Meniu

Radiografie coloana Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un medic specializat in radiografie la coloana in Pitesti, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci citeste mai departe informatiile pe care ti le-am pregatit despre cele cinci clinici din oras la care poti apela cu incredere. Daca medicul specialist ti-a recomandat sa faci o radiografie la coloana avand in vedere istoricul medical, dar si simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau. Prin intermediul investigatiei cu raze X poti depista deformari, boli ale sistemului osos, fracturi sau chiar luxatii, modificari congenitale, procese degenerative posttraumatice etc.

Descopera care sunt cele mai frecventate clinici specializate in imagistica medicala din Pitesti, dar si cat de performante sunt aparaturile pe care medicii le au la dispozitie. Citeste mai departe si afla, de asemenea, care sunt preturile practicate.

Cat costa o radiografie la coloana in Pitesti?

Pretul unei radiografii la coloana in Pitesti poate sa varieze de la o clinica la alta in functie de aparaturile folosite, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. Pentru a fi la curent cu tarifele aplicate te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos, in care iti prezentam si care sunt denumirile clinicilor din orasul tau?

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
S. Sf. Nicolae
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 30 Ron
 • Relationare exemplara cu echipa medicala
 • Servicii de o calitate superioara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Imagini de o rezolutie ridicata
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Muntenia Hospital
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 80 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Implicare si atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Medici primari in radiologie
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Spitalul Dr. Irimia
70 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 70 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Aparaturi cu tehnologie de ultima ora
 • Investigatii imagistice precise
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Medscan
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 100 Ron
 • Relationare excelent cu medicii
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Curatenie impecabila
 • Implicare si profesionalism
Natisan
100 Ron
 • Pret Radiografie coloana 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Promptitudine
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise si prompte
 • Lipsa de implicare a personalului de asistente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in radiografie la coloana in Pitesti

Ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana in Pitesti si vrei sa te asiguri ca apelezi la o clinica de incredere? Citeste cu atentie pana la finalul articolului afla cat de apreciate sunt, cat de precise sunt rezultatele obtinute, dar si cat de bine primiti sunt pacientii de catre echipa medicala:

1. Spitalul Sfantul Nicolae

Spitalul Sfantul Nicolae este o unitate medicala din Pitesti specializata in imagistica medicala, radioterapie, recuperare, medicina fizica si balneologie, reumatologie si oncologie medicala unde poti face o radiografie la coloana la standarde ridicate. Centrul medical a fost inaugurat in anul 2008, medicii prioritizand bunastarea pacientilor si insanatosirea acestora. Multumita aparaturilor de ultima generatie si echipamentelor moderne, imaginile obtinute in urma radiografiilor la coloana sunt de o rezolutie ridicata, pacientii avand sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat, in functie de problema cu care se confrunta. Pe langa radiografii, in cadrul departamentului de imagistica se mai desfasoara si urmatoarele investigatii: tomografie computerizata, osteodensitometrie, ecografie, EKG, spirometrie, oscilometrie.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 30 lei (radiografie coloana cervicala fata) si ajunge la 70 lei (radiografie coloana cervicala 2 incidente).

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind de-a dreptul incantati de relationarea cu echipa medicala. Serviciile sunt de o calitate superioara, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Pentru ca imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata, diagnosticarea este simpla, iar, pe baza sa, se pot stabili tratamente eficiente in functie de necesitatile fiecarui pacient. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sfantul Nicolae
Vezi Pareri

2. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este o alta unitate medicala din Pitesti catre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea unei radiografii de coloana. Echipa medicala din cadrul departamentului de imagistica este formata din: dr. Eugenia Dinca, dr. Silvia Gliga, dr. Emi Marinela Preda, dr. Monica Iulia Stan, dr. Magdalena Cojocaru, dr. Brandusa Masoud, dr. Bogdan Diaconu, medici primari, dr. Oana Claudia Dolofan, medic specialist. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta. Se foloseste un echipament modern de radiologie, si anume XR 6000, prin intermediul caruia sunt vizibile toate deformatiile si anomaliile, medicii reusind sa stabileasca un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala porneste de la 80 lei (o singura incidenta) si ajunge la 110 lei (pentru doua incidente).

Spitalul privat din Pitesti a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, multi dintre acestia fiind incantati de abordarea medicilor radiologi. Departamentul este reprezentat de o echipa medicala profesionista, implicata, atenta la detalii si bine pregatita, care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament corespunzator. De asemenea, aparaturile folosite sunt de ultima generatie. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

3. Spitalul Dr. Irimia

Spitalul Dr. Irimia din Pitesti si-a inceput activitatea in anul 1991 si este o unitate medicala multidisciplinara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o radiografie la coloana la o calitate superioara. Departamentul de radiologie si imagistica medicala este coordonat de dr. Cecilia Bobirla, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu, care are competenta de a interpreta corect rezultatele obtinute in urma investigatiilor de specialitate. Datorita sistemului ultramodern pe care il are la dispozitie, doamna doctor reuseste sa asigure un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientii sa se vindece in mod corespunzator.

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala este de 70 lei pentru o incidenta si 100 lei pentru doua incidente.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind de-a dreptul incantati de interactiunea cu personalul medical. Pentru ca unitatea este echipata cu aparaturi cu tehnologie de ultima ora, investigatiile imagistice sunt de o acurtate ridicata, medicul avand posibilitatea de a identifica precis care este afectiunea de care pacientul sufera. In plus, planul de tratament este atent personalizat. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

4. Medscan

Medscan este o alta clinica din Pitesti catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o radiografie la coloana de o acuratete ridicata. Personalul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu si experienta vasta, asigurand precizie in interpretarea rezultatelor obtinute in urma investigatiilor. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, dotate cu tehnologii avansate si de ultima ora (sistemul de raze X FDR Smart X, dezvoltat de Fujifilm), toate rezultatele obtinute sunt precise, iar diagnosticarea corecta. Pe langa radiografia la coloana, iti poti indrepta atentia si catre: radiografia craniana, radiografia toracica / pulmonara, radiografia pelviana, radiografia articulatiilor, radiografia membrelor, full spine, radiografia intregului membru inferior stitching.

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala de o incidenta este de 100 lei, iar cea de trei incidente ajunge la 170 lei.

Toti pacientii care au pasit pragul cabinetului se declara multumiti de relationarea cu echipa medicala, beneficiind de o atmosfera primitoare. Pentru ca centrul de diagnostic imagistic este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, medicii au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat, personalizat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, curatenia este impecabila, medicii dand dovada de implicare si profesionalism.

5. Natisan

In completarea clinicilor prezentate mai sus iti prezentam si unitatea medicala Natisan din Pitesti, catre care iti indreapta atentia un numar ridicat de pacienti si unde pot merge cu incredere pentru efectuarea radiografiei la coloana. Departamentul de imagistica este reprezentat de un medic primar radiolog, dr. Niculai Riciu, cu o buna pregatire in domeniu, care acorda atentie fiecarui pacient in parte si care asigura o diagnosticare precisa. In functie de rezultatele obtinute, medicul are competenta de a identifica cele mai eficiente solutii, astfel incat pacientul sa se vindece cat mai rapid. Pentru elaborarea unui act medical de calitate, clinica este dotata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, care elibereaza imagini de o rezolutie ridicata.

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala pentru un segment este de 100 lei.

Personalul medical isi da tot interesul pentru a desfasura servicii de inalta calitate si cu promptitudine, asigurand o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, rezultatele fiind precise si prompte. Cu toate acestea, personalul de asistente nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Pentru a face o radiografie la coloana in Pitesti poti apela cu incredere la clinicile amintite mai sus. Folosind echipamente de ultima generatie si dispunand de echipe medicale atent pregatite, rezultatele obtinute sunt rapide si precise, diagnosticarea corecta, iar solutiile de tratament sunt eficiente, fiind atent adaptate in functie de necesitatile tuturor pacientilor.