Meniu

Radiografie coloana Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei sa monitorizezi o afectiune a coloanei vertebrale sau sa faci un control de rutina, radiografia la coloana in Craiova este o metoda sigura si eficienta prin care poti obtine informatii precise in legatura cu starea de sanatate a acesteia. Inainte de a te programa pentru examinare, iti recomandam sa iei legatura cu medicul de familie sau cu medicul specialist pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre investigatie si daca este potrivita pentru ce ai nevoie. Folosind raze X, radiografia nu este o optiune potrivita pentru toata lumea. De exemplu, este contraindicata pentru femeile insarcinate. 

In cazul in care medicul specialist considera ca radiografia este o interventie sigura si ca o poti faci cu incredere, te invitam sa citesti cu atentie informatiile despre clinicile din Craiova pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Afla cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela, care sunt tarifele practicate pentru aceasta investigatie, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care le-au frecventat.

Cat costa o radiografie la coloana in Craiova?

Inainte de a-ti face programare pentru o radiografie la coloana in Craiova, cel mai bine este sa te informezi cu atentie cu privire la preturile practicate. Stim cat de important este sa fii la curent cu acest aspect, asa ca te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos cu atentie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Policlinica Elga
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 80 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Vitaplus
120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical excelent
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
P. Buna Vestire
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Buna pregatire
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
Regina Maria
165 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 165 Ron
 • Ambient cald
 • Atitudine calma
 • Tehnologie performanta
 • Implicare si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiografie la coloana in Craiova

Ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana in Craiova, dar nu stii catre care clinici iti poti indrepta atentia? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos pentru a descoperi care dintre unitatile medicale de mai jos sunt mai apreciate de pacienti. Descopera cat de bine pregatiti sunt medicii, cat de performante sunt aparaturile pe care le au la dispozitie, dar si cat de precise sunt rezultatele obtinute:

1. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o unitate medicala din Craiova cu specific multidisciplinar, la care poti apela cu incredere pentru o radiografie la coloana la o calitate superioara. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este compusa din medici cu o buna pregatire in domeniu si experienta vasta, printre care merita mentionati si dr. Tudor Iacob, medic primar, competent in ecografie generala si dr. Alina Maria Lepadat, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. In ceea ce priveste investigatia la coloana, poti opta pentru radiografie la coloana cervicala, lombara si toracala atat cu o incidenta, cat si cu doua, pentru obtinerea unor rezultate precise. Pe baza lor, medicul stabileste un diagnostic corect, urmat de un plan eficient de tratament, astfel incat fiecare pacient sa se vindece in mod adecvat.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 80 lei (cervicala cu o incidenta) si ajunge la 120 lei (toracala, cu doua incidente).

Unitatea medicala este apreciata de pacienti, acestia bucurandu-se de o interactiune excelenta cu personalul medical. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele folosite de medici au o performanta inalta, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil, acesta fiind compus dintr-o diagnosticare precisa, dar si dintr-un plan personalizat de tratament. Personalul de la departamentul de imagistica medicala este compus dintr-un medic primar si unul specialist, amandoi avand o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient pentru pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Elga
Vezi Pareri

2. Centrul Vitaplus

Centrul Vitaplus este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o radiografie la coloana. Daca optezi pentru aceasta clinica, vei face cunostinta cu: dr. Maria Cristina Stefanescu, dr. Ionela Camasaru (medici specialist in radiologie si imagistica medicala in relatii contractuale cu CAS), dr. Oana Barbulescu si dr. Mihai Florin Ciobanu, medici specialisti. Avand o buna pregatire si experienta vasta in domeniu, medicii au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. De asemenea, clinica dispune si de echipamente de inalta performanta, pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute. Poti opta pentru urmatoarele tipuri de radiografii: cervicala, toracala, lombara sau lombosacrala (cu una sau doua incidente, in functie de recomandarile medicului).

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 120 lei (pentru o incidenta) si ajunge la 180 lei (pentru doua incidente).

Clinica este apreciata in numar ridicat de pacienti, deoarece acestia se declara multumiti de implicarea, buna pregatire si experienta vasta de care medicii dau dovada. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul excelent. Diagnosticarea pacientilor este intotdeauna corecta, iar tratamentul aplicat este adaptat in functie de problemele de care sufera. Singurul minus este ca programarile nu se respecta cu precizie.

3. Policlinica Buna Vestire

Policlinica Buna Vestire este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia in Craiova pentru o radiografie la coloana la standarde ridicate. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de imagistica medicala sunt dr. Alexandru Ciobanu, dr. Carmen Saninoiu, medici primari si dr. Daniela Gavrila, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta ridicata, medicii reusesc sa isi indrume corect pacientii in functie de probleme de care sufera, dar si sa ii diagnosticheze precis. In cadrul clinicii se desfasoara radiografie la coloana cervicala, toracala si lombara.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 100 lei (pentru o incidenta) si ajunge la 160 lei (pentru trei incidente).

Profesionalismul, amabilitatea si buna pregatire a medicilor sunt doar cateva dintre calitatile care cantaresc pozitiv in balanta pacientilor. Interactiunea dintre acestia si personal este una excelenta, iar actul medical desfasurat este ireprosabil. Dispunand de aparaturi moderne si performante, unitatea medicala se afla in topul alegerilor pacientilor, pentru rezultatele precise si rapide pe care le obtin. Diagnosticarea si planul de tratament sunt intotdeauna eficiente. 

4. Regina Maria

Centrul de imagistica din cadrul retelei de sanatate Regina Maria, din Craiova, este o alta optiune pe care pacientii o iau in considerare atunci cand vor sa faca o radiografie la coloana. Echipa de medici primari si specialisti, pregatita in universitati de prestigiu si unitati spitalicesti de renume, asigura pentru fiecare pacient in parte un act medical corect. Avand la dispozitie tehnologii de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt precise, pe baza lor medicii stabilind o diagnosticare corecta, dar si un plan personalizat de tratament. Poti efectua patru tipuri de radiografii la coloana: cervicala, lombara, sacro-coccigiana si toracala.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de 165 lei, indiferent de tipul de investigatie pentru care optezi. 

Ambientul cald si atitudinea calma a medicilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul acestui centru de imagistica. Aparaturile dispun de o tehnologie performanta si avansata, iar echipele medicale dau dovada de implicare, profesionalism si buna pregatire, ceea ce contribuie semnificativ la depistarea afectiunilor de care pacientii sufera, dar si la tratarea acestora. Singurul inconvenient este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Medicul specialist te-a indrumat catre efectuarea radiografiei la coloana in Craiova, asa ca vrei sa te informezi cu precizie in legatura cu unitatile medicale la care poti apela? Ei bine, cele patru variante pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a efectua o investigatie imagistica precisa intr-un mediu sigur si steril.