Meniu

Radiografie coloana Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu durere la nivelul spatelui sau ai trecut printr-un accident, iar medicul specialist iti poate recomanda sa faci o radiografie la coloana? In Suceava, din fericire, exista suficiente clinici si centre de imagistica unde poti apela pentru o radiografie la coloana, deci nu-ti face griji, vei gasi cu siguranta o varianta catre care sa ti se potriveasca. Radiografia la coloana este recomandata si pentru pacientii care sufera de afectiuni congenitale, pentru o evaluare corecta a starii de sanatate a coloanei vertebrale. Datorita faptului ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, care genereaza imagini la o rezolutie ridicata, fiecare pacient reuseste sa obtina un diagnostic precis, dar si sa elaboreze un tratament cat mai eficient. 

Citeste cu atentie articolul de mai jos si descopera care sunt cele doua

unitati medicale din Suceava catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de servicii de calitate. Afla cat de performante sunt aparaturile pe care le folosesc, care sunt preturile practicate pentru investigatia cu raze X, dar si cat de profesionisti sunt medicii care interpreteaza rezultatele.

Care este pretul unei radiografii la coloana in Suceava?

Pentru ca este important sa fii la curent cu preturile investigatiei pe care urmeaza sa o efectuezi, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu tarifele percepute pentru o radiografie la coloana in Suceava. Afla, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
100-280 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 100-280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune eficienta personal-pacienti
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Cabinete Areni
80-260 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 80-260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in radiografie la coloana in Suceava

La recomandarea medicului ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana in Suceava si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci citeste in continuare si descopera care sunt cele doua clinici pe care vrem sa ti le prezentam, cat de bine echipate sunt, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul lor:

1. FizioMed

FizioMed este un centru medical din Suceava care asigura servicii medicale complexe de recuperare medicala prin fizioterapie si kinetoterapie, unde te poti programa si pentru o radiografie la coloana. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2013, in prezent acoperind o multime de specialitati, cum ar fi ortopedie, chirurgie plastica, psihologie, chirurgie generala, recuperare medicala, ortopedie si chirurgie pediatrica etc. Din anul 2020 a fost introdus si departamentul de imagistica, unde pacientii pot beneficia de o gama variata de investigatii. Echipa de asistenti specializati in radiologie digitala se afla sub atenta coordonare a unui medic primar in radiologie si imagistica medicala, care are o buna pregatire in domeniu. 

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala incepe de la 100 lei (un segment) si ajunge la 280 lei (3 segmente). De asemenea, poti sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate,  care costa 180 lei, pentru a solicita parerea unui expert.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile de calitate pe care le ofera, personalul interactionand eficient cu toti pacientii. Avand in vedere ca unitatea medicala este dotata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, imaginile investigatiilor sunt de o rezolutie ridicata, ceea ce faciliteaza procesul de diagnosticare. Pe langa depistarea afectiunii, pacientii mai beneficiaza si de un tratament personalizat in functie de patologiile cu care se confrunta. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

Cabinete Medicale Grupate „Areni” reprezinta o policlinica din Suceava in cadrul careia se afla o multime de cabinete medicale individuale, printre care se numara si cel de radiologie si imagistica medicala, unde te poti programa pentru o radiografie la coloana. Cabinetul este reprezentat de dr. Constanta Pricop, medic primar, cu un simt de observare dezvoltat pentru identificarea problemelor de sanatate. Unitatea medicala este echipata corespunzator, cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora toate investigatiile imagistice efectuate genereaza imagini de o rezolutie ridicata, usor de interpretat.

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala este de 80 lei pentru un segment. Daca vrei sa optezi pentru investigatia pentru trei segmente, tariful va fi de 260 lei.

Policlinica este apreciata pentru varietatea serviciilor pe care le ofera, dar si pentru calitatea superioara a acestora. Medicii cu o buna pregatire in domeniu asigura intotdeauna un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte, pentru un proces sigur de vindecare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient.

Concluzii

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti unele dintre cele mai apreciate centre de imagistica din Suceava pentru efectuarea radiografiei la coloana, iti prezentam cele doua unitati medicale de mai sus. Pe langa faptul ca sunt echipate cu aparaturi moderne, echipele de medici dau dovada de excelenta si profesionalism in actul medical pe care il desfasoara.