Meniu

Radiografie pulmonara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intampini dificultati de respiratie, te confrunti cu o tuse persistenta si durerile in piept au devenit din ce in ce mai puternice, iar medicul specialist iti recomanda sa faci o radiografie pulmonara in Bucuresti? Atunci cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul si sa mergi cat mai curand la o clinica de specialitate, pentru a beneficia de investigatii precise. Prin intermediul examinarii cu raze X poti afla daca te confrunti cu afectiuni precum pneumonie, tuberculoza, cancer pulmonar, marime anormala a inimii, fracturi la nivelul coloanei vertebrale sau coastelor etc. Asigura-te ca te programezi cat mai curand pentru investigatia imagistica, pentru ca stabilirea unui diagnostic corect la debutul unei boli te poate ajuta semnificativ sa o tratezi eficient. Medicul pneumolog este cel care te poate indruma catre o radiografie pulmonara sau chiar medicul de familie, pentru ca rezultatele obtinute sa fie atent interpretate de un specialist.

Esti din Bucuresti si vrei sa mergi la o clinica dotata cu cele mai moderne aparaturi, dar nu stii exact catre care sa iti indrepti atentia. Avand in vedere ca e vorba de capitala, poate fi coplesitor sa gasesti o singura unitate medicala de incredere din atat de multe optiuni cate exista, asa ca, mai departe, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate clinici. 

Cat costa o radiografie pulmonara in Bucuresti?

Inainte de a merge la o clinica specializata in imagistica medicala unde poti efectua o radiografie pulmonara in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate. Iata, conform tabelului de mai jos, care sunt preturile practicate pentru aceasta examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
122 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 122 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Aparaturi performante
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare corecta
 • Buna pregatire
 • Plan personalizat de tratament
Complexul Caraiman
50 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 50 Ron
 • Interactiune eficienta cu medicii
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Regina Maria
215 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 215 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Ghencea
115 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 115 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Echipa medicala competenta
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
M Hospital
110 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 110 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Empatie si buna pregatire
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Medic primar in imagistica
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi performante
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in radiografie pulmonara in Bucuresti

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o unitate medicala de incredere in cadrul careia sa poti beneficia de rezultate precise in urma radiografiei pulmonare in Bucuresti, asa ca, mai jos, te invitam sa citesti cu atentie. Afla cat de frecventate sunt unitatile medicale din capitala mentionate in cele ce urmeaza, cat de competenti sunt medicii din cadrul lor, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care le-au pasit pragul:

1. Medicover

Medicover este o retea de sanatate cu sedii in mai multe orase din tara, cel principal fiind la Bucuresti, unde poti merge cu incredere pentru a beneficia de o radiografie pulmonara. Centrul de imagistica este echipat cu un sistem de radiologie varf de gama, Definium 646 HD, produs de compania General Electric Healthcare. Acesta este prevazut cu Helix 2.0 care permite obtinerea imaginilor la o calitate ridicata cu o doza minima de radiatii. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui cabinet da dovada de o buna pregatire si profesionalism, avand competenta de a stabili un diagnostic corect de fiecare data, dar si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o radiografie pulmonara porneste de la 122 lei si ajunge la 328 lei pentru radiografia pulmonara cu incidenta Fleichner (varfuri pulmonare).

Unitatea medicala a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti pentru interactiune excelenta cu personalul medical. Departamentul de imagistica este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute fiind intotdeauna excelente, diagnosticarea corecta. In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire, care au competenta de a stabili un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane. 

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Complexul Multifunctional Caraiman

Complexul Multifunctional Caraiman este o alta unitate medicala la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci o radiografie pulmonara in Bucuresti si sa beneficiezi de rezultate precise. Departamentul de imagistica este reprezentat de medici bine pregatiti, printre care merita amintiti si: dr. Larisa Buduluca, dr. Loredana Viorica Dragomir, medici primari si dr. Bogdan Florin Bercu, medic specialist, toti avand specialitatea de radiologie si imagistica medicala, competente in computer tomografie (CT), ecografie (tiroida, mamara, abdominala, pelvina), radiografie standard. Avand in vedere ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, actul medical este intotdeauna adaptat in functie de pacient, rezultatele obtinute sunt precise, diagnosticarea corecta, iar tratamentul eficient. In plus, pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia si de investigatii cu pret redus de 50%.

Pretul intreg pentru o radiografie pulmonara (fata si profil) este de 50 lei cu posibilitatea de a beneficia de o reducere de jumatate de pret daca esti asigurat medical.

Centrul medical din capitala este apreciat si frecventat de un numar ridicat de pacienti, acestia fiind multumiti de interactiunea cu personalul medical. Pentru ca unitatea medicala dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, actul medical desfasurat este ireprosabil, iar investigatiile precise, pacientul beneficiind de fiecare data de un diagnostic corect. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar atitudinea medicilor pozitiva.

3. Regina Maria

Centrul de Imagistica Sun Plaza, aflat in reteaua de sanatate Regina Maria, este o optiune la care poti apela cu incredere pentru efectuarea radiografiei pulmonare in Bucuresti. Unitatea medicala utilizeaza tehnici avansate pentru examinarea imagistica si radiologica a corpului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna precise. Echipa de medici este vasta, pregatita in unele dintre cele mai prestigioase universitati, unitati spitalicesti si perfectionata prin intermediul cursurilor de specializate, avand astazi o experienta bogata atat in diagnosticarea corecta a pacientului, cat si in tratarea eficienta a acestuia. Din cadrul echipei merita mentionati si: dr. Mariana Coman, dr. Bogdan Teodorescu, dr. Cristian Constantinescu, dr. Alexandra Dragulin, dr. Andru Lamasz, as. univ. dr. Adrian Dijmarescu, dr. Danut Trandafir, dr. Oana Cristina Moise, medici primari. 

Pretul pentru o radiografie la torace ansamblu este de 215 lei, iar radiografia la torace si abdomen este de 250 lei.

Unitatea medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor pentru serviciile ireprosabile puse in aplicare si pentru atentia la detalii acordata fiecarei persoane in parte. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, toate investigatiile, printre care si radiografiile efectuate, sunt precise. Diagnosticarea este, astfel, corecta, iar planul de tratament este atent adaptat in functie de problemele fiecarui pacient. Cu toate acestea, au fost intampinate probleme cu privire organizarea programarilor, acestea nefiind respectate cu precizie.

4. Clinica Ghencea

Clinica Ghencea este o alta institutie medicala spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o radiografie pulmonara in Bucuresti la standarde ridicate de calitate. Departamentul de imagistica este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Echipa de doctori este formata din urmatorii: dr. Mirela Maria Coroescu, dr. Furdu Iustinian Profir si dr. Godoroja Zinaida, medici primari, specializati in imagistica medicala. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile sunt precise, iar actul medical desfasurat este atent personalizat si orientat catre tratarea eficienta a pacientilor.

Pretul pentru radiografia cardio-pulmonara este de 115 lei pentru fata sau profil si 185 lei pentru fata si profil.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, laudand actul medical. Pentru ca se folosesc aparaturi de o performanta inalta, investigatiile sunt intotdeauna ireprosabile, rezultatele precise, iar diagnosticarea corecta. De asemenea, echipa medicala este competenta si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. M Hospital

M Hospital, ultima, dar nu cea din urma varianta din Bucuresti, asigura investigatii precise si rapide, printre care se numara si radiografia pulmonara. In cadrul departamentului de imagistica vei face cunostinta cu dr.  Mihaela Barbulescu, medic primar in radiologie si imagistica medicala, avand competente si in ecografie generala, tomografie computerizata, senologie, rezonanta magnetica nucleara, permis de exercitare in mediu cu raze X. Aceasta da dovada de o buna pregatire atat in diagnosticarea corecta a pacientilor, cat si in stabilirea unui plan personalizat de tratament. In plus, are la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la elaborarea unui act medical ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o radiografie cardio-pulmonara fata sau profil este de 110 lei, iar radiografia fata si profil este de 170 lei.

Amabilitatea, empatia, buna pregatire si nivelul ridicat de implicare sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza profund atunci cand interactioneaza cu personalul medical. Avand in vedere ca actul medical desfasurat de medicul primar in imagistica medicala este unul corect, toata lumea beneficiaza de o diagnosticare precisa, dar si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, aparaturile folosite in cadrul clinicii sunt de o performanta inalta. Din pacate, programarile se mai decaleaza din cand in cand.

Concluzii

Vrei sa faci o radiografie pulmonara in Bucuresti, dar nu stii care este clinica spre care iti poti indrepta atentia? Atunci cele cinci optiuni din capitala sunt exact ce ai nevoie pentru a apela la ajutorul unui medic cu o buna pregatire, dar si pentru a obtine o diagnosticare corecta. Nu amana vizita la medic si efectueaza periodic toate investigatiile de specialitate recomandate de medicul specialist.