Meniu

Radiografie coloana Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Evaluarea vertebrelor cervicale, toracice si lombosacrale se efectueaza prin intermediul radiografiei la coloana. In Timisoara, din fericire, exista o multime de unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca iti doresti sa te programezi pentru aceasta examinare cu raze X, insa, mai intai, trebuie sa te asiguri ca discuti cu medicul de familie sau cel specialist. Enumera-i toate simptomele pe care le experimentezi, comunica-i temerile si spune-i, daca este cazul, de predispozitiile tale genetice. In functie de aceste informatii, medicul stabileste daca ai nevoie sau nu de o radiografie la coloana. Testarea este sigura si noninvaziva, iar, multumita aparaturilor de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide. Avand in vedere ca tehnologia medicala a evoluat atat de mult in ultima vreme, toti pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic precis, dar si de un tratament adecvat in functie de necesitatile fiecaruia.

Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa te programezi pentru o radiografie la coloana, iti prezentam clinicile puternic frecventate, de care ceilalti pacienti sunt multumiti. Afla cat de bine pregatiti sunt medicii, cat de performante sunt aparaturile folosite, dar si care sunt preturile practicate pentru aceasta investigatie.

Cat costa o radiografie de coloana in Timisoara?

Vrei sa afli care este pretul aplicat pentru o radiografie de coloana in Timisoara inainte de a merge la cabinetul de specialitate? Atunci tabelul de mai jos iti ofera toate informatiile de care ai nevoie. Descopera pe langa tarifele aplicate si denumirile clinicilor din orasul tau la care poti merge cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
MedLife Medici’s
Clinica-Verificata
125 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 125 Ron
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii eficiente si precise
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Bunavointa si empatie
 • Act medical ireprosabil
Neuromed
120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
195 Ron
 • Pret Radiografie coloana 195 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Investigatii rapide
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnostic corect
 • Echipa bine pregatita
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Neurorad
120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiografie la coloana in Timisoara

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa te programezi pentru o radiografie la coloana in Timisoara, atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Un diagnostic la timp alaturi de tratamentul potrivit valoareaza mai mult decat orice pentru a te vindeca eficient, iar investigatia radiologica are o contributie uriasa. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi cu tehnologii moderne si avansate, imaginile obtinute sunt intotdeauna clare, ceea ce favorizeaza o interpretare rapida si corecta. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia in orasul tau, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este o unitate medicala multidisciplinara din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa optezi pentru o radiografie de coloana la standarde ridicate. Serviciul este decontat pentru pacientii asigurati, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS. Departamentul de imagistica este reprezentat de dr. Agnes Katona, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura tuturor pacientilor sansa de a primi un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator in functie de problemele cu care se confrunta. Printre serviciile radiologice puse in aplicare merita mentionate si: radiografia la cap, corp, coloana vertebrala, membre superioare, membre inferioare, de organ si radiografie pulmonara asistata prin inteligenta artificiala.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 125 lei (fata sau profil) si ajunge la 200 lei (fata, profil si incidenta).

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, dar si de interactiunea cu medicii. Pentru ca se folosesc aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, toate investigatiile radiologice desfasurate sunt eficiente si precise. De asemenea, medicul din cadrul acestui departament da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta, bunavointa si empatie, elaborand pentru fiecare pacient in parte un act medical ireprosabil.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Medici’s
Vezi Pareri

2. Neuromed

Neuromed este o alta unitate medicala din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o radiografie la coloana sub atenta supraveghere a medicului specialist. Echipa de doctori din cadrul acestei clinici da dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta construita in timp, in activitatea desfasurata la diverse clinici si unitati spitalicesti. Medicii specializati in imagistica medicala au competenta de a asigura un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se vindece eficient. Fiind o unitate medicala echipata cu aparaturi si echipamente performante, pacientii au sansa de a beneficia de urmatoarele servicii, pe langa radiografia de coloana: radiografie de craniu, sinusuri, piramida nazala, clavicula, torace, bazin, schelet osos, aparat urinar.

Pretul pentru o radiografie la coloana incepe de la 120 lei si ajunge la 200 lei in functie de tipul de investigatie efectuat.

Centrul medical din Timisoara a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de acuratetea actului medical. Avand in vedere ca la dispozitia medicilor se afla doar aparaturi de ultima generatie, care favorizeaza desfasurarea unor investigatii precise, diagnosticarea este intotdeauna corecta. Medicii dand dovada de o buna pregatire si experienta vasta, au si competenta de a elabora un tratament personalizat pentru pacientii cu probleme. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Regina Maria

Centrul de imagistica Premiere care se afla in Timisoara, in cadrul retelei de sanatate Regina Maria, este locul potrivit la care poti apela pentru o radiografie de coloana la standarde ridicate de calitate. Echipa de medici este formata din: dr. Radu Caprariu, dr. Elena Jianu, dr. Adela Julean, Marius Moise, dr. Simona Plastoi, dr. Cristiana Prejbeanu si dr. Denisa Tisea. Pentru ca acesti medici au la dispozitie unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, investigatiile sunt intotdeauna precise, iar actul medical ireprosabil. Pe langa radiografia la coloana, poti opta si pentru: radiografie abdominala pe gol, antebrat, antepicior, articulatii, craniu, cardiopulmonara, clavicula, cot, gamba, genunchi, glezna, mana etc.

Pretul pentru o radiografie la coloana cervicala, lombara si toracala este de 195 lei.

Centrul de imagistica este puternic apreciat de pacienti, multumita bunei interactiuni dintre medici si acestia. Rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt rapide, iar aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect indiferent de nivelul de complexitate a bolii de care pacientul sufera. In plus, echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor o atmosfera prietenoasa. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

4. Neurorad

Neurorad este un centru medical de diagnostic imagistic din Timisoara, ultima optiune pe care ti-o prezentam din cadrul acestui top, unde poti efectua fara nicio problema radiografia la coloana. Infiintata in anul 2001, clinica si-a propus inca de la inceput sa asigure tuturor pacientilor sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. In ceea ce priveste departamentul de radiologie, medicii au competenta de a efectua si diagnostica in mod corect urmatoarele radiografii: abdomen, antebrat, antepicior unilateral si bilateral, articulatii, bazin, calcaneu, coapsa, coloana cervicala, lombara si toracala, sacro-coccigiana, cot, craniu, gamba, genunchi, glezna, mana, mandibula, sold, stern etc.

Pretul pentru o radiografie la coloana cervicala (o incidenta) este de 120 lei, cea lombara (o incidenta) este de 130 lei, iar cea toracala (o incidenta) este de 140 lei.

Amabilitatea, buna pregatire, empatia si experienta vasta a echipei medicale sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul clinicii. Fiind echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele investigatiilor sunt intotdeauna precise, medicii reusind sa stabileasca pe baza lor un diagnostic corect. Cu toate acestea, personalul de asistente nu este suficient de implicat, tratand unii pacienti cu superficialitate.

Concluzii

Inainte de a te programa pentru o radiografie la coloana in Timisoara trebuie sa te asiguri ca te informezi precis cu privire la toate clinicile din oras. Pentru a-ti simplifica munca, cele patru unitati medicale prezentate anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical ireprosabil, dar si de o diagnosticare precisa.