Meniu

Radiografie coloana Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a efectua o radiografie de coloana in Satu Mare ai nevoie de bilet de trimitere, indiferent daca investigatia se efectueaza decontat sau contra cost. In acest oras se realizeaza radiografii digitale, cu un aparat de ultima generatie, despre care vei afla mai multe informatii din acest articol.

Radiografia de coloana continua sa fie o investigatie foarte utila pentru diagnosticul si evaluarea multor afectiuni sau probleme precum: boli degenerative, tumori, fracturi, anomalii structurale etc. Pe baza radiografiei se pot pune diagnostice corecte si se poate planifica tratamentul adecvat, pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Cat costa o radiografie de coloana in Satu Mare

Pretul perceput de un centru de imagistica din Satu Mare pentru efectuarea unei radiografii de coloana este prezentat in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Clinica Gynoprax
Clinica-Verificata
90-160 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 90-160 Ron
  • Radiologie digitala
  • Radiografii de coloana cu iradiere minima
  • Medic radiolog cu experienta
  • Aparat de radiologie de ultima generatie
  • Servicii de radiologie in contract cu CAS
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o radiografie de coloana in Satu Mare

Afla in cele ce urmeaza unde te poti programa, la privat, pentru a efectua o radiografie la coloana in Satu Mare!

Clinica Gynoprax

In cadrul Clinicii Gynoprax din Satu Mare functioneaza un departament de radiologie, in care se realizeaza si radiografie de coloana. Investigatiile se realizeaza cu un aparat performant Samsung GF 85, cu o iradiere redusa si cu un timp de expunere scazut. Ajustarile de radiatii se fac in functie de pacient, ceea ce inseamna ca se reduc considerabil iradierile inutile. Pentru a efectua aici o radiografie de coloana este necesar biletul de trimitere de la medicul neurochirurg, neurolog sau ortoped. Dupa efectuarea radiografiei, rezultatele acesteia sunt interpretate de un medic radiolog, iar rezultatele se elibereaza si pe CD. Medicul radiolog de la aceasta clinica este dr. Eva Kiss, medic primar radiologie-imagistica medicala. Serviciul se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate al Judetului Satu Mare. Pe langa acest departament, in clinica mai exista si un ambulator de obstetrica-ginecologie si sunt puse la dispozitie si consultatii de infertilitate, laolalta cu investigatii de specialitate.

Pretul unei radiografii de coloana este cuprins intre 90 si 160 de lei, in functie de numarul de segmente. 

In recenziile despre aceasta clinica, pacientii au notat mai multe aspecte de care au fost multumiti: personalul  de la receptie este amabil si implicat, medicii sunt adevarati profesionisti, iar dotarile sunt moderne. De asemenea, satmarenii au mai spus si ca ambianta este placuta. In schimb, au fost notate si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta orele de programare sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Satu Mare nu sunt multe centre private in care sa poti efectua o radiografie de coloana, insa in cel pe care ti l-am prezentat exista aparatura moderna si performanta, cu care se realizeaza radiografii digitale. 

In aceasta clinica din Satu Mare, serviciile sunt atat contra cost, cat si decontate de CAS, pe baza biletului de trimitere si a cardului de sanatate. In plus, medicul radiolog care interpreteaza rezultatele testelor este un profesionist cu experienta in acest domeniu.