Meniu

Radiografie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile imagistice sunt eficiente pentru depistarea timpurie a problemelor de sanatate, printre acestea fiind recomandata si radiografia. In Ploiesti, din fericire, exista o multime de unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua astfel de investigatii importante. Pentru ca se folosesc aparaturi si echipamente de o performanta inalta, ai sansa de a depista in timp util daca te confrunti cu formatiuni suspecte pe anumite organe, dar si de a-ti monitoriza corect afectiunile de care suferi. Avand in vedere ca radiografia este o examinare cu raze X, cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul specialist inainte de a te programa, pentru a avea certitudinea ca investigatia este 100% sigura pentru tine. Exista si situatii cand radiografiile nu sunt recomandate, de exemplu, in cazul femeilor insarcinate. 

Spre norocul locuitorilor din Ploiesti, exista suficiente clinici echipate corespunzator unde se pot efectua investigatii radiografice la o calitate superioara. Citeste in continuare si afla care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, dar si cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela.

Cat costa o radiografie in Ploiesti?

Vrei sa te interesezi in legatura cu pretul pentru o radiografie in Ploiesti, dar nu stii de unde sa afli informatii actualizate? Parcurge pana la final tabelul de mai jos si afla orientativ cat ai de plata pentru acest tip de investigatie imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
65-170 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 65-170 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii precise si rapide
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism
 • Act medical personalizat
Bristol Med
70-180 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-180 Ron
 • Amabilitate
 • Buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife
80-105 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-105 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Gral Medical
60-230 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-230 Ron
 • Servicii calitative
 • Nivel ridicat de implicare
 • Rezultate precise si rapide
 • Act medical personalizat
 • Nerespectarea programarilor
 • Comunicarea cu pacinetii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici de radiografie in Ploiesti la care poti apela cu incredere

Ai luat hotararea de a merge la o clinica specializata in investigatii imagistice, printre care se numara si radiografiile in Ploiesti, dar nu stii catre care sa iti indrepti atentia? Pentru a te ajuta sa iei o decizie, in cele ce urmeaza ti-am pregatit informatii despre fiecare clinica in parte, despre impresiile celorlalti pacienti, dar si despre acuratetea rezultatelor obtinute. Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un act medical ireprosabil, asa ca unitatile medicale prezentate mai jos sunt unele pe care te poti baza:

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata este o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o radiografie la standarde ridicate in Ploiesti. Departamentul de imagistica medicala este reprezentat de dr. Bogdan Manoliu si dr. Bogdan Boca, medici specialisti, cu o buna pregatire in domeniu, competenti in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Pe langa diagnosticarea precisa, doctorii au pregatirea si de a elabora un plan de tratament, pentru o vindecare eficienta a pacientilor. Dispunand de aparaturi si echipamente de ultima generatie, investigatiile si examinarile sunt intotdeauna precise, aspect ce contribuie semnificativ la o interpretare corecta a analizelor. In ceea ce priveste examinarile imagistice cu raze X, in cadrul Policlinicii cu Plata se desfasoara radiografii pulmonare, ale segmentului osos, mamografii etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 65 lei (pulmonara) si ajunge la 170 lei (radiografie segment osos).

Centrul medical din Ploiesti a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind incantati de rezultatele pe care le-au obtinut. Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu aparaturi de o performanta inalta, toate investigatiile si examinarile puse in aplicare sunt precise si rapide. De asemenea, echipa de medici este atenta la detalii, asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte si da dovada de profesionalism. In plus, actul medical desfasurat este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Bristol Med

Bristol Med este o alta clinica din Ploiesti catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o radiografie la o calitate superioara. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a fi corect diagnosticati in urma radiografiilor puse in aplicare. In plus, pentru ca doctorii au la dispozitie aparaturi de o performanta inalta, investigatiile sunt intotdeauna precise, actul medical fiind personalizat cu atentie in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre radiografiile care sunt puse in aplicare merita amintite si: radiografia pulmonara (torace osos, hemitorace stanga, dreapta, stern), bazin (spatii sacroiliace si coxofemurale), craniu, membru superior si inferior, coloana (cervicala, toracala, lombosacrala) etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 70 lei si ajunge la 180 lei, in functie de zona investigata.

Amabilitatea si buna pregatire a medicilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la serviciile acestui centru medical. Pentru ca este o unitate echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt intotdeauna precise si rapide, medicii stabilind o diagnosticare corecta si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat in solutionarea problemelor pacientilor si in informarea corecta a acestora.

3. MedLife

MedLife din Ploiesti, Hyperclinica Lotus, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie. Sectia de imagistica medicala este atent coordonata de dr. Bogdan Boca, medic specialist in radiologie, imagistica medicala si ecografie 4D. Pentru ca medicul are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat cu precizie in functie de problemele pacientului. Printre radiografiile executate merita amintite si: cele la abdomen, antebrat, antepicior, articulatii, bazin, brat, calcaneu, cardio-pulmonara, coloana cervicala, lombara si toracala, cot, craniu, femur, gamba, genunchi, mana, mandibula, piramida nazala, sinusuri etc.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 80 lei si ajunge la 105 lei in functie de zonele investigate.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca pacientii au fost tratati cu amabilitate si profesionalism de catre medicii bine pregatiti. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia acestora sunt de o calitate superioara si de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui verdict clar cu privire la starea de sanatate a pacientului. Planul de tratament pus in aplicare este si acesta adaptat cu atentie. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

4. Gral Medical

Gral Medical este ultima, dar nu cea din urma optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o radiografie in Ploiesti la o calitate superioara. Departamentul de imagistica medicala este reprezentat de medici cu o experienta vasta in domeniu, printre acestia numarandu-se si: dr. Ion Gitlan, dr. Dan Hortopan, dr. George Ionescu, dr. Cristian Lungu Solomonescu, medici primari, dr. Manuela Tudose, dr. Andreea Valcu, dr. Andrei Faca, medici specialisti. Unitatea medicala dispune de aparaturi si echipamente de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical ireprosabil. Printre tipurile de radiografii sunt puse in aplicare si: cele pentru articulatii, abdominale, bazin, cardiopulmonara, clavicula, coloana lombara, cervicala, toracala, craniu, de membre etc.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 60 lei (abdominala, articulatie glezna/genunchi/cot, articulatie sacroiliaca unilateral, bazin etc.) si ajunge la 230 lei (trei articulatii fata si profil bilateral, glezna, genunchi, cot).

Unitatea medicala se remarca prin servicii de inalta calitate, multi dintre pacientii care au frecventat-o declarandu-se multumiti de nivelul ridicat de implicare a medicilor. Rezultatele sunt precise si rapide, iar actul medical desfasurat este intotdeauna personalizat. Cu toate acestea, programarile nu se respecta cu precizie, iar comunicarea cu pacientii este deficitara.

Concluzii

Ai luat hotararea de a te programa pentru o radiografie in Ploiesti pentru a face o verificare a starii de sanatate? Atunci cele patru clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un diagnostic precis, dar si de un plan personalizat de tratament in functie de problemele de sanatate cu care te confrunti.