Meniu

Radiografie coloana Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca in ultima vreme te-ai confruntat cu dureri de o intensitate medie sau chiar ridicata la coloana, iar, conform simptomelor din ultima vreme, medicul ti-a recomandat sa faci o radiografie al coloana in Bistrita? Cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa mergi cat mai curand la cabinetul de imagistica medicala din oras, pentru a putea primi un diagnostic corect. Ce presupune mai exact radiografia la coloana? Multi pacienti se tem ca examinarea ar putea fi dureroasa. Din fericire, investigatiile cu raze X nu sunt deloc dureroase, iar timpul petrecut in cadrul acestoa este scazut. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de indicatiile specialistului si sa ramai nemiscat in timpul examinarii, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai precise. 

Locuiesti in Bistrita si esti in cautarea unei centru de imagistica? Din fericire, in cele ce urmeaza iti vom prezenta mai multe detalii despre o unitate medicala de incredere catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. 

Care este pretul unei radiografii la coloana in Bistrita?

Inainte de a merge la cabinetul de specialitate, te invitam sa descoperi care sunt preturile practicate pentru o radiografie la coloana in Bistrita, dar si care este denumirea clinicii la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
110-210 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 110-210 Ron
  • Cadre medicale competente
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Investigatii precise
  • Diagnosticare corecta
  • Plan eficient de tratament
  • Buna pregatire si implicare
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua radiografia la coloana in Bistrita?

Daca dupa evaluarea simptomelor cu care te-ai confruntat in ultima perioada, medicul specialist iti recomanda sa faci o radiografie la coloana in Bistrita, atunci citeste mai departe pentru a afla care este clinica spre care iti poti indrepta atentia. Stim cat de important este sa fii tratat corect, asa ca mai departe iti vom prezenta o unitate medicala puternic frecventata de pacienti datorita serviciilor sale ireprosabile:

Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este o unitate multidisciplinara din Bistrita la care te poti programa cu incredere pentru o radiografie la coloana, aceasta avand incorporat si un centru de imagistica. In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea urmatorii medici: prof. univ. dr. Silviu Sfrangeu, medic primar, la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, catedra de radiologie si imagistica, dr. Botond Tokes, dr. Dan Vasilescu si dr. Radu Lapusan, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Pentru ca au la dispozitie doar aparaturi si echipamente de inalta performanta, investigatiile radiologice sunt intotdeauna ireprosabile, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul pentru o radiografie la coloana pentru un segment este de 110 lei, doua segmente – 170 lei, iar trei segmente – 210 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de actul medical desfasurat de cadrele medicale competente. Interactiunea dintre acestia este excelenta, investigatiile precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament este atent conceput in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. De asemenea, echipa de medici da dovada de o buna pregatire si implicare, asigurand o atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o radiografie la coloana in Bistrita la insistentele medicului specialist? Atunci unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior este o optiune excelenta la care sa apelezi pentru a beneficia de o investigatie precisa, dar si de un diagnostic corect.