Meniu

Radiografie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa ajungi intr-un cabinet de radiologie pentru o radiografie in Oradea? Trebuie sa stii ca in acest municipiu sunt cateva institutii medicale private la care te poti programa. Afla din acest articol tot ce trebuie sa stii despre aceste unitati!

Radiografiile sunt investigatii deosebit de utile si la ora actuala, pentru ca ele pot vizualiza structuri interne ale corpului. Sunt mai multe specialitati medicale in care medicii se bazeaza pe radiografii pentru a stabili un diagnostic exact sau pentru a monitoriza anumite afectiuni si probleme: ortopedie, medicina de urgenta, medicina interna, pediatrie, chirurgie, stomatologie. Afla ce institutii medicale private din Oradea trebuie sa contactezi in cazul in care ai nevoie de o radiografie!

Cat costa o radiografie in Oradea

Pretul unei radiografii variaza in functie de mai multe aspecte: tipul sau, echipamentele medicale utilizate, complexitatea cazului etc. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele practicate de centrele de radiologie si imagistica din oras pentru o radiografie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
80-450 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-450 Ron
 • Departament de radiologie si imagistica
 • Medici cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Radiografii digitale
 • Radiografii stitching pentru coloana vertebrala si membrele inferioare
 • Radiografii cu sau fara substanta de contrast
 • Numeroase investigatii radiologice si imagistice
 • Nu se respecta programarile
Euclid Hospital
70-590 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-590 Ron
 • Spital modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Radiografii dentare panoramice
 • Radiografii pulmonare sau osoase
 • Mamografii
 • Osteodensitometrie
 • Aparat de radiologie digitala cu doze reduse de radiatii
 • Nu se respecta orele de programare
Spital Pelican
100-560 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 100-560 Ron
 • Laborator de radiologie si imagistica medicala
 • Medici cu experienta, cadre universitare
 • Diverse tipuri de radiografii
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Aparatura ultramoderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Centre in care se poate efectua o radiografie in Oradea

Sunt trei centre si laboratoare de radiologie si imagistica medicala in Oradea, la care poti efectua o radiografie. Acestea sunt dotate cu aparatura medicala performanta, care reduce expunerea la radiatii. In plus, echipele de medici radiologi sunt alcatuite din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, unii participand la congrese si conferinte medicale, din aria lor de interes, in afara Romaniei.

1. Clinica Raze

Clinica Raze din Oradea dispune de un departament de radiologie si imagistica, unde se pot efectua: radiografii, computer tomograf (CT), osteodensitometrie si ecografii. Indiferent de ce zona a corpului trebuie sa investighezi prin metoda radiografica, aici poti beneficia de proceduri  executate cu aparatura de ultima generatie Multix Impact Siemens Healthineers. Iata cateva dintre radiografiile digitale ce se pot executa la Clinica Raze: cranian, torace, tract urinar, brate, coate. Radiografiile de coloana se realizeaza cu image stitching, pentru vizualizarea intregii coloane si evaluarea defectelor curburii acesteia, precum si a picioarelor, pentru a fi evidentiata inegalitatea acestora. In functie de zona examinata si de recomandarile medicului, radiografiile se pot efectua cu sau fara substanta de contrast.

Pretul unei radiografii efectuate la aceasta clinica din Oradea este cuprins intre 80 si 450 de lei.

In recenziile din mediul online, oradenii au notat diverse impresii, cele mai multe dintre acestea fiind de apreciere. Oamenii spun ca acest centru este dotat cu aparatura de ultima generatie si ca nu este foarte aglomerat, cum se intampla la alte clinici de profil. De asemenea, se mai precizeaza in review-uri ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca dau dovada de seriozitate si amabilitate. Sunt insa si persoane care nu au fost deloc incantate de faptul ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Euclid Hospital

La Euclid Hospital, se pot efectua radiografii digitale cu doza minima de radiatie, in comparatie cu radiografiile clasice. Indiferent daca ai nevoie de o radiografie dentara panoramica, de radiografii osoase, pulmonare, de histerosalpingografie sau mamografii, la Euclid le poți efectua in cele mai bune conditii. Clinica Euclid este prima clinica particulara de obstetrica si ginecologie ce a fost infiintata in Oradea si dispune de personal cu experienta in ginecologie, ce desfasoara activitati didactice si stiintifice si participa frecvent la congrese si conferinte din Romania si din strainatate. 

Tarifele pentru investigatiile radiografice sunt cuprinse intre 70 si 590 de lei la Euclid Hospital.

Printre lucrurile pe care oamenii le apreciaza cel mai mult la aceasta institutie medicala se afla personalul medical de exceptie si conditiile de cazare. Oradenii spun insa ca in ceea ce priveste sistemul de programari, acesta este unul deficitar si ca au fost situatii in care au fost intarzieri la programari care au depasit cinci ore.

3. Spital Pelican

Si la Spitalul Pelican din Oradea exista un laborator de radiologie si imagistica medicala unde poti efectua: radiografie conventionala, RMN, CT, ecografie, osteodensitometrie, mamografii. Radiografiile sunt efectuate aici pentru examinarea: scheletului axial si al extremitatilor, plamanilor si inimii, cailor urinare (cu substanta de contrast), abdomenului. Atat adultii, cat si copiii pot beneficia de serviciile de radiologie. In acest laborator isi desfasoara activitatea medici cu experienta: sef compartiment lect. univ. dr. Adriana Cacuci, asist. univ. dr. Alina Osiceanu, asist. univ. dr. Daniela Berdea si dr. Cornel Cheregi.  Grupul Pelican este cel mai mare furnizor de servicii medicale integrate din regiunea Transilvaniei, oferind atat consultatii medicale, cat si servicii de imagistica si laborator, servicii de urgenta 24/24 si serviciu de ambulanta.

Pretul unui examen radiologic variaza la Spitalul Pelican intre 100 si 560 de lei. 

Despre serviciile de la Spitalul Pelican, oamenii au pareri impartite. Unii spun ca au trait o experienta placuta, gratie medicilor cu experienta, care si-au dat tot interesul in rezolvarea problemelor de sanatate si ca personalul este profesionist si saritor. Sunt insa si oradeni care nu impartaesc aceste opinii apreciative si care declara ca au intalnit personal neinstruit la receptie si ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

In aceste trei clinici si spitale private moderne din Oradea se pot efectua mai multe tipuri de radiografii: pulmonare, toracice, dentare, de coloana vertebrala, de membre, de articulatii, abdominale, craniene.

Radiografiile sunt investigatii desosebit de utile in diagnosticarea si monitorizarea a numeroase afectiuni medicale, oferind informatii importante despre structurile interne ale corpului. Clinicile din Oradea sunt dotate cu echipamente performante cu care se pot realiza aceste proceduri in conditii de siguranta si confort pentru pacienti.