Meniu

Radiografie coloana Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat o radiografie de coloana in Sibiu, te poti programa la un centru privat pentru a o realiza. Exista o astfel de clinica in oras, dotata cu aparatura ultramoderna de radiologie, care permite efectuarea unor imagini clare si de calitate superioara, dar si cu doze reduse de radiatii. Vei descoperi despre ce clinica este vorba, in acest articol.

Radiografia de coloana este utilizata pentru diagnosticarea si evaluarea a numeroase afectiuni care apar la coloana vertebrala: fracturile vertebrale, evaluarea afectiunilor degenerative, cum ar fi discopatia sau osteoartrita, detectarea scoliozei, evaluarea dislocarilor, detectarea tumorilor. In plus, aceasta radiografie mai este solicitata si de catre chirurgi, pentru a planifica interventia chirurgicala la nivelul coloanei.

Cat costa o radiografie de coloana in Sibiu

Pretul unei radiografii de coloana efectuata in Sibiu poate fi vizualizat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
120-300 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 120-300 Ron
  • Aparat ultramodern de radiologie
  • Numeroase investigatii radiologice si imagistice
  • Radiografii de coloana cu doze reduse de iradiere
  • Personal medical profesionist si amabil
  • Buna organizare a activitatii
  • Rezultatele testelor de imagistica se primesc rapid
  • Unele investigatii sunt decontate de CAS
  • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o radiografie de coloana in Sibiu

Daca vrei sa efectuezi o radiografie de coloana la privat, in Sibiu, iata ce clinica trebuie sa ai in vedere!

RMN Diagnostica

In dotarea clinicii RMN Diagnostica din Sibiu se afla un aparat de radiologie Multix Impact, cu care se fac atat radiografii de coloana, cat si alte tipuri de radiografii de calitate superioara. Aparatul are o camera de pozitionare si un detector CSL ce protejeaza pacientii de toate varstele de radiatiile inutile. In plus, echipamentul are un ecran tactil pe tub, ceea ce permite personalului sa stea cu pacientii mai mult timp. In acelasi centru de radiologie si imagistica al RMN Diagnostica din Sibiu se mai efectueaza si alte investigatii: osteodensitometrie, RMN, CT, ecografie, aparatura fiind, si in aceste cazuri, de ultima generatie. Dintre acestea, investigatiile RMN sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Echipa medicala de la departamentul de radiologie si imagistica este formata din circa 20 de medici primari si specialisti. RMN Diagnostica a aparut pe piata serviciilor medicale din Sibiu in 2007, dupa care au mai fost deschise clinici si in Brasov si Fagaras. 

Pretul unei radiografii de coloana este de la 120 de lei si pana la 300 de lei.

Recenziile din mediul online care vizeaza aceasta clinica din Sibiu sunt apreciative, majoritatea vorbind la superlativ despre personalul medical. Sibienii au fost multumiti de modul profesionist si amabil cu care au fost tratati, remarcand totodata echipamentele medicale de ultima generatie, de faptul ca rezultatele investigatiilor se primesc rapid, dar si ca programarile se respecta. Toate aceste lucruri i-au facut pe unii pacienti sa declare ca raportul calitate-pret este convenabil.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o radiografie de coloana in Sibiu exista o clinica particulara moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie in care se efectueaza astfel de investigatii.  

Este important sa alegi un centru de radiologie dotat cu echipamente noi si performante, pentru ca acestea utilizeaza doze reduse de iradiere si permit o calitate ridicata a imaginilor, deosebit de importanta pentru acuratetea unui diagnostic.