Meniu

Radiografie pulmonara Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul pneumolog poate solicita o radiografie pulmonara in Bistrita pentru diagnosticarea si evaluarea a diferite afectiuni pulmonare. O astfel de radiografie poate indica urmatoarele probleme medicale: pneumonie, tuberculoza, tumori pulmonare, embolie pulmonara, boli pulmonare cronice, edem pulmonar sau traumatisme toracice.

In Bistrita se afla  o policlinica privata in care se pot efectua radiografii digitale, atat la plamani, cat si pentru diverse alte zone ale corpului, in functie de indicatiile medicilor. Afla despre ce centru medical este vorba si cat costa sa faci o radiografie pulmonara in acest oras!

Cat costa o radiografie pulmonara in Bistrita

Pretul unei radiografii pulmonare efectuate in Bistrita, la privat, poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
  • Medici cu experienta
  • Numeroase specializari medicale
  • Radiografii digitale
  • Radiografii pulmonare cu rezultate rapide
  • Echipament de radiologie de ultima generatie
  • Atmosfera placuta si linistita
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o radiografie pulmonara in Bistrita

In Bistrita, daca optezi pentru o radiografie pulmonara la privat, o poti efectua in centrul de mai jos, dotat cu echipamente de ultima generatie.

Policlinica Noua Sanovil

In Policlinica Noua Sanovil din Bistrita se afla un aparat performant de radiologie digitala, de la Siemens, si anume Siemens Multix Select DR, cu care se realizeaza atat radiografii pulmonare, cat si alte tipuri de radiografii (craniene, de sinusuri, urologice, ginecologice, de coloana etc.). Acest echipament este complet digitalizat si are capacitatea de a decela si cele mai mici modificari din structura osoasa. Radiografia digitala permite prelucrarea instantanee a imaginii, iar aplicatiile software vin de asemenea in sprijinul unui diagnostic radiologic precis si rapid. Policlinica Noua Sanovil se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud, astfel ca bistritenii pot efectua gratuit radiografii, in limita fondurilor disponibile si pe baza biletului de trimitere. La departamentul de radiologie al policlinicii sunt patru medici, printre care prof. univ. dr. Silviu Sfrangeu, medic primar radiologie si imagistica, avand competenta in computer tomografie si rezonanta magnetica nucleara. Aceasta policlinica dispune de o oferta variata de servicii medicale si de peste 35 de cadre medicale din Cluj-Napoca, Bistrita si Targu-Mures.

Pretul unei radiografii toraco-pulmonare este de 100 de lei, la Policlinica Noua Sanovil din Bistrita. 

Bistritenii au notat in recenzii mai multe aspecte pozitive pe care le-au sesizat in urma vizitelor pe care le-au efectuat la Policlinica Noua Sanovil. Ei spun ca medicii sunt profesionisti, dotarile din clinica sunt moderne, iar atmosfera este placuta si linistita. Atentia si implicarea intregului personal se reflecta intr-o experienta placuta la medic pentru multi dintre pacienti. Sunt insa si persoane care spun ca se creeaza aglomeratie in clinica si ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Desi nu sunt multe clinici private in care sa poti beneficia de o radiografie pulmonara in Bistrita, exista una in care investigatiile se efectueaza cu un aparat de radiologie de ultima generatie. Acesta nu doar ca reduce timpul de expunere si cantitatea de iradiere, dar ofera si imagini clare si relevante pentru stabilirea unui diagnostic precis.

Opteaza cu incredere pentru o radiografie pulmonara in aceasta policlinica privata din Bistrita, pentru a-ti evalua sanatatea plamanilor!