Meniu

Radiografie pulmonara Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu durere toracica sau probleme de respiratie si vrei sa iti faci o radiografie pulmonara in Arad? Mai inainte de toate, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic specialist care te poate consulta si indruma mai departe. Fiind vorba de o investigatie care foloseste razele X, ai nevoie de recomandarea unui medic, care iti poate elibera si bilet de trimitere, pe baza caruia poti beneficia de gratuitate. Pentru ca in prezent se folosesc atat de multe aparaturi performante si moderne, nivelul de radiatii folosit in timpul investigatiei este mult mai scazut spre deosebire de aparaturile utilizate in trecut. De asemenea, rezultatele obtinute sunt mult mai precise si rapide, avand acces astfel la un tratament special conceput pentru afectiunea cu care te confrunti.

Locuitorii din Arad au posibilitatea de a apela la ajutorul a trei unitati medicale din oras specializate in imagistica. Citeste in continuare si descopera care sunt acestea, dar si cat de bine echipate sunt.

Care este pretul unei radiografii pulmonare in Arad?

Inainte de a merge la cabinetul de specialitate pentru a efectua o radiografie pulmonara in Arad, te incurajam sa te informezi cu atentie si legat de preturile practicate. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele curente, dar si cu denumirile clinicilor la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Radiologica
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Promptitudine si amabilitate
 • Medici primari in radiologie
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Centrul Rubio
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Relationare excelenta cu echipa medicala
 • Profesionalism si amabil
 • Implicare si buna pregatire
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
Clinica Deryy
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Primire placuta
 • Experienta vasta
 • Rezultate precise
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Aparaturi performante
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiografia pulmonara in Arad

Daca ti-a recomandat medicul specialist sa faci o radiografie pulmonara in Arad si nu stii exact catre care unitati medicale sa iti indrepti atentia, te incurajam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt clinicile la care iti recomandam sa mergi. Iata cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si cat de implicati sunt pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil:

1. Radiologica

Radiologica este o unitate medicala multidisciplinara din Arad la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara de o acuratete ireprosabila. Echipa medicala este formata din medici cu o buna pregatire si experienta vasta in domeniu, printre care se numara dr. Goran Glisici si dr. Radu Condroviciu, medici primari in radiologie si imagistica medicala. Pe langa radiografia pulmonara, pacientii isi pot indrepta atentia si catre urmatoarele tipuri de investigatii: radiografie de craniu, mandibula, sinusuri anterioare ale fetei, piramida nazala, grilaj costal, de stern, coloana cervicala, coloana toracala, lombara, sold bilateral, umar, clavicula, brat, cot, antebrat, pumn, tunel carpian, mana, scafoid, coapsa, genunchi etc.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 80 lei pentru o incidenta.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii prezentate mai sus sunt multumiti, beneficiind de servicii de inalta calitate, promptitudine si amabilitate. Pentru ca echipa de medici este formata din medici primari, cu o buna pregatire in domeniu, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar diagnosticarea ireprosabila. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

2. Centrul Medical Rubio

Centrul Medical Rubio din Arad este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o radiografie pulmonara la standarde ridicate. Departamentul de imagistica este reprezentat de doi medici bine pregatiti si implicati, cum ar fi dr. Mihaela Baci si dr. Dorina Dragomir, medici primari, competenti in interpretarea corecta a rezultatelor obtinute, dar si in evaluarea starii de sanatate a pacientului, elaborand un diagnostic precis. Multumita aparaturilor performante si de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, investigatiile sunt executate ireprosabil, ducand la obtinerea unor rezultate precise, dar si a unui diagnostic corect, pe baza caruia medicii stabilesc solutii personalizate de tratament.

Pretul pentru o radiografie pulmonara cu o incidenta este de 100 lei.

Unitatea medicala a primit multe aprecieri din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de relationarea excelenta cu echipa medicala. Amabilitatea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta unitate medicala, aparaturile si echipamentele folosite fiind de ultima generatie. Diagnosticarea este, astfel, fara indoiala, corecta, fiind urmata de un plan eficient de tratament. 

3. Clinica Deryy

In completarea optiunilor prezentate mai sus iti vom prezenta si clinica Deryy din Arad, o unitate cu specific multidisciplinar la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o radiografie pulmonara precisa. Echipa din cadrul departamentului de imagistica este reprezentata de medici de elita, cum ar fi dr. Goran Glisici, medic primar si dr. Mamoun Taha, medic specialist in radiologie, imagistica medicala si senologie. Printre investigatiile pe care acestia le efectueaza ireprosabil, pe langa radiografia pulmonara, se numara si: mamografie, senologie (ecografie), spirometrie. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate rezultatele obtinute sunt ireprosabile, pacientii avand competenta de a diagnostica in mod corect fiecare pacient in parte.

Pretul pentru o radiografie pulmonara standard este de 100 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul medicilor de la clinica Deryy sunt multumiti de modul placut in care au fost primiti. Doctorii dau dovada de o experienta vasta, buna pregatire in domeniu si implicare, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a fi corect tratati, in functie de diagnosticul stabilit. De asemenea, aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, nelasand loc niciunei erori sa se strecoare. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Concluzii

Nimic nu este mai important decat sanatatea, asa ca nu amana vizita la cabinetul de imagistica pentru efectuarea radiografiei pulmonare in Arad daca medicul specialist ti-a recomandat acest lucru sau daca ai o anumita predispozitie genetica la bolile de plamani. Repetata regulat, la anumite perioade de timp indicate de doctor, vei putea sa afli din timp daca te confrunti cu diverse afectiuni pulmonare pe care, daca le tratezi din timp, ii poti insanatosi.