Meniu

Radiografie coloana Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In doar cateva minute, medicul specialist isi poate da seama daca te confrunti cu afectiuni sau probleme de sanatate prin intermediul radiografiei de coloana. In Ploiesti, ai sansa de a apela la ajutorul multor clinici echipate cu aparaturi performante pentru efectuarea investigatiilor radiografice la o calitate superioara. Din fericire, tehnologia medicala a evoluat atat de mult in ultima vreme, incat examinarile desfasurate sunt intotdeauna precise. Pe baza rezultatelor obtinute, medicul stabileste un diagnostic si, in cazul in care este nevoie, stabileste si un plan de tratament. O radiografie la coloana poate depista afectiuni ale sistemului osos, fracturi, luxatii, deformari sau chiar afectiuni la nivelul coloanei vertebrale. Daca medicul de familie iti recomanda sa te programezi pentru aceasta examinare, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul.

Locuiesti in Ploiesti si ai luat hotararea de a face o radiografie de coloana la o clinica de incredere, dar nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa fii la curent cu tot ce trebuie sa stii. Descopera, totodata, care sunt si preturile aplicate pentru o astfel de investigatie de imagistica.

Ce buget sa pregatesti pentru o radiografie de coloana in Ploiesti?

Inainte de a merge la o clinica specializata in radiografia de coloana in Ploiesti, te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos pentru a descoperi care sunt preturile unei astfel de investigatii. Iata ce buget ar trebui sa pregatesti, dar si care sunt denumirile clinicilor din oras la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Radiografie coloana 170 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire si empatie
 • Experienta vasta
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratament adecvat
Bristol Med
120 Ron
 • Pret Radiografie coloana 120 Ron
 • Interactiune medici-pacienti excelenta
 • Amabilitate si empatie
 • Bunavointa si profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
80 Ron
 • Pret Radiografie coloana 80 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
Gral Medical
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 60 Ron
 • Aparaturi performante
 • Examinari precise
 • Rezultate rapide
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiografia de coloana in Ploiesti

Sanatatea trebuie sa fie prioritizata cu fiecare ocazie, iar o modalitate prin care poti face acest lucru este sa apelezi la ajutorul medicilor de specialitate ori de cate ori te confrunti cu o situatie medicala, dar si sa fii la curent cu toate investigatiile, cum ar fi radiografia de coloana. In Ploiesti, din fericire, exista suficiente unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si care sunt dotate cu toate aparaturile necesare pentru efectuarea tuturor investigatiilor la standarde europene. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din orasul tau la care poti merge:

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata este o unitate medicala din Ploiesti la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie de coloana la o calitate superioara. Daca optezi pentru acest centru, vei face cunostinta cu doi medici implicati si specializati in imagistica medicala, dr. Bogdan Manoliu si dr. Bogdan Boca, medici specialisti. Avand o experienta bogata in domeniu, cei doi doctori au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un tratament adecvat pentru fiecare pacient in parte. Aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, favorizand desfasurarea unui act medical ireprosabil. De asemenea, important de mentionat este si faptul ca Policlinica cu Plata se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa beneficieze de investigatii decontate.

Pretul pentru o radiografie de coloana pentru un segment este de 170 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea, empatia si experienta vasta sunt doar cateva dintre calitatile de care cadrele medicale dau dovada, pacientii bucurandu-se de o interactiune excelenta cu acestia. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si examinarile executate sunt ireprosabile si rapide, pacientii avand sansa de a afla precis care este afectiunea de care sufera, dar si care este cel mai potrivit tratament catre care isi pot indrepta atentia.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Bristol Med

Bristol Med este o alta unitate medicala din Ploiesti la care poti merge cu incredere pentru efectuarea unei radiografii de coloana. Echipa de medici din cadrul departamentului de imagistica medicala este pregatita in unele dintre cele mai prestigioase universitati, dar si unitati spitalicesti, avand experienta necesara atat pentru a diagnostica in mod corect fiecare pacient in parte, cat si pentru a-l trata corespunzator. In ceea ce priveste capitolul legat de dotari, unitatea medicala dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea ireprosabila a fiecarei investigatii. Cand vine vorba de efectuarea radiografiei de coloana, poti opta atat pentru cea toracala, cervicala sau lombosacrala.

Pretul pentru o radiografie de coloana este de 120 lei.

Unitatea medicala dispune de o echipa medicala profesionista, gata sa puna in aplicare un act medical ireprosabil. Interactiunea dintre personal si pacienti este una excelenta, medicii prioritizand bunastarea tuturor celor care le pasesc pragul. Amabilitatea, empatia si bunavointa sunt doar cateva dintre calitatile acestora. In plus, au la dispozitie si aparaturi de ultima generatie, favorizandu-se, astfel, stabilirea unui diagnostic precis. Cu toate acestea, merita mentionat si faptul ca programarile nu sunt respectate de fiecare data din cauza numarului ridicat de solicitari.

3. MedLife

MedLife este o retea medicala prezenta in multe orase importante din tara, printre care se numara si Ploiesti, unde exista un centru multidisciplinar care se adreseaza si pacientilor care vor sa se programeze pentru radiografie de coloana. In cadrul departamentului de imagistica medicala este prezent dr. Bogdan Boca, medic specialist, cu o buna pregatire in radiologie, imagistica medicala si ecografie 4D. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla la dispozitia medicului, fiecare investigatie imagistica este ireprosabila si rapida, pacientul beneficiind de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament in functie de problemele cu care se confrunta. 

Pretul pentru o radiografie la coloana cervicala si lombara este de 80 lei.

Pentru ca s-au investit sume generoase de bani in dotarea centrelor MedLife specializate in imagistica medicala, toate aparaturile care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, asigurand un act medical ireprosabil. Pentru ca medicii au o experienta vasta in domeniu si dau dovada de profesionalism, rezultatele sunt intotdeauna precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament stabilit este intotdeauna personalizat. 

4. Gral Medical

Ultima, dar nu cea din urma, clinica Gral Medical din Ploiesti este o alta varianta la care poti apela cu incredere daca medicul de familie iti recomanda sa faci o radiografie la coloana. Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, fiind instruit in medii universitare de specialitate, dar si in unitati spitalicesti de prestigiu. Avand o experienta vasta in domeniu, medicii au competenta de a stabili intotdeauna o diagnosticare corecta, dar si un plan personalizat de tratament. Unitatea este multidisciplinara, fiind, de asemenea, specializata si in imagistica. Astfel, pacientii au sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil, multumita aparaturilor de o performanta inalta care se afla in cadrul clinicii.

Pretul pentru o radiografie de coloana cervicala, lombara si toracala fata sau profil este de 60 lei, iar pretul unei radiografii fata si profil este de 70 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile de inalta calitate pe care le asigura tuturor pacientilor care ii pasesc pragul. Fiind echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile si examinarile sunt intotdeauna precise, iar rezultatele obtinute sunt rapide. Toate acestea contribuie la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Pune intotdeauna pe primul loc sanatatea si fii la curent cu toate investigatiile radiografice la coloana in Ploiesti, tinand, in acelasi, timp, cont de indicatiile medicului de specialitate. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un act medical de calitate, tocmai de aceea te incurajam sa iei in considerare cele patru optiuni din oras amintite mai sus pentru a avea parte de un diagnostic corect de fiecare data.