Meniu

Radiografie coloana Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai sesizat o deformare vizibila a posturii sau suspectezi ca te confrunti cu afectiuni degenerative la nivelul coloanei vertebrale, iar medicul specialist te indruma catre efectuarea radiografiei la coloana in Tulcea? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in articol, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unitatea medicala din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea investigatiilor radiologice. Pentru ca aparaturile folosite in prezent sunt tot mai performante, cantitatea de radiatii folosita este mult mai scazuta spre deosebire de aparaturile vechi, iar acest lucru nu influenteaza negativ claritatea imaginilor generate. Radiografia a fost si ramane o metoda eficienta de diagnosticare a afectiunilor osoase, datorita rezultatelor prompte si precise pe care le ofera intr-un timp scurt.

Citeste mai departe si afla care este clinica din Tulcea la care poti merge cu incredere pentru a fi corect diagnosticat. Descopera, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru investigatia radiologica, pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Cat costa o radiografie la coloana in Tulcea?

Inainte de a face radiografia la coloana in Tulcea, vrem sa te informam care sunt costurile aplicate, asa ca te invitam sa te consulti cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Visa Med
Clinica-Verificata
90-250 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 90-250 Ron
  • Aparaturi performante
  • Investigatii precise si clare
  • Diagnostic corect
  • Medici bine pregatiti
  • Atentie la detalii
  • Implicare si empatie
  • Act medical ireprosabil
  • Accesul dificil pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie la coloana in Tulcea?

Vestea buna este ca exista si in Tulcea o unitate medicala specializata in investigatiile radiologice unde poti efectua radiografia la coloana la standarde ridicate. Examinarea cu raze X este indicata, de regula, de medici, cu scopul de a efectua o evaluare corecta a starii de sanatate, dar si de a stabili un diagnostic precis. Citeste cu atentie detaliile despre clinica din orasul tau si afla cat de pregatiti sunt si medicii cu care vei intra in contact:

Visa Med

Visa Med este o unitate medicala multidisciplinara din Tulcea specializata in servicii de medicina muncii, consultatii de specialitate, analize de laborator, radiologie si imagistica medicala, unde te poti programa si pentru o radiografie la coloana. Clinica a fost infiintata in anul 2004 si inca de la inceput si-a propus sa asigure pacientilor servicii de calitate, adaptate nevoilor proprii. Membrii echipei au urmat studii la universitati de prestigiu si au participat la o multime de congrese, conferinte si cursuri de perfectionare, avand competenta de a interpreta corect investigatiile, dar si de a elabora servicii medicale in acord cu necesitatile fiecarei persoane in parte. 

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala porneste de la 90 lei pentru un segment. In cazul in care ai nevoie de o radiografie pentru trei segmente, pretul pe care il vei achita este de 250 lei.

Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu aparaturi si echipamente performante, investigatiile radiologice care se efectueaza sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti sunt precise si clare, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si empatie, astfel incat actul medical sa fie de fiecare data ireprosabil. In ciuda tuturor calitatilor prezentate anterior, exista si un minus: accesul dificil pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Vezi parerile pacientilor despre Visa Med
Vezi Pareri

Concluzii

Stim cat de important este sa apelezi la ajutorul unui medic cu o buna pregatire in domeniu, asa ca te incurajam sa iei in considerare clinica amintita mai sus daca vrei sa te programezi pentru o radiografie la coloana in Tulcea. Nu neglija investigatiile de specialitate, mai ales daca medicul de specialitate te indruma sa le efectuezi, pentru ca de ele depinde stabilirea unui diagnostic corect.