Meniu

Radiografie pulmonara Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti tot mai des cu senzatia de durere in piept, iar, de cele mai multe ori, aceasta este insotita de imposibilitatea de a respira normal, asa ca ai luat hotararea sa iei problema in propriile maini si sa faci o radiografie pulmonara in Baia Mare? Atunci te incurajam sa citesti in continuare pentru a descoperi doua clinici din orasul tau la care poti merge cu incredere pentru a obtine rezultate excelente. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne, toti pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, pentru ca imaginile furnizate sunt la o rezolutie ridicata, ceea ce a sporit semnificativ precizia interpretarii. Prin intermediul radiografiei pulmonare poti afla daca suferi de anumite tulburari, afectiuni sau chiar cancer. Repetata cu regularitate, ai sansa de a depista cancerul in formele sale incipiente, rata de succes a tratamentului crescand considerabil.

Daca esti din Baia Mare si ai luat hotararea de a face o radiografie, te invitam sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi mai multe informatii despre clinicile din oras. Iata cat de multumiti au fost si ceilalti pacienti care au apelat la ele.

Cat costa o radiografie pulmonara in Baia Mare? 

Vrei sa afli care este pretul unei radiografii pulmonare in Baia Mare, dar nu stii de unde poti verifica informatiile curente? Ei bine, in tabelul de mai jos iti vom afisa tarifele practicate, pentru a sti orientativ ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Implicare si pricepere
 • Atentie la detalii
 • Diagnostic corect
 • Rezultate excelente
Regina Maria
165 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 165 Ron
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire
 • Act medical de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare si tratament corecte
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care poti apela pentru radiografia pulmonara in Baia Mare

Medicul specialist te-a indrumat sa faci cat mai curand o radiografie pulmonara in Baia Mare? Atunci cele doua clinici pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru o executare corecta a investigatiei imagistice. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o institutie medicala din Baia Mare cu specific multidisciplinar unde poti merge cu incredere pentru efectuarea radiografiei pulmonare la standarde ridicate. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de imagistica medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurandu-se ca pacientii beneficiaza atat de un diagnostic corect, cat si de o solutie de tratament eficienta. Acesta este format din: dr. Ioana Dragoi, medic specialist, dr. Adela Ferent si dr. Diana Puscasu, medici primari. Multumita aparaturilor de o performanta inalta care se afla la dispozitia medicilor, actul medical desfasurat este unul rapid, eficient si precis.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 80 lei, iar costul radiografiei toracelui osos este tot de 80 lei.

Unitatea medicala este apreciata si frecventata de un numar ridicat de pacienti, doctorii asigurand un act medical ireprosabil, dar si o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. Dat fiind faptul ca echipa de medici este bine pregatita, implicata, atenta la detalii si priceputa, toti au sansa de a beneficia de un diagnostic corect. La acesta contribuie si folosirea echipamentelor de ultima generatie, care ajuta la obtinerea unor rezultate excelente. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Regina Maria

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia este Spitalul Somesan din Baia Mare, care se afla sub egida retelei de sanatate Regina Maria si care detine un centru bine echipat de imagistica, pacientii avand ocazia de a opta pentru desfasurarea radiografiei pulmonare. Echipa de doctori este una numeroasa, formata din medici specialisti si primari, care se asigura ca actul medical este desfasurat ireprosabil si ca pacientii sunt corect diagnosticati. Tot in competenta lor intra si planificarea unor solutii eficiente de tratament in functie de necesitatile fiecaruia. Pentru ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, iar rezultatele obtinute sunt precise si rapide.

Pretul pentru o radiografie cardio-pulmonara fata si profil este de 165 lei, iar cea la torace (grilaj costal) este de 185 lei.

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, fiind puternic frecventata de pacienti, datorita rezultatelor excelente pe care le-au obtinut. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigura un act medical de calitate si se pliaza pe necesitatile pacientilor. Pe langa aparaturile si echipamentele de ultima generatie, medicii au si o experienta vasta in diagnosticarea si tratarea corecta a tuturor. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de amabil si implicat, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o radiografie pulmonara in Baia Mare, acesta fiind principalul factor care te-a determinat sa dai click pe titlul articolului? Atunci cele doua clinici pe care ti le-am prezentat mai sus reprezinta o varianta de incredere la care poti apela, pentru a beneficia de investigatii precise si un act medical de calitate.