Meniu

Radiografie coloana Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suferit un traumatism in ultima vreme la nivelul coloanei, iar medicul de specialitate iti recomanda sa faci o radiografie la coloana in Vaslui pentru a vedea precis care este situatia cu care te confrunti? Atunci parcurge acest articol pana la final si descopera care este clinica la care iti recomandam sa mergi, pentru a beneficia de rezultate excelente si rapide. Exista anumite situatii cand radiografia la coloana este de-a dreptul necesara pentru depistarea diverselor anomalii sau malformatii, astfel incat medicul ortoped sau de medicina sportiva sa poata stabili un diagnostic corect. Multumita razelor X folosite, radiografiile efectuate sunt intotdeauna precise, imaginile obtinute fiind de o rezolutie inalta, astfel incat medicul sa poata stabili care este afectiunea cu care pacientul se confrunta.

Citeste mai departe si afla care este unitatea medicala din Vaslui la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie la coloana.

Cat costa o radiografie la coloana in Vaslui?

Vrei sa afli care este pretul unei radiografii la coloana in Vaslui pentru a sti ce buget sa pregatesti? Atunci te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos, unde iti vom prezenta, de asemenea, si denumirea clinicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
90-200 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 90-200 Ron
  • Rezultate excelente
  • Echipamente de ultima generatie
  • Investigatii radiologice ireprosabile
  • Diagnostic corect
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti apela pentru o radiografie in Vaslui?

Iti este teama ca s-ar putea sa te confrunti cu o problema de sanatate, asa ca vrei sa faci o radiografie in Vaslui la recomandarea medicului specialist? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza:

Recumed Clinic

Recumed Clinic, unitatea multidisciplinara din Vaslui, este locul la care poti merge cu incredere pentru a te programa pentru o radiografie la coloana. Avand in vedere ca centrul medical dispune si de un departament dedicat imagisticii, oricine are sansa de a face investigatii de calitate, pentru a vedea care sunt afectiunile cu care se confrunta. Echipa este formata din medici primari si specialisti, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura de fiecare data o diagnosticare precisa, in functie de rezultatele primite in urma investigatiilor. Daca vrei sa faci o radiografie la coloana, poti opta pentru: radiografie la coloana cervicala (1-4 incidente), dorsala (fata si/sau profil), lombara (fata si/sau profil), sacrata (fata si/sau profil), coccis, jonctiune dorso-lombara (fata si/sau profil).

Costul unei radiografii la coloana vertebrala pentru o incidenta este de 90 lei. Daca ai nevoie de o investigatie mai amanuntita, poti face radiografia la coloana cu patru incidente, care este de 200 lei.

Clinica medicala a primit o multime de aprecieri, datorita varietatii disponibile de servicii, dar si pentru ca medicii isi dau interesul pentru a le asigura pacientilor rezultate excelente. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, investigatiile radiologice sunt intotdeauna ireprosabile si rapide, ceea ce ajuta la stabilirea unui diagnostic corect. Din pacate, nu se tine cont intotdeauna de programari, iar comunicarea telefonica este deficitara.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o radiografie la coloana in Vaslui, dar nu stii la care clinica sa mergi? Atunci informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi utile. In orasul tau exista o unitate medicala cu specific multidisciplinar la care poti merge cu incredere pentru a te bucura de un act medical de incredere.