Meniu

Radiografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o radiografie in Iasi si nu stii care ar fi cea mai buna solutie pentru obtinerea unei investigatii de acuratete, pe care medicul tau curant sa o poata folosi in intocmirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru afectiunea de care suferi. Daca nu ai aflat inca unde trebuie sa mergi pentru a o obtine, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii despre serviciile de radiologie din oras, pentru ca tu sa iei o decizie inspirata pentru sanatatea ta.

Citeste textul pana la capat, pentru a identifica o clinica sau un centru de imagistica din Iasi care sa iti satisfaca nevoile si exigentele la efectuarea unei examinari cu raze X.

Cat costa o radiografie in Iasi?

Fiecare unitate medicala are propria politica tarifara, in care se pot include atat servicii cu plata, cat si servicii decontate prin Casa de Asigurari, de aceea vrei sa stii in ce conditii poti accesa o radiografie in Iasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru investigatiile de radiologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Arhimed
Clinica-Verificata
90-520 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-520 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal medical amabil
 • Investigatii realizate cu promptitudine
 • Rezultate imagistice de acuratete
 • Timp de asteptare mare
Scanexpert
100-230 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 100-230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic imagistic precis
 • Profesionalism si seriozitate in interpretari
 • Rezultate comunicate prompt
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Dr. Iulia Panaite
90-150 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura moderna
 • Medic profesionist si amabil
 • Rezultate precise ale investigatiilor imagistice
Cardiomed
80-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-120 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici buni
 • Preturi decente
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Spitalul Providenta
80-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cabinete dotate corespunzator
 • Spatiu modern si curat
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Gestionarea deficitara a programarilor
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune servicii de radiografie in Iasi

Inainte de a suna la una dintre clinicile mentionate mai sus, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta in ceea ce priveste alegerea laboratorului de radiologie in care sa beneficiezi de o radiografie in Iasi. Pentru aceasta, ai nevoie de mai multe detalii despre activitatea clinicilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii utile despre calitatea serviciilor, dotarile cu aparatura, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Arhimed

Centrul medical Arhimed, cu doua puncte de lucru, in Iasi si Pascani, este specializat in imagistica medicala performanta: computer tomograf, ecografie, radiografie, mamografie, compozitie corporala (Body Mass Composition) si osteodensitometrie (DEXA). O echipa alcatuita din sase medici primari si trei medici specialisti in radiologie si imagistica medicala stau la dispozitia pacientilor pentru examinari si interpretari riguroase. Coordonatorul proiectului medical este dr. Oana Arhire, medic primar, initiatoarea ecografiei musculo-scheletale in regiunea Moldovei, care diagnostichează zilnic, de peste 25 de ani, cele mai complexe cazuri in patologia osteoarticulara.

Tarifele percepute pentru servicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei radiografii simple, pe un singur segment al corpului, este de 90 de lei. Pentru o radiografie completa, prin tehnica stitching, pe mai multe segmente, cu doua incidente, tariful poate ajunge la 520 de lei.

Pacientii centrului de imagistica apreciaza ca Arhimed este o clinica de nota 10, cu servicii de calitate, medici profesionisti, personal medical amabil, investigatii realizate cu promptitudine si caracterizate de acuratetea rezultatelor. Sunt si pacienti pentru care lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor la examinare este un aspect care le-a provocat nemultumire.

Vezi parerile pacientilor despre Arhimed
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Scanexpert dispune de doua centre de imagistica in Iasi, insa pentru o radiografie va trebui sa te adresezi punctului de lucru din strada Atanasie Panu nr. 83. Vei gasi aici o paleta larga de examinari cu raze X, efectuate cu aparatura ultramoderna, dispozitivul RX Siemens Multix Impact, care aplica o doza de radiatie minima, proceduri nedureroase si complet neinvazive, in urma carora se obtine diagnosticul imagistic precis si rapoarte medicale fiabile. Clinicile se afla in relatii contractuale cu CJAS Iasi si colaboreaza cu alte unitati spitalicesti din oras si judet, pentru a veni in sprijinul pacientilor cu servicii de diagnostic la standarde inalte. Reteaua Scanexpert se remarca prin echipamentele de ultima generatie si gama completa de investigatii de imagistica medicala: RMN, CT, radiologie, mamografie si ecografie. Clinicile Scanexpert functioneaza in orasele Iasi, Brasov, Pascani, Roman, Botosani si Galati si sunt deservite de medici specialisti bine pregatiti in radiologie si imagistica.

Lista de preturi pentru radiografii poate fi consultata pe site-ul web. O radiografie cu o singura incidenta, pe un segment al corpului te va costa 100 de lei. Tarifele pot ajunge pana la 230 de lei, pentru o radiografie de coloana pe trei segmente si o singura incidenta.

Pacientii sunt multumiti de activitatea centrelor Scanexpert si consemneaza in recenziile din mediul online cateva aspecte pozitive care reflecta calitatea ridicata a serviciilor. Acestea se refera la aparatura moderna, acuratetea investigatiilor imagistice, la profesionalismul si seriozitatea interpretarilor si la promptitudinea comunicarii rezultatelor. Sunt si aspecte mai putin favorabile, cum ar fi lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

3. Dr. Iulia Vanda Panaite

La Cabinetul medical individual privat Dr. Iulia Vanda Panaite din Iasi, se pot efectua urmatoarele investigatii imagistice: radiografie pulmonara, radiografie coloana vertebrala, radiografie de schelet, radiografie de craniu, ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie pelvina, ecografie Doppler vasculara, ecografii de artere, ecografii vene membre inferioare, ecografie glande salivare si ecografie de parti moi. Cabinetul are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, pacientii avand posibilitatea realizarii investigatiilor pe baza unui bilet de trimitere CAS, in limita fondului disponibil, sau contra-cost. Dr. Iulia Vanda Panaite este medic primar radiologie si imagistica medicala si detine cabinetul propriu din anul 2007.

Pretul pentru o radiografie se situeaza in intervalul 90-150 de lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata la acest cabinet, de calitatea serviciilor, de atmosfera primitoare, aparatura moderna, profesionalismul si amabilitatea medicului, precum si de precizia rezultatelor investigatiilor imagistice.

4. Cardiomed

La Centrul medical Cardiomed Iasi funcţioneaza un echipament radiologic modern, Siemens MultiX Swing, cu ajutorul caruia se obtin radiografii de o calitate ridicata care confera acuratete interpretarii radiologice. Totodata, timpul de expunere a pacientilor la razele X, pentru prelevarea imaginilor, este minim. Se pot realiza aici radiografie toracica, radiografie abdominala pe gol, radiografie renala simpla si radiografie osteo-articulara (picior, gamba, genunchi, femur, bazin, coloana, umar, cot, antebrat, mana etc.). La sectia de imagistica, clinica este deservita de doi medici radiologi cu experienta, dr. Cornelia Tudorache, medic primar, si dr. Anca Popescu, medic specialist. Cardiomed este o clinica infiintata in Iasi in anul 2001, cu servicii de cardiologie, care s-a extins in anul 2009, devenind centru medical in care pacientii au acces la consultatii si tratamente de cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, ORl, dermatologie, diabet si boli de nutritie, recuperare medicala, investigatii si explorari functionale. Centrul are contract cu CAS Iasi pentru majoritatea specialitatilor medicale.

Preturile la imagistica sunt publicate pe site-ul web. Pentru o radiografie vei plati aici 80 de lei pentru o incidenta si 120 de lei pentru radiografie fata + profil.

Pacientii sunt de parere ca au beneficiat de servicii medicale de calitate, de medici buni si de preturi decente. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este mare, pentru ca nu se respecta programarile inregistrate si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine si nu raspunde la telefon.

5. Spitalul Providenta

La Providenta se poate realiza radiografie atat in cadrul Spitalului Providenta, cat si in cadrul Policlinicii. Pacientii pot conta aici pe aparatura performanta pentru computer tomograf, radiografii, ecografie, mamografie si osteodensitometrie. Interpretarile examinarilor cu raze X sunt efectuate de catre un colectiv alcatuit din 11 medici specializati in radiologie si imagistica medicala. Providenta este un proiect social al Bisericii Ortodoxe Romane in sfera serviciilor medicale, care a debutat in anul 2000 cu inaugurarea unei Centru de Diagnostic si Tratament, a continuat in anul 2008 cu un spital privat, actiuni urmate de mutarea Policlinicii, in anul 2012, intr-un spatiu nou, modern. Din Reteaua Providenta fac parte spitalul privat, policlinica in care activeaza 47 de medici din diferite specialitati medicale si o fundatie umanitara.

Preturile pentru radiografii variaza intre 80 si 120 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la Clinica Providenta. Recenziile favorabile mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, cabinetele sunt bine dotate si spatiul este modern si curat. De asemenea, pacientii apreciaza ca posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS este un alt punct forte in activitatea clinicii. Pe de alta parte, se inregistreaza probleme cu personalul de la receptie, in gestionarea programarilor si comunicarea cu pacientii.

Concluzii

Pentru efectuarea de radiografie in Iasi, ai la dispozitie optiuni de top, la clinicile si centrele de imagistica prezentate in clasamentul de mai sus. Vei putea conta aici pe aparatura de ultima generatie, pe cadre medicale competente, pentru examinari rapide si rezultate de precizie. Totodata, centrele se remarca prin medicii radiologie bine pregatiti si experimentati si prin promptitudinea comunicarii rezultatelor. Sunt disponibile examinari cu raze X dintr-o paleta larga de investigatii radiologice, pe care le poti accesa fie cu bilet de trimitere, prin contract cu CAS, fie contra-cost.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile de radiologie din Iasi, ai toate sansele sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, respectiv pentru un diagnostic imagistic de acuratete, necesar medicului tau in depistarea afectiunilor de care suferi si in stabilirea tratamentului eficient.