Meniu

Radiografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a face o radiografie in Constanta, trebuie sa te asiguri ca discuti cu medicul de familie sau chiar cu medicul de specialitate, pentru a primi confirmarea din partea acestuia ca nu te supui niciunui risc. Fiind vorba de o investigatie cu raze X, exista persoane pentru care examinarea imagistica nu este tocmai recomandata, cum ar fi femeile insarcinate. In astfel de cazuri, exista ca alternativa RMN-ul (rezonanta magnetica nucleara), care poate sa depisteze precis afectiunile, formatiunile suspecte, tumorile si nodulii periculosi fara folosirea radiatiilor. Multi se intreaba daca trebuie sa faca anumite pregatiri speciale. Din fericire, radiografia nu implica atat de multe pregatiri. Recomandat ar fi sa porti haine cat mai lejere, mai ales in dreptul zonei in care urmeaza sa aiba loc investigatia. Exista cazuri in care medicul iti poate inmana un halat de spital daca este necesar.

In Constanta, din fericire, exista o multime de clinici spre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a beneficia de o radiografie la standarde ridicate de calitate. Te invitam sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi care sunt clinicile la care poti apela cu incredere, dar si care sunt tarifele practicate pentru aceasta investigatie imagistica.

Cat costa o radiografie in Constanta?

Pretul pentru o radiografie in Constanta variaza in functie de zona sau zonele care urmeaza sa fie investigate. Pentru a-ti face o idee si a sti ce buget orientativ sa pregatesti, te indrumam sa parcurgi tabelul de mai jos. Iata, de asemenea, care sunt si clinicile la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
84 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 84 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
 • Experienta vasta
 • Plan eficient de tratament
 • Programari nerespectate
Clinica Doctor Med
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 60 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitate si empatie
 • Interactiune excelenta cu pacientii
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Heka Hospital
120 Ron
 • Pret Radiografie 120 Ron
 • Buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
165 Ron
 • Pret Radiografie 165 Ron
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiografie in Constanta

Atentia pentru propria sanatate se poate traduce prin vizitele la cabinetele medicale, dar si prin efectuarea tuturor investigatiilor indicate de medicul specialist, cum ar fi radiografiile. In Constanta, din fericire, ai la dispozitie patru clinici pe care le poti lua in considerare si care nu te vor dezamagi. Iata care sunt acestea, cat de bine echipate sunt, dar si cat de pregatiti sunt medicii din cadrul lor:

1. Medicover

Centrul Medical Iowemed din Constanta din cadrul retelei de sanatate Medicover este o varianta de incredere catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o radiografie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor o diagnosticare ca la carte. Avand la dispozitie aparaturi moderne si de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, contribuind semnificativ la elaborarea unui act medical corect si personalizat in functie de problemele de sanatate ale fiecarui pacient. Printre tipurile de radiografii puse in aplicare se numara si: radiografie antebrat, articulatii (coxofemurale, radiocarpiene, sacroiliace, tibiotarsiene), craniu, calcaneu, cardiopulmonara, clavicula, coloana lombara si cervicala, femur, gamba, genunchi, mana, omoplat, picior etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 84 lei (mana comparativ) si ajunge la 151 lei (clavicula bilateral si picior bilateral).

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, tinandu-se cont de faptul ca medicii depun toate eforturile necesare pentru a asigura o atmosfera primitoare, dar si un act medical de calitate. Aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate precise si diagnosticare corecta. Datorita experientei vaste a medicilor, planul de tratament este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Cu toate acestea, nu se tine cont de programari in perioadele aglomerate cu multiple solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este o alta unitate medicala din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare pentru o radiografie la standarde ridicate. Echipa medicala este reprezentata de doctori cu o buna pregatire, care te vor ajuta sa afli concret care este afectiunea de care suferi. Printre acestia se numara si: dr. Dragos Caravasile, dr. Florin Costea, dr. Florin Petrovici, dr. Iulia Grecu, dr. Mihaela Buhociu, dr. Mircea Grigorian, dr. Mohammad Poor Mahmood, dr. Oana Miruna Stan, dr. Smarandita Lacau si dr. Steliana Popescu. Aparaturile si echipamentele pe care le au la dispozitie sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic precis. Printre radiografiile care pot fi efectuate se numara si: radiografie abdominala, sold, articulatii, coloana vertebrala, membre, orbite, bazin, mandibula, renala, torace etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 60 lei (axial sold, calcaneu) si ajunge la 300 lei (coloana vertebrala cervicala, toracala si lombara, fata si profil).

Clinica medicala se remarca prin profesionalismul, implicarea, amabilitatea si empatia de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Avand o buna pregatire in domeniu, acestia pot depista afectiunile manifestate dupa interpretarea rezultatelor primite in urma investigatiilor de specialitate. Pentru ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise. Atmosfera din cadrul clinicii este primitoare, unitatea medicala fiind de o curatenie impecabila. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Heka Hospital

Pe locul trei se afla Heka Hospital, o unitate medicala multidisciplinara din Constanta la care poti merge cu incredere indiferent care este afectiunea de care suferi, dar si pentru efectuarea tuturor investigatiilor radiografice necesare. Echipa de medici este reprezentata de dr. Ciresica Ungureanu, coordonator al departamentului de imagistica medicala si medic specialist, dr. Adriana Iordan, medic primar si dr. Valentina Rusu, medic specialist. Toate cele trei doamne doctor isi desfasoara activitatea in mod ireprosabil, datorita bunei pregatiri in domeniu, dar si aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie. Daca optezi pentru Heka Hospital, te poti programa pentru urmatoarele tipuri de radiografii: bazin, sold, umar, clavicula, coloana vertebrala, craniu, segmente de membre, torace osos, toraco-pulmonara.

Pretul pentru o radiografie, indiferent de zona investigata, este de 120 lei.

Spitalul din Constanta a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de ajutorul de care au beneficiat din partea cadrelor medicale bine pregatite. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, medicii pot stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, in functie de afectiunile de care pacientii sufera. Cu toate acestea, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Regina Maria

Centrul de imagistica Spitalul Judetean, Pozimed din Constanta face parte din cadrul retelei de sanatate Regina Maria si asigura tuturor pacientilor sansa de a efectua o radiografie la standarde ridicate de calitate. Echipa de medici este numeroasa, fiind formata din: dr. Elena Apostol, dr. Eduard Balanescu, dr. Mihaela Buzoianu, dr. Ana Maria Costin, dr. Marilena Cutumisu, dr. Alina Milica, dr. Mohammad Poor Mahmood, dr. Olimpia Nistor, dr. Raluca Oltean, medici specialisti, dr. Monica Menna, conf. univ. dr. Steliana Popescu, dr. Bogdan Teodorescu si dr. Sevim Cadar, medici primari. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, investigatiile radiologice puse in aplicare sunt precise si usor de interpretat, in vederea stabilirii unui diagnostic precis.

Pretul pentru o radiografie, indiferent de zonele investigate, este de 165 lei.

Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, ceea ce le ofera medicilor posibilitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile de care doctorii dau dovada, indeplinind un act medical corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar in momentele aglomerate mediul nu este corect organizat.

Concluzii

Indrumat de medicul de familie, ai luat hotararea sa faci o radiografie in Constanta pentru a afla daca suferi de o afectiune sau pentru a monitoriza o afectiune existenta? Atunci cele patru unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical corect, dar si de o diagnosticare precisa.