Meniu

Radiografie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie de baza in diagnosticarea unor afectiuni si traume ale aparatului locomotor, precum si in depistarea leziunilor pulmonare, o radiografie in Pitesti se poate efectua in clinici de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal medical competent. Daca nu stii inca unde sa mergi pentru examinarea cu raze X, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii de sanatate private din municipiul resedinta a judetului Arges.

Citeste textul pana la capat si afla care sunt cele mai bune optiuni pentru efectuarea unei radiografii in Pitesti si care sunt conditiile in care se desfasoara investigatiile.

Cat costa o radiografie in Pitesti?

Inainte de a face orice investigatie, pretul serviciului este unul dintre aspectele pe care vrei sa il lamuresti, iar o radiografie in Pitesti nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru radiologie, precum si preturile practicate pentru examinarile cu raze X.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
S. Sf. Nicolae
Clinica-Verificata
30-100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 30-100 Ron
 • Spital modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii de acuratete ridicata
Muntenia Hospital
90-150 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Act medical superior
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Spitalul Dr. Irimia
75-150 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 75-150 Ron
 • Calitatea buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Echipamente moderne
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Aglomeratie
Medscan
85-140 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 85-140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie accesibila
 • Locuri de parcare disponibile
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Investigatii de acurate
 • Comunicarea rezultatelor in timp scurt
Natisan
80-130 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-130 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici de nota 10
 • Echipamente de ultima ora
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici in care poti face radiografie in Pitesti

Chiar daca te bucura existenta acestui clasament al celor mai bune clinici in care poti sa faci radiografie in Pitesti, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea unitatilor medicale din top, pentru a vedea care este cea mai adecvata pentru satisfacerea nevoilor tale. In sectiunea urmatoare a articolului, vei afla detalii despre standardele de lucru ale clinicilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele personalului medical si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de serviciile lor. Vei putea astfel sa iti faci propria parere despre centrele de imagistica din cadrul lor si sa alegi in cunostinta de cauza pe cel la care sa mergi pentru o radiografie.

1. Spitalul Sfantul Nicolae

Spitalul Sfantul Nicolae din Pitesti dispune de un centru de imagistica, dotat cu aparatura de ultima generatie, in care poti efectua o gama larga de investigatii de acuratete: computer tomograf, osteodensitometrie, ecografie, radiologie conventionala – radiografie, alaturi de explorari functionale precum EKG, spirometrie si oscilometrie. Se poate realiza aici radiografie craniana, radiografie pe diversele regiuni ale coloanei vertebrale, radiografie de bazin, de sold, radiografie de torace, de stern, radiografie pulmonara, radiografie abdominala si radiografie de parti moi. Spitalul privat Sfantul Nicolae este o unitate medicala cu spitalizare de zi si spitalizarea continua, in care pacientii au acces la servicii de radioterapie, oncologie, imagistica medicala, recuperare medicala si analize medicale. 

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o radiografie vei plati o suma cuprinsa intre 30 de lei si 70 de lei pentru o zona si o singura incidenta. Pretul cel mai ridicat, 100 de lei, este pentru radiografia de articulatii sacro-iliace, fata si profil.

Pacientii se declara multumiti de activitatea medicala de la Sfantul Nicolae, declarand ca este un spital modern, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti, tratamente eficiente si investigatii de acuratete.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sfantul Nicolae
Vezi Pareri

2. Nord Muntenia Hospital

Imagistica medicala la Nord Muntenia Hospital include o paleta larga de investigatii: osteodensitometrie Dexa, mamografie si examinari de radiologie conventionala pentru diverse zone ale corpului: radiografie craniana, de sinusuri, de sa turcica, radiografie de grilaj costal, radiografie cardio-pulmonara, radiografie de stern, radiografie de bazin, radiografie de coloana, radiografie de membre, pe diverse portiuni, si radiografie abdominala. Sectia de radiologie este deservita de un colectiv alcatuit din cinci medici specialisti in imagistica medicala. Nord Muntenia Hospital Pitesti este un spital cu ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Pe site-ul acestei unitati medicale private pot fi vizualizate tarifele pentru serviciile disponibile. O radiografie te va costa aici intre 90 de lei si 150 de lei (radiografia sinusuri posterioare, fata si profil).

Pacientii dau marturie despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Unii dintre ei considera ca este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate, aparatura performanta si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Spitalul Dr. Irimia

Spitalul Dr. Irimia, infiintat in Pitesti in anul 1991, este prima clinica privata din Arges, care pune la dispozitia pacientilor din judet consultatii si tratamente in peste 25 de specialitati, explorari functionale, imagistica medicala si investigatii de radiologie conventionala digitala – radiografie, ecografie, radiologie osteo-articulara si radiologie pediatrica. Compartimentul de imagistica din cadrul clinicii este dotat cu un ultraperformant sistem de radiologie complet digital, caracterizat de rezolutie si contrast exceptionale, precum si de expunerea pacientilor la un nivel scazut de radiatii  In aceasta clinica, departamentul este coordonat de dr. Cecilia Bobirla, medic primar radiolog.

Tarifele pentru radiografie se situeaza in intervalul 75 de lei – 150 de lei.

Mare parte dintre pacientii clinicii se considera multumiti de experienta la Spitalul Dr. Irimia, de calitatea buna a serviciilor, de profesionalismul medicilor, de amabilitatea fata de pacienti si de echipamentele moderne. Potrivit unor recenzii mai putin favorabile, pacientii se confrunta cu lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si cu aglomeratia specifice unui spital de stat.

4. Medscan

La Centrul de Radiologie Digitala Medscan din Pitesti, investigatiile paraclinice de radiologie se desfasoara la standarde ridicate, garantand o interpretare precisa si rapida a rezultatelor in radiografia conventionala, radiografia dentara si ecografie. Examinarile cu raze X se efectueaza aici pentru craniu, coloana vertebrala, torace/plamani, bazin, articulatii si membre. Centrul ofera o gama larga de investigatii paraclinice de radiologie, disponibile fara programare prealabila. Pacientii asigurati in sistemul public, care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, un medic specialist sau dentist, beneficiaza de gratuitate pentru investigatiile radiologice, in virtutea contractului clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate. Instalatia digitala de RX diagnostic tip Fuji FDR Smart X, produsa in Japonia, asigura imagini de acuratete si o expunere redusa a pacientilor la radiatii.

Tarifele centrului sunt publicate pe site-ul web. Pentru o radiografie, preturile sunt cuprinse intre 85 de lei si 140 de lei (radiografie craniu fata si profil).

Pacientii recomanda Medscan pentru serviciile de calitate, locatia accesibila, cu locuri de parcare, echipamentele de ultima generatie, profesionalismul personalului, acuratetea investigatiilor si timpul scurt pentru comunicarea lor.

5. Natisan

Serviciile de radiologie de la Clinica Natisan din Pitesti includ radiografie craniana pentru sinusuri, radiografie de membre superioare, radiografie de membre inferioara, radiografie de articulatii sacro-iliace, radiografie de torace, radiografie pe diferite segmente ale coloanei vertebrale, mamografie unilaterala si bilaterala, osteodensitometrie Dexa. Departamentul de imagistica este coordonat de dr. Niculai Riciu, medic primar radiolog. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2000, functionand initial ca un cabinet de medicina de familie. In prezent, dispune de cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, centru de imagistica performanta, spitalizare de zi in limita a 20 de paturi (pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie) si laborator de analize acreditat. Centrul a fost dotat cu aparatura de ultima generatie printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

Preturile radiografiilor sunt cuprinse in intervalul 80-130 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Sunt persoane care au scris in recenziile din mediul online despre servicii la superlativ, echipamente de ultima ora si medici de nota 10. Pe de alta parte, multi pacienti reclama timp mare de asteptare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora si un comportament dezinteresat al personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru o radiografie in Pitesti si rezultate de acuratete in examinarea cu raze X, te poti adresa unor clinici de top din oras, dotate cu echipamente de ultima generatie si deservite de personal profesionist. Vei gasi aici o diversitate de investigatii disponibile, pentru craniu, sinusuri, segmente ale coloanei vertebrale, membre, abdomen si torace, cu ajutorul carora medicul curant poate stabili un diagnostic precis, urmat de un tratament adecvat pentru afectiunile si leziunile oaselor, articulatiilor sau cailor respiratorii inferioare.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie buna pentru sanatatea ta, alegand centrul de imagistica din Pitesti, in care standardele de lucru sa iti asigure o acoperire optima a nevoilor si exigentelor tale in materie de radiologie conventionala.