Meniu

Radiografie coloana Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti ingrijorat de starea de sanatate a coloanei vertebrale, iar medicul de specialitate iti recomanda sa faci o radiografie la coloana in Constanta pentru a afla concret daca suferi de o afectiune sau daca totul este in regula? Atunci te incurajam sa iei in considerare unitatile medicale amintite in cele ce urmeaza pentru a afla care sunt cele mai frecventate clinici din oras pentru efectuarea acestei examinari. In doar 10 minute, medicul specialist iti poate oferi un diagnostic corect, multumita tehnologiei care a avansat semnificativ in ultima vreme. Rezultatele se obtin, de regula, intr-un timp scurt, fara sa simti durere sau disconfort. Prin utilizarea razelor X, imaginile sunt de o rezolutie ridicata, astfel incat medicul sa poata vedea concret daca te confrunti cu anumite afectiuni sau anomalii in procesul de interpretare. 

Constanta este un oras cu potential medical ridicat, asigurand tuturor celor care vor sa beneficieze de o radiografie sansa de a obtine rezultate precise si un diagnostic corect. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile din oras la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale. 

Cat trebuie sa platesti pentru o radiografie la coloana in Constanta?

Vrei sa faci o radiografie la coloana in Constanta, dar nu stii cat costa? In cele ce urmeaza iti vom prezenta un tabel cu toate preturile practicate pentru aceasta investigatie imagistica. De asemenea, este important de mentionat si ca multe clinici private deconteaza investigatiile imagistice prin intermediul relatiei contractuale cu CAS. Daca totusi nu reusesti sa prinzi loc liber pentru investigatia decontata, afla care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
98 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 98 Ron
 • Implicare si amabilitate
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Aparaturi moderne si performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Doctor Med
120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tehnologii avansate
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Programari nerespectate
Heka Hospital
120 Ron
 • Pret Radiografie coloana 120 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Tehnologie avansata
 • Rezultate precise
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
165 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 165 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Tehnologii avansate
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic precis
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiografia de coloana in Constanta

Ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana in Constanta, incurajat fiind de medicul de familie sau chiar de medicul specialist? Atunci unitatile medicale pe care urmeaza sa ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect investigat de un medic de incredere, dar si pentru a beneficia de un verdict clar cu privire la starea de sanatate a coloanei tale vertebrale: 

1. Medicover

Centrul Medical Iowemed din Constanta din cadrul retelei de sanatate Medicover gazduieste o multime de specialitati, raspunzand nevoilor multor pacienti, printre care se numara si imagistica medicala, departament unde poti opta pentru radiografia la coloana. Avand la dispozitie o echipa bine pregatita de medici si dispunand de aparaturi de ultima generatie, unitatea medicala asigura tuturor posibilitatea de a efectua investigatii precise. Multumita tehnologiei avansate, medicii au acces la imagini de o rezolutie ridicata, avand astfel capacitatea de a asigura un diagnostic precis. In cadrul clinicii poti efectua radiografie la coloana cervicala si lombara, atat fata, cat si profil.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 98 de lei, pentru fata sau profil si ajunge la 110 lei, pentru fata si profil.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online. Avand in vedere ca medicii sunt implicati si amabili, interactiunea dintre acestia si pacienti este intotdeauna ireprosabila. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt moderne si performante, asigurand rezultate precise si rapide, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu se respecta de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o radiografie de coloana in Constanta la standarde ridicate. Departamentul gazduieste o multime de medici implicati si profesionisti, care asigura intotdeauna ireprosabilitate in investigatiile imagistice efectuate. Printre acestia se numara si: dr. Dragos Caravasile, dr. Florin Costea, dr. Florin Petrovici, dr. Iulia Grecu, dr. Mihaela Buhociu etc. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, astfel incat pacientii sa aiba parte de un diagnostic corect. Aparatul de radiologie Shimadzu folosit este unul modern, care integreaza functii de top si un detector CSL ce protejeaza pacientii de radiatiile inutile. Prin intermediul sau se pot pune in aplicare radiografii de coloana cervicala, lombara si toracala.

Pretul pentru o radiografie de coloana incepe de la 120 lei, pentru un segment fata si profil si ajunge la 300 lei, fata si profil totala (cervicala, lombara si toracala).

Clinica medicala din Constanta a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, multumita interactiunii excelente cu personalul medical. Amabilitatea, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile echipei, care dispune de aparaturi de ultima generatie, dar si de tehnologii avansate. Astfel, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Singurul minus este ca nu se tine cont intotdeauna de programari.

3. Heka Hospital

Heka Hospital asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii imagistice de calitate, printre care se numara si radiografia de coloana in Constanta. Departamentul de imagistica este coordonat de dr. Ciresica Ungureanu, dr. Adriana Iordan si dr. Valentina Rusu, medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil adaptat in functie de problemele fiecarui pacient. Pentru ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide. In ceea ce priveste radiografia de coloana, poti opta pentru investigatia coloanei cervicale, toracale, lombare, fata si profil, pentru a afla concret daca te confrunti cu vreo afectiune sau problema. 

Pretul pentru o radiografie de coloana, indiferent de tipul sau, este de 120 lei.

Spitalul a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita implicarii si profesionalismului de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Multumita aparaturilor de o tehnologie avansata pe care le au la dispozitie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, oricine avand sansa de a beneficia de un diagnostic corect, indiferent cat de complexa este problema de care sufera. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Regina Maria

Centrul de imagistica Spitalul Judetean, Pozimed din Constanta, pe care il poti gasi in cadrul retelei de sanatate Regina Maria, pune la dispozitia pacientilor investigatii imagistice de inalta calitate, printre care se numara si radiografia la coloana. Echipa de medici este numeroasa si bine pregatita in domeniu, asigurand tuturor sansa de a obtine un diagnostic precis. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile sunt intotdeauna ireprosabile. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati au sansa de a beneficia de investigatii imagistice decontate la medici de incredere. In urma investigatiilor, doctorii au competenta de a pune in aplicare un plan personalizat de tratament, pentru o vindecare rapida si eficienta.

Pretul pentru radiografia la coloana cervicala, lombara sau toracala este de 165 lei, in cazul pacientilor neasigurati medical.

Centrul medical de diagnostic imagistic a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, multumita implicarii si profesionalismului de care medicii dau dovada. Aparaturile dotate cu functii de top si tehnologii avansate contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil, dar si la stabilirea unui diagnostic precis. De asemenea, atmosfera este primitoare si curatenia impecabila. 

Concluzii

Investigatiile imagistice, cum ar fi radiografia la coloana in Constanta, care sunt efectuate in centre de incredere asigura imagini la o rezolutie inalta cu privire la starea de sanatate a anumitor organe. Avand in vedere ca aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, medicii pot asigura intotdeauna un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat.