Meniu

Radiografie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un centru de imagistica in care sa faci o radiografie in Piatra Neamt, recomandata de medicul curant pentru un diagnostic precis? Articolul de fata te va ajuta sa gasesti serviciile de care ai nevoie, astfel incat sa poti efectua rapid investigatia necesara si sa urgenteze masurile de tratament pentru ameliorarea starii de sanatate.

In Piatra Neamt, o radiografie de acuratete se poate realiza in clinici de top, recunoscute pentru prestatiile de calitate, de care beneficiaza de multi ani pacientii din judetul Neamt.

Cat costa o radiografie in Piatra Neamt?

Nu este cel mai important aspect pretul pentru o radiografie in Piatra Neamt, insa cunoasterea lui te va ajuta sa iti poti organiza mai bine bugetul rezervat ingrijirii sanatatii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o investigatie conventionala cu raze X.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
60-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-120 Ron
 • Servicii integrate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Antares Clinic
50-120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de precizie
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o radiografie in Piatra Neamt?

Ai gasit acest articol, cu ajutorul caruia ai reusit sa identifici usor cele mai bune optiuni in materie de radiografie in Piatra Neamt, insa cercetarea ta nu se opreste, intrucat vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa afli mai multe despre clinicile mentionate mai sus. In sectiunea urmatoare a textului vei cunoaste detalii despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au vizitat. Citeste pana la final si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. MedLife Micromedica

Daca esti in cautarea unui centru de imagistica cu traditie, parte a unei retele medicale care sta la dispozitia pacientilor din Moldova cu servicii de top, in care sa faci o radiografie, Micromedica Piatra Neamt este locatia ideala pentru nevoile tale. La clinica din municipiul resedinta a judetului Neamt, poti accesa o gama larga de radiografii, alaturi de investigatii performante de RMN, CT, ecografie, senologie, osteodensitometrie si radiologie dentara. Micromedica Piatra Neamt, infiintata in anul 1995, dispune de aparatura de ultima generatie, achizitionata cu sprijin financiar prin proiectul POR 2014-2020, un laborator de analize medicale si cabinete medicale in 23 de specialitati. Clinica detine primul centru de imagistica din judetul care a adoptat tehnologia digitala pentru serviciile de radiologie. Reteaua Micromedica include clinici si centre de imagistica in orasele Bacau, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si Bicaz.

Tarifele serviciilor sunt publicate pe site-ul web al retelei Micromedica si includ toate centrele acesteia. Preturile radiografiilor pornesc de la 60 de lei pentru o regiune a corpului si o singura incidenta si pot ajunge pana la 120 de lei, pentru radiografia de coloana cervicala cu doua incidente (fata + profil).

Pacientii par sa fi avut experiente diferite la MedLife Micromedica Piatra Neamt, reflectate in diversitatea recenziilor din mediul online. Punctele pozitive ale interactiunii cu clinica se refera la serviciile integrate, aparatura de ultima generatie, investigatiile de acuratete si profesionalismul medicilor. Clinica mai are de imbunatatit aspectele organizatorice. Acestea se refera la gestionarea programarilor, care se face deficitar si genereaza timp mare de asteptare, si la comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Micromedica
Vezi Pareri

2. Antares Clinic 

In Piatra Neamt, poti solicita o radiografie si la Clinica Antares Gara, care ofera consultatii si tratamente in peste 20 de specialitati medicale, analize medicale si investigatii complete de radiologie si imagistica medicala. Clinicile Antares pun la dispozitia pacientilor o diversitate de servicii complexe de imagistica: osteodensitometrie DEXA, computer tomograf, ecografie, teleradiologie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara, mamografie digitala si second opinion. Cele 5 clinici din retea functioneaza in Piatra Neamt, Onesti si Botosani, dispunand de aparatura ultraperformanta si sunt deservite de o echipa de 9 medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala.

Lista de tarife se poate vizualiza pe site-ul web al clinicilor. O radiografie te poate costa aici intre 50 de lei si 120 de lei.

O mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile acestei clinici. Sunt apreciate calitatea serviciilor, aparatura performanta, investigatiile de precizie si medicii profesionisti. Pe de alta parte, multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii Antares spun ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate si empatie si ca programarile sunt decalate.

Concluzii

Investigatie esentiala in diagnosticarea unor afectiuni si traume ale oaselor sau a leziunilor pulmonare, radiografia in Piatra Neamt se realizeaza in centre de imagistica de top, dotate cu tehnologie de ultima generatie, pentru examinari temeinice, cu rezultate de acuratete.  Imaginile obtinute sunt interpretate de medici cu experienta, specialisti in radiologie si imagistica medicala. Poti conta aici pe investigatii rapide, neinvazive si nedureroase, care pot aduce lumina in simptomatologia pe care o acuzi si pot servi medicului curant in depistarea problemelor si initierea planului de tratament corect pentru afectiunile pacientilor.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-au terminat de citit, despre clinicile cu servicii de radiologie din Piatra Neamt, iti va fi usor sa gasesti centrul de imagistica potrivit nevoilor tale, in care sa faci radiografia necesara.