilizata, competentele personalului si opiniile pacientilor care au beneficiat de prestatiile unitatilor medicale mentionate.

1. Policlinica Sfanta Maria

La Policlinica Sfanta Maria, investigatiile radiologice ale coloanei vertebrale includ: radiografie coloana cervicala, radiografie coloana dorsala, radiografie coloana dorso-lombara (Ortostatism) si radiografie coloana lombara. Departamentul de imagistica al clinicii, in care pacientii pot beneficia de radiologie conventionala, computer tomograf si osteodensitometrie, este deservit de o echipa de medici bine pregatiti, specialisti in radiologie si imagistica medicala: dr. Ioana Dragoi, medic primar, si dr. Diana Puscasu, medic primar radiolog. Investigatiile sunt decontate partial prin Casa de Asigurari de Sanatate, pentru pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS. Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala de traditie in judetul Maramures, infiintata in anul 1999 in Baia Mare, care a cunoscut pana in prezent o dezvoltare remarcabila, dispunand de cabinete medicale in peste 20 de specializari, radiologie si imagistica medicala, analize de laborator si spitalizare de zi, recuperare medicala, medicina muncii si eliberare certificate necesare in diverse domenii de activitate.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o radiografie de coloana, vei plati 80-90 de lei pentru un segment.

In general, pacientii considera ca ai avut parte de experiente pozitive in acest centru si apreciaza serviciile integrate, calitatea consultatiilor si investigatiilor, profesionalismul medicilor si faptul ca au gasit o rezolvare a problemelor de sanatate pentru care au venit aici. Sunt si nemultumiri legate de timpul de asteptare mare si de faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon pentru efectuarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Regina Maria

La Spitalul Somesan Regina Maria din Baia Mare, pacientii pot beneficia de investigatii imagistice diverse: ecografie, mamografie, osteodensitometrie, rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf si o paleta larga de examinari de radiologie conventionala: radiografie abdominala, radiografie de membre, radiografie de coloana pe segmente, radiografii de articulatii, radiografie de craniu, radiografie cardio-pulmonara, radiografie orbite, radiografie sinusuri, radiografie tract urinar, radiografie stern. Pentru radiografia de coloana, te vei adresa unuia dintre cei doi medici imagisti ai centrului: dr. Andreea Stegeran, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Diana Puscasu, medic primar radiolog. Spitalul Somesan face parte din cunoscuta retea medicala privata Regina Maria, care activeaza in Romania din anul 1995 si detine in tara noastra peste 30 de centre medicale proprii in Bucuresti si marile orase.

Pretul pentru o radiografie de coloana in acest centru de imagistica este de 165 de lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Sunt persoane care spun ca au avut parte de un act medical de calitate, de medici profesionisti, de aparatura de ultima generatie si de solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, nerespectarea orelor programarilor si faptul ca personalul de la receptie nu este suficient de bine pregatit si nu comunica clar pacientilor informatiile de care au nevoie, genereaza multe nemultumiri. De asemenea, sunt persoane care declara ca le-au fost anulate programarile din diverse motive.

Concluzii

Daca vrei sa efectueazi o radiografie de coloana in Baia Mare si sa obtii un rezultat concludent pentru starea ta de sanatate, poti apela cu incredere la clinicile prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. In cadrul acestora functioneaza centre de imagistica performanta, dotate cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii complete si complexe, iar interpretarile imaginilor se realizeaza de catre medici bine pregatiti, cu experienta. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre serviciile de radiologie conventionala din Baia Mare, vei gasi cu siguranta solutia optima pentru realizarea unei radiografii de coloana, necesara medicului tau curant pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat.