Meniu

Radiografie pulmonara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un centru de imagistica sau o clinica in care sa faci o radiografie pulmonara in Craiova? Pentru rezultate de acuratele, eficienta si tehnologie performanta, poti conta pe serviciile unor unitati medicale de top, care vor fi prezentate in articolul de fata.

Citeste textul pana la final pentru a afla care sunt cele mai bune optiuni in Craiova pentru efectuarea unei investigatii radiologice la plamani si care sunt conditiile de acces la serviciile de care ai nevoie.

Cat costa o radiografie pulmonara in Craiova?

Indiferent de investigatia pe care vrei sa o efectuezi, ai nevoie sa cunosti tarifele pentru a le accesa, in acest caz sa stii care este pretul pentru o radiografie pulmonara in Craiova si daca poti merge la examinarea cu raze X pe baza unui bilet de trimitere. In tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor in care poti face radiografia si preturile percepute de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Policlinica Elga
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Consultatii amanuntite
 • Aparatura performanta
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Timp de asteptare mare
Centrul Vitaplus
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Experiente bune la medic
 • Medici profesionisti, cu pregatire temeinica
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
P. Buna Vestire
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de precizie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
140 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 140 Ron
 • Centru medical modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici competenti
 • Servicii integrate
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici in care poti face radiografie pulmonara in Craiova

Inainte de a merge la una dintre centrele medicale din top pentru o radiografie pulmonara in Craiova, trebuie sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru a obtine un diagnostic imagistic corect, pe care medicul tau curant sa il poate interpreta in termeni clinici si sa iti stabileasca un tratament adecvat. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor mentionate mai sus, despre calitatea serviciilor, despre aparatura disponibila, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care au beneficiat aici de consultatii, investigatii sau tratamente. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Policlinica Elga

O gama variata de investigatii radiologice se pot efectua in centrul de radiologie si imagistica medicala de la Policlinica Elga: radiografie craniu, radiografie de sinusuri, de sa turcica, de mandibula si de articulatie temporo-mandibulara, radiografie mastoida, radiografie OPN, radiografie HIRTZ, radiografie pulmonara, radiografie costala, radiografie de coloana, radiografie de bazin, radiografie de membre. Interpretarea rezultatelor obtinute prin tehnologia cu raze X se realizeaza de catre dr. Tudor Iacob, medic primar radiologie si imagistica medicala, si de catre dr. Ana-Maria Lapadat, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Policlinica Elga din Craiova a luat fiinta in anul 1997 si detine in prezent unele din cele mai performante si complete dotari din Oltenia. Consultatiile in cele 22 de specialitati medicale, analizele si investigatiile sunt asigurate de peste 40 de medici cu experienta.

Tarifele sunt afisate pe site-ul policlinicii. O radiografie pulmonara cu o incidenta are pretul de 100 lei, iar pentru 2 incidente, vei achita suma de 120 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de experientele inregistrate aici, de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de consultatiile amanuntite, de aparatura performanta si de investigatiile de acuratete. Nemultumirile unora dintre persoanele care au trecut pragul clinicii sunt legate de timpul de asteptare mare la cabinete.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Elga
Vezi Pareri

2. Centrul Vitaplus

Centrul medical Vitaplus Craiova dispune de un sistem radiologic digital, multifunctional, ce ofera un diagnostic rapid, de mare acuratete si o paleta larga de examinari cu raze X: radiografie pulmonara, radiografie de craniu, radiografie de sinusuri, de mandibula, de orbita, de articulatii, radiografie de coloana cervicala, toracala si lombara, de bazin, radiografie abdominala, renovezicala, radiografie de membre. Sectia de imagistica este deservita de dr. Maria Cristina Stefanescu, dr. Ionela Camarasu, dr. Oana Barbulescu si dr. Mihai Florin Ciobanu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. La Craiova functioneaza sub umbrela VitaPlus un spital, o clinica si sase centre medicale, prevazute cu tehnologie medicala performanta. Reteaua dispune de cabinete medicale in peste 30 de specializari.

Lista de preturi se poate consulta pe site-ul web. O radiografie pulmonara incidenta fata are pretul de 100 de lei, in timp ce pentru fata si profil vei plati 120 de lei.

Parerile pacientilor despre activitatea unitatilor medicale VitaPlus sunt impartite. O buna parte a acestora declara ca au avut parte de experiente bune la medicii de aici, ca au fost tratati de profesionisti cu pregatire temeinica si ca solutiile indicate au fost eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti acuza un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si nerespectarea orei programarilor.

3. Policlinica Buna Vestire

Policlinica Buna Vestire a luat fiinta in Craiova in anul 1997 si dispune azi de cabinete de consultatii in peste 20 de specializari, analize medicale si investigatii imagistice de osteodensitometrie si radiologie: radiografie craniu, radiografie SAF, radiografie sa turcica, radiografie mandibula, radiografie Shuller, radiografie Stenvers, OPN, Hirtz, radiografie pulmonara, radiografie stern, radiografie coloana, radiografie abdominala, radiografie membre. La departamentul de radiologie si imagistica medicala, interpretarile se realizeaza de catre o echipa alcatuita din trei medici bine pregatiti: dr. Alexandru Ciobanu, medic primar, dr. Carmen Saninoiu, medic primar si dr. Daniela Gavrila, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Policlinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vei putea beneficia de decontarea investigatiei necesare, cu bilet de trimitere.

Contra-cost, radiografia pulmonara are pretul de 100 de lei pentru o incidenta si de 140 de lei pentru doua incidente.

Pacientii apreciaza calitatea ridicata a actului medical, profesionalismul medicilor, dotarile moderne ale policlinicii, precizia investigatiilor si solutiile eficiente de tratament efectuate sau prescrise aici. Sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii, si aici pacientii considera ca personalul de la receptie ar trebui sa fie mai empatic si implicat in problemele pacientilor.

4. Regina Maria

O radiografie pulmonara de calitate poate fi efectuata si in Centrul de imagistica din cadrul Policlinicii Centrale Regina Maria din Craiova. Unitatea medicala dispune de aparatura de ultima generatie pentru investigatii performante de rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, radiologie digitala si mamografie. La Departamentul de imagistica vei conta pe experienta si pregatirea a trei medici: dr. Emilia Hutanu, medic primar, dr. Alina Anghel si dr. Maria Novac, medici specialisti radiologi. Clinica din Craiova este parte a retelei private de sanatate Regina Maria, care deserveste pacientii din Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala.

Preturile pentru investigatii pot fi vizualizate pe site-ul web. Radiografia pulmonara te va costa aici 140 de lei.

Pacientii au consemnat in recenziile din mediul online atat aspecte pozitive, cat si aspecte negative in legatura cu activitatea clinicii. Se apreciaza ca este un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, servicii integrate si medici competenti. Punctele care necesita imbunatatiri in organizare sunt legate de lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si un personal slab pregatit cu informatii la receptie.

Concluzii

O radiografie pulmonara in Craiova se poate realiza la standarde inalte de calitate, cu aparatura performanta, pentru rezultate de acuratete si un diagnostic imagistic complet si precis. Vei gasi aici echipe medicale bine pregatite, alcatuite din medici cu experienta, asistenti si tehnicieni competenti. Radiografiile se efectueaza, in functie de necesitati, intr-o singura incidenta sau in doua incidente, fata si profil. Pacientii au posibilitatea decontarii examinarilor, la unele dintre centrele de imagistica din clasament, in baza contractului cu CAS si a biletului de trimitere pe care il prezinta.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea cu siguranta sa identifici cea mai buna solutie pentru tine, existenta in Craiova, pentru investigatia radiologica a plamanilor si obtinerea unui diagnostic corect.