Meniu

Radiografie coloana Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pot primi recomandarea de a merge la un centru de radiologie si a efectua o radiografie de coloana in Brasov pacientii care au diverse probleme si afectiuni: dureri persistente de spate sau de gat, traumatisme recente, simptome de compresie nervoasă, deformări ale coloanei vertebrale sau afectiuni degenerative, precum: osteoartrita, spondiloza sau discopatia degenerativa. 

Te poti programa la o radiografie de coloana vertebrala, daca locuiesti in Brasov, la trei clinici medicale private, dotate cu aparatura de ultima generatie. In aceste locatii poti beneficia atat de radiografii partiale (coloana cervicala, coloana lombara, coloana sacrala), cat si de radiografii ale intregii coloane, pentru evaluarea aliniamentului si a curburii sau pentru detectarea unor probleme in zone multiple. 

Cat costa o radiografie de coloana in Brasov

O radiografie de coloana poate avea diverse tarife in Brasov, in functie de clinica in care este efectuata, dar si de medicul care o interpreteaza. Vizualizeaza tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in Brasov pentru aceasta investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
120-300 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 120-300 Ron
 • O echipa numeroasa de medici primari si specialisti radiologi
 • Aparatura performanta de radiologie cu doze reduse de iradiere
 • Diverse tipuri de radiografii
 • Radiografii partiale sau totale de coloana
 • Conditii moderne
 • Servicii pentru toate varstele
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Nu se respecta programarile
Regina Maria
195-445 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 195-445 Ron
 • Centru modern de imagistica
 • Investigatii radiologice variate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici radiologi supraspecializati
 • Radiografii partiale sau totale de coloana
 • Tarife mari
 • Nu se respecta programarile
Clinica Sante Vie
100-300 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 100-300 Ron
 • Servicii de radiologie in contract cu CAS
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Diverse tipuri de radiografii
 • Aparatura ultramoderna
 • Tarife avantajoase
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua o radiografie de coloana in Brasov

Sunt trei unitati medicale private in Brasov  in care se pot realiza radiografii de coloana. Iata care sunt acestea si ce servicii au in portofoliu!

1. RMN Diagnostica

Pentru o radiografie de coloana in Brasov, poti face o programare la RMN Diagnostica. La departamentul de imagistica medicala al acestui centru se efectueaza atat radiografii, cat si RMN, computer tomograf, osteodensitometrie si ecografii. Echipa medicala este alcatuita din numerosi medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala, printre care: dr. Mihaela Racheriu, dr. Tiberiu Guttman, dr. Iulia Iezan. Radiografiile sunt realizate cu un aparat Multix Impact, cu un ecran tactil montat pe tub, datorita caruia personalul poate sa stea mai mult timp cu pacientul investigat. Aparatul este dotat cu o camera de pozitionare si cu un detector care protejeaza pacientii de radiatii inutile. 

Pretul unei radiografii de coloana este cuprins intre 120 si 300 de lei.

Pacientii au notat in recenzii numeroase aspecte pozitive de care au beneficiat: personal medical profesionist si cu o vasta experienta, conditii moderne, aparatura performanta pentru efectuarea radiografiilor, ecografiilor, CT sau RMN, faptul ca se pot efectua investigatii si pentru copii, si pentru adulti. Oamenii au fost insa nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile sau ca personalul de la receptie nu ofera toate informatiile necesare.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Exista optiunea de a efectua o radiografie in Brasov si la Centrul de Imagistica din cadrul Spitalului Regina Maria. Investigatiile de acest tip sunt interpretate de doi medici: dr. Daniela Elena Boricean, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu competente in: ecografie, mamografie, RMN, CT, senologie imagistica) si dr. Lavinia Caplan (medic primar radiologie – imagistica medicala, cu competente in: mamografie, CT, ecografie). Examinarile radiografice se realizeaza cu aparatura performanta, de ultima generatie. In acelasi cabinet se efectueaza si alte tipuri de radiografii, pe langa cele de coloana: abdominale, cardio-pulmonare, de articulatii, de brat, de genunchi etc. Echipa medicala de la acest centru de imagistica dispune de medici radiologi supraspecializati in diverse proceduri imagistice avansate, in cadrul unor spitale de renume din: Austria, Elvetia, Germania, Italia, Turcia si Spania.

Pretul radiografiilor de coloana variaza intre 195 si 445 de lei.

In cazul unor pacienti, experientele au fost foarte reusite, datorita mai multor aspecte precum: medici profesionisti si cu o pregatire aleasa, echipamente medicale de performanta, care asigura imagini calitative pentru stabilirea unui diagnostic, diversitatea specialitatilor medicale si a examinarilor imagistice. In schimb, sunt si brasoveni care nu au fost multumiti, motivand ca tarifele sunt mai mari decat in alte clinici si ca nu se respecta orele de programare.

3. Clinica Sante Vie

Si in Clinica Sante Vie din Brasov exista un centru de radiologie, unde se pot efectua radiografii de coloana in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Brasov (CJAS). In afara de radiografiile de coloana, in acest centru se mai executa si alte tipuri de radiografii: de craniu, de umar, de antebrat, de stern, de bazin, genunchi, glezna si multe altele. Clinica Sante Vie dispune de echipamente moderne, care permit obtinerea de rezultate rapide si sigure. In plus, personalul medical al clinicii este alcatuit din profesionisti cu experienta, care activeaza in diverse domenii: radiologie, medicina interna, oftalmologie, dermatologie, cardiologie etc.

Costul unei radiografii de coloana este cuprins intre 100 si 300 de lei.

Pe lista lucrurilor de care brasovenii au fost foarte multumiti in aceasta clinica se afla: medicii cu o pregatire solida, numeroasele servicii medicale, pentru adulti si copii, echipamentele medicale moderne si performante, precum si faptul ca unele dintre servicii sunt decontate. Sunt insa si aspecte pe care oamenii le-ar vrea imbunatatite, pentru ca nu au fost multumiti de ele, cum ar fi ca nu se raspunde la telefonul clinicii si nu se respecta programarile. 

Concluziile noastre

Radiografia de coloana se efectueaza in Brasov in trei centre medicale recunoscute pentru calitatea ridicata a serviciilor. In aceste clinici sunt dotari de ultima generatie, cum este aparatura de radiologie cu doze mici de iradiere. Un alt plus al centrelor il reprezinta medicii cu o vasta experienta, formata in multe spitale din strainatate, in domeniul radiologiei.

O radiografie de coloana este necesara in diverse cazuri, printre care: diagnosticarea fracturilor vertebrale, detectarea afectiunilor degenerative, evaluarea deformarilor coloanei (scolioza, lordoza sau cifoza). Programeaza-te cu incredere la aceste clinici medicale din Brasov pentru o radiografie efectuata in cele mai bune conditii si cu rezultate relevante.