Meniu

Radiografie coloana Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa verifici starea de sanatate a coloanei vertebrale, iar medicul de specialitate ti-a recomandat sa faci o radiografie la coloana in Piatra Neamt? Atunci va trebui sa te informezi cu atentie cu privire la toate clinicile din oras care sa ocupa de efectuarea acestei investigatii, pentru a sti unde este cel mai bine sa mergi. Din fericire, pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza informatii despre doua unitati medicale care cuprind si specialitatea de imagistica. Avand in vedere ca, in prezent, clinicile folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, se elibereaza o cantitate mult mai redusa de radiatii in cadrul examinarilor radiografice, spre deosebire de aparaturile mai vechi, iar investigatiile sunt precise si rapide.

Daca locuiesti in Piatra Neamt si ai luat hotararea sa faci o astfel de investigatie, te invitam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt cele doua unitati din oras, dar si cat de performante sunt aparaturile utilizate. 

Care este pretul unei radiografii la coloana in Piatra Neamt?

Pentru a fi informat din toate punctele de vedere, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele practicate pentru radiografia la coloana in Piatra Neamt. Iata ce buget ar trebui sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
60-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-120 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Amabilitate
 • Aparaturi cu tehnologii avansate
 • Investigatii precise
 • Rezultate exacte
 • Diagnosticare corecta
 • Decalarea programarilor
Antares Clinic
70-130 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-130 Ron
 • Experienta placuta
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Medici specialisti si primari
 • Buna pregatire
 • Diagnostic precis
 • Tratament eficient
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru efectuarea radiografiei la coloana in Piatra Neamt?

Prin intermediul radiografiei la coloana in Piatra Neamt poti afla precis daca ai anumite anomalii, malformatii sau formatiuni suspecte la nivelul coloanei. Investigatia se poate efectua atat pentru un segment, cat si pentru doua sau trei, depinde spre ce te indruma medicul pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai generoasa si exacta, in functie de care sa stabileasca un diagnostic corect. Citeste mai departe si descopera cele doua clinici din oras la care iti poti face programare pentru astfel de examinari:

1. MedLife Micromedica

MedLife Micromedica este o unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt, infiintata in anul 1995, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci radiografia la coloana. Clinica este certificata de Sistemul de Management al Calitatii pentru Departamentul de Radiologie si Imagistica medicala conform cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2015, ceea ce inseamna ca activitatea desfasurata de medici este una ireprosabila. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, pacientii pot fi corect diagnosticati si tratati, indiferent de nivelul de severitate a afectiunii cu care se confrunta.

Pretul pentru o radiografie la coloana fata sau profil este de 60 lei, iar radiografia fata si profil este de 120 lei.

Centrul medical a primit numeroase recenzii pozitive, datorita nivelului ridicat de implicare a medicilor, dar si amabilitatii de care dau dovada in cadrul actului medical. Pentru ca au la dispozitie aparaturi cu tehnologii avansate, toate investigatiile sunt precise, rezultatele sunt exacte, iar diagnosticarea este corecta. Cu toate acestea, programarile pot fi decalatate, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Micromedica
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic este o alta unitate medicala cu specific multidisciplinar din Piatra Neamt la care poti apela cu incredere pentru efectuarea unei radiografii la coloana de o acuratete ridicata. Echipa de medici este formata din: dr. Ovidiu Cojocaru, dr. Bogdan Rotaru, dr. Adam Sezonov, dr. Cristina Voroneanu, medici specialisti, dr. Dorel Cosma, dr. Bogdan Nita, medici primari in radiologie si imagistica medicala, care asigura tuturor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect. Gama de investigatii este generoasa, pe langa radiografia la coloana avand ocazia de a opta si pentru: radiografie abdominala, antebrat, bazin, brat, calcaneu, clavicula, coapsa, cot, articulatii, craniu, gamba, genunchi, glezna, mana, picior, piramida nazala, plamani, pumn etc.

Pretul pentru o radiografie la coloana cervicala, dorsala, lombara si lombo-sacrata este de 70 lei pentru fata sau profil si 130 lei pentru fata si profil. 

Multi dintre cei care au apelat la serviciile acestei clinici spun ca au avut parte de o experienta placuta si ca sunt multumiti de interactiunea cu personalul medical. Echipa este formata din medici specialisti si primari, cu o buna pregatire in radiologie, avand competenta de a stabili un diagnostic precis si un tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Pentru efectuarea unei radiografii la coloana in Piatra Neamt iti recomandam sa iei in considerare cele doua clinici de mai sus. Beneficiaza de o evaluare corecta a starii de sanatate a coloanei vertebrale prin intermediul aparaturilor de ultima generatie si tine intotdeauna cont de indicatiile medicului specialist.