Meniu

Radiografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa profiti de avansul tehnologic medical si sa mergi la un centru de imagistica pentru efectuarea radiografiei in Craiova, dar nu stii ce presupune in mod clar aceasta investigatie? Multi pacienti se tem ca ar putea simti un anumit disconfort sau chiar durere in timpul examinarii, asa ca prefera sa amane radiografia cat mai mult posibil. Din fericire, investigatiile imagistice nu provoaca niciun fel de durere sau disconfort, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de indicatiile medicului specialist care se ocupa de examinare. Va trebui sa abordezi diverse pozitii in functie de tipul de radiografie efectuat, astfel incat imaginile obtinute sa fie unele la o calitate superioara. De exemplu, pentru o radiografie craniana, trebuie sa te intinzi pe o masa sau sa stai pe scaun, iar tehnicianul te va indruma cum sa iti misti capul, astfel incat imaginile obtinute sa fie cat mai clare si usor de interpretat.

Daca locuiesti in Craiova, iar medicul de familie ti-a recomandat sa faci o radiografie in cadrul unui cabinet de specialitate, cel mai bine ar fi sa citesti in continuare pentru a afla care sunt clinicile din oras catre care iti poti indrepta atentia. Afla, de asemenea, care sunt si tarifele practicate pentru aceasta investigatie.

Cat costa o radiografie in Craiova?

Ai luat hotararea de a face o radiografie in Craiova, dar nu stii cat costa? Atunci te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos cu toate preturile aplicate pentru a afla care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. De asemenea, afla si care sunt clinicile din orasul tau la care iti recomandam sa mergi cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Policlinica Elga
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 80 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire si implicare
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Decalarea programarilor
Centrul Vitaplus
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 100 Ron
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
P. Buna Vestire
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 100 Ron
 • Echipa bine pregatita
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
165 Ron
 • Pret Radiografie 165 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Buna pregatire
 • Amabilitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici unde poti merge pentru a face o radiografie in Craiova

Prin intermediul investigatiilor radiologice in Craiova, medicul poate identifica prezenta tumorilor, formatiunilor suspecte, afectiuni ortopedice, pneumoniei, afectiunilor digestive, in functie de tipul de investigatie aplicat. Avand in vedere ca aparaturile folosite pentru examinarile imagistice sunt moderne si de o performanta inalta, toti pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic precis, dar si de un plan personalizat de tratament. Citeste mai departe si descopera care sunt cele 4 clinici spre care iti poti indrepta atentia din Craiova:

1. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie. In departamentul de imagistica medicala isi desfasoara activitatea dr. Iacob Tudor, medic primar si dr. Alina Maria Lepadat, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Cei doi medici dau dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia atat de un diagnostic precis, cat si de un tratament personalizat. Avand la dispozitie unele dintre cele mai moderne aparaturi, investigatiile si examinarile efectuate sunt intotdeauna precise, ceea ce favorizeaza desfasurarea unui act medical ireprosabil. De asemenea, important de mentionat este si ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa beneficieze de investigatii si consultatii decontate.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 80 lei si ajunge la 200 lei, in functie de zona/zonele investigate, dar si de tipul de radiografie aplicat.

Unitatea medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, fiecare declarandu-se multumit de interactiunea cu personalul medical. Amabilitatea, empatia, buna pregatire si implicarea cadrelor medicale sunt doar cateva dintre calitatile apreciate, multumita carora actul medical desfasurat este unul ireprosabil. In plus, important de mentionat este si ca aparaturile si echipamentele din cadrul policlinicii sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la o diagnosticare corecta, dar si la un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, decalarea programarilor este un inconvenient care se repeta mai ales in perioadele aglomerate.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Elga
Vezi Pareri

2. Centrul Vitaplus

Centrul Vitaplus este o alta unitate multidisciplinara din Craiova la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci o radiografie la o calitate superioara. Departamentul de imagistica este reprezentat de dr. Maria Cristina Stefanescu, dr. Ionela Camarasu, dr. Oana Barbulescu si dr. Mihai Florin Ciobanu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, care asigura tuturor pacientilor atat o diagnosticare precisa, cat si solutii personalizate de tratament. Examinarile sunt precise de fiecare data, multumita aparaturilor moderne si performante, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise. Printre tipurile de investigatii radiologice se numara si: radiografia la plamani, craniu, sinusuri, mandibula, orbita, articulatii, coloana cervicala, toracala si lombara, bazin, abdominala, renovezicala, brat, cot etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 100 lei (plaman 1 incidenta, torace osos 1 incidenta, stern, craniu 1 incidenta etc.) si ajunge la 200 lei (femur bilateral fata si profil, genunchi bilateral).

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita nivelului ridicat de implicare a medicilor. Acestia dau dovada de o buna pregatire, amabilitate si empatie, asigurand tuturor pacientilor o atmosfera primitoare, in care sa se simta cat mai comod. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar solutiile de tratament sunt atent adaptate in functie de problemele de sanatate ale fiecarui pacient. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate.

3. Policlinica Buna Vestire

Pe locul trei se afla policlinica Buna Vestire, o institutie medicala cu specific multidisciplinar din Craiova la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci o radiografie. Echipa medicala pregatita in unitati universitare de prestigiu si unitati spitalicesti de renume are competenta de a asigura pentru toata lumea un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament. Din cadrul sau merita mentionati urmatorii: dr. Alexandru Ciobanu, medic primar, dr. Carmen Saninoiu, medic primar si dr. Daniela Gavrila, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Echipamentele si aparaturile care se afla la dispozitia acestora ii ajuta semnificativ in practicarea tuturor tipurilor de radiografii la o rezolutie clara.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 100 lei (craniu 1 incidenta, sinus, mandibula, articulatie temporo-mandibulara unilateral etc.) si ajunge la 260 lei (genunchi bilateral 6 incidente, picior bilateral 6 incidente).

Centrul medical din Craiova este o optiune catre care multi pacienti isi indreapta atentia cu incredere, datorita echipei medicale bine pregatite si cu o experienta vasta in domeniu. Actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil, rezultatele in urma investigatiilor sunt precise, iar diagnosticarea corecta. Toate acestea multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, dar si medicilor de o implicare ridicata. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat in solutionarea problemelor pacientilor.

4. Regina Maria

Ultima optiune din top pe care ti-o prezentam, Centrul de Imagistica Regina Maria din Craiova este o alta varianta la care poti apela cu incredere daca ti-a fost recomandat sa faci o radiografie. Echipa de medici este numeroasa si alcatuita din: dr. Alina Anghel, dr. Andreea Buzatu, dr. Maria Novac, medici specialisti, dr. Sebastian Condrea, dr. Anamaria Fridman, dr. Emilia Hutanu, dr. Andru Lamasz, dr. Florentina Mitrica si dr. Adriana Radu, medici primari in radiologie si imagistica medicala. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performante, toate investigatiile desfasurate sunt ireprosabile, diagnosticarea fiind intotdeauna corecta.

Pretul pentru o radiografie este de 165 lei si este efectuata de medici cu o buna pregatire in domeniu.

Majoritatea pacientilor care au apelat la ajutorul acestei clinici sunt multumiti de ajutorul de care au beneficiat. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament. In plus, echipa de medici da dovada de o buna pregatire si amabilitate. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o radiografie in Craiova, dar nu stii la care clinica sa apelezi? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie despre fiecare clinica mentionata anterior pentru a afla la care medici poti apela cu incredere. Nu amana vizita la cabinetul de specialitate si respecta indicatiile medicului pentru a te vindeca eficient.