Meniu

Radiografie coloana Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti un sportiv de performanta sau pur si simplu te-ai accidentat, iar durerile de spate nu mai inceteaza, asa ca ai luat hotararea impreuna cu medicul specialist sa faci o radiografie la coloana in Targu Mures? Atunci informatiile furnizate in cadrul articolului pe care tocmai ai intrat te vor ghida catre o clinica de incredere. Citeste cu atentie si descopera doua unitati medicale din Targu Mures care detin centre de imagistica, astfel incat pacientii sa se poata programa pentru radiografii, rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata. Prin intermediul acestora, poti descoperi la timp care este afectiunea cu care te confrunti, fie ca e vorba de o malformatie, boala sau formatiune atipica. Multumita aparaturilor de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, astfel incat medicii sa poata asigura un diagnostic precis si rapid.

Daca locuiesti in Targu Mures si ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana, citeste cu atentie randurile care urmeaza si descopera care sunt cele doua institutii medicale din orasul tau la care poti apela cu incredere.

Care este pretul unei radiografii la coloana in Targu Mures?

Daca vrei sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti pentru o radiografie la coloana in Targu Mures, atunci iti prezentam tabelul de mai jos. Iata care sunt tarifele aplicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Centrul Topmed
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 90 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Medici primari si specialisti in radiologie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Dora Medicals
110 Ron
 • Pret Radiografie coloana 110 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament adecvat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care poti apela pentru o radiografie la coloana in Targu Mures

Din dorinta de a-ti oferi un tratament corespunzator, medicul specialist te poate indruma catre efectuarea radiografiei la coloana in Targu Mures pentru a stabili un diagnostic corect. Primul pas din elaborarea corecta a tratamentului este reprezentat chiar de un diagnostic precis. In functie de problema de care suferi, medicul te poate indruma corect catre diverse solutii personalizate de tratament, astfel incat sa te vindeci cat mai rapid si eficient. Iata tot ce trebuie sa stii despre clinicile de mai jos:

1. Centrul Topmed

Centrul Topmed este o unitate medicala de renume din Targu Mures la care poti merge cu incredere pentru efectuarea investigatiile de rutina, cum ar fi radiografia la coloana. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in departamentul de radiologie si imagistica medicala este formata din doctori de elita, care au competenta de a elabora un plan corect de tratament in functie de necesitatile medicale ale fiecarui pacient in parte, pe baza diagnosticului descoperit. Avand la dispozitie aparaturi cu o tehnologie moderna, medicii pun in aplicare un act medical corect de fiecare data.

Pretul pentru o radiografie la coloana este de 90 lei pentru un segment si 170 lei pentru doua segmente

Centrul medical este puternic frecventat, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online. Majoritatea pacientilor se declara multumiti de actul medical si de interactiunea cu personalul. Echipa din departamentul de radiologie si imagistica medicala este formata din medici primari si specialisti care au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Toate acestea sunt posibile multumita aparaturilor de ultima generatie. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Topmed
Vezi Pareri

2. Dora Medicals

O alta clinica la care iti recomandam sa iti faci programare pentru o radiografie la coloana in Targu Mures este Dora Medicals, o unitate cu specific multidisciplinar in cadrul careia se afla si un centru de imagistica. Departamentul de imagistica se afla sub coordonarea dr. Zsuzsanna Pap, medic primar si dr. Lóránd Denes, medic specialist, amandoi avand competenta de a pune in aplicare un act medical de calitate, dar si o diagnosticare corecta. Pentru ca medicii isi desfasoara activitatea folosind aparaturi de inalta calitate, toate investigatiile sunt precise, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. 

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala (pentru doua incidente) este de 110 lei. 

Personalul isi da toata silinta ca pacientii sa beneficieze de un act medical de inalta calitate, desfasurandu-si activitatea cu profesionalism si implicare. Pentru ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, medicii au si competenta de a stabili un diagnostic corect insotit de un tratament adecvat. De asemenea, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Vrei sa mergi la un centru de diagnostic imagistic din Targu Mures pentru a face o radiografie la coloana si pentru a afla daca te confrunti cu o afectiune sau daca totul este in regula? Ei bine, cele doua unitati medicale prezentate anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de un act medical de calitate. Nu amana vizita la medic, fii mereu in alerta cand vine vorba de sanatatea ta si efectueaza toate investigatiile necesare regulat.