Meniu

Radiografie pulmonara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tinand cont de simptomele pe care le-ai manifestat in ultima vreme, medicul specialist ti-a recomandat sa faci o radiografie pulmonara in Iasi, pentru stabilirea unui diagnostic corect? Atunci cele cinci clinici pe care ti le vom prezenta in corpul acestui articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un verdict clar cu privire la starea de sanatate a plamanilor. Dificultatile de respiratie si durerile in piept sunt doar cateva semne care pot indica prezenta unor afectiuni pulmonare pe care cel mai bine ar fi sa le investighezi cu atentie in cadrul cabinetului de pneumologie. Pe baza radiografiei cu raze X, medicul are acces la imagini de o rezolutie ridicata, reusind sa interpreteze corect rezultatele obtinute pentru identificarea precisa a problemei de sanatate.

Locuitorii din Iasi au sansa de a apela la ajutorul unor medici specializati in imagistica medicala, competenti in stabilirea unui diagnostic corect. Citeste in continuare si descopera care sunt clinicile din oras catre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de bine dotate sunt pentru elaborarea unui act medical corect.

Care este pretul pentru o radiografie pulmonara in Iasi?

Inainte de a merge la un cabinet de imagistica pentru efectuarea radiografiei pulmonare in Iasi, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la preturile practicate pentru aceasta investigatie imagistica. In tabelul de mai jos ti-am pregatit toate tarifele aplicate, pentru a fi corect informat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Plan personalizat de tratament
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de receptie
Dr. Iulia Panaite
120 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 120 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Spitalul Providenta
75 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 75 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Buna pregatire si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
185 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 185 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Euro Medi Center
70 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 70 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Medici implicati
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea radiografiei pulmonare in Iasi

Din fericire, Iasi este un oras cu un potential medical ridicat unde poti efectua o radiografie pulmonara la standarde ridicate, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie pe care medicii le folosesc pentru a depista care este sursa problemei. Pe baza rezultatelor obtinute, acestia stabilesc si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se bucure de o vindecare eficienta si rapida:

1. Scanexpert

Scanexpert este un centru medical de diagnostic imagistic din Iasi catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si unde vei putea sa te programezi pentru o radiografia pulmonara la standarde ridicate. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in diagnosticarea corecta a pacientilor, dar in recomandarea unui tratament eficient. Aceasta este formata din: dr. Smarandita Lacau, dr. Raluca Onu, dr. Anca Dabija, dr. Catalina Ciolpan, medici primari in radiologie, dr. Ilioaia Elisa Petraru, dr. Raluca Gaiginschi, dr. Luiza Cobzeanu, dr. Cristi Volovat si dr. Ioana Muraru, medici specialisti in radiologie. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, medicii reusesc sa stabileasca un act medical corect, dar si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 150 lei.

Centru de imagistica medicala amplasat in Iasi este varianta catre care multi pacienti isi indreapta atentia cu incredere pentru a beneficia de un act medical de calitate. Pentru ca medicii au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, diagnosticarea este intotdeauna ireprosabila, doctorii de specialitate avand competenta de a elabora un plan personalizat de tratament pentru fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, fiind necesare imbunatatiri in ceea ce priveste comportamentul personalului de asistenti. 

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Dr. Iulia Vanda Panaite

Un medic specializat in radiologie si imagistica medicala catre care iti pot indrepta atentia si care are cabinet individual in Iasi este dr. Iulia Vanda Panaite, doamna doctor care iti poate interpreta corect rezultatele primite in urma radiografiei pulmonare. Avand la dispozitie aparaturi dotate cu tehnologii moderne si echipamente performante, folosite pentru efectuarea unor investigatii precise, doamna doctor are pregatirea de a stabili un diagnostic precis, dar si de a stabili un plan de tratament unde este necesar. Multumita aparaturilor moderne, toate afectiunile, malformatiile, tumorile sau nodulii sunt vizibili chiar si cand sunt in stadiu incipient, pacientii avand sansa de a se bucura de o rata ridicata de succes a tratamentului. Pe langa radiografia pulmonara, medicul este competent si in efectuarea: radiografie coloana vertebrala, schelet, craniu, ecografie abdominala, mamara, tiroidiana, pelvina, ecografie Doppler vasculara, artere, vene membre inferioare, glande salivare, parti moi.

Pretul pentru radiografia pulmonara este de 120 lei.

Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, cu ajutorul carora doamna doctor poate efectua investigatii precise, diagnosticarea este corecta, pe baza sa medicul stabilind si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul care recepteaza apelurile este lipsit de amabilitate.

3. Spitalul Providenta

Spitalul Providenta este o alta unitate medicala din Iasi catre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua o radiografie pulmonara la standarde ridicate de calitate. In departamentul de imagistica isi desfasoara activitatea o echipa de medici implicati si bine pregatiti, printre care se numara si: dr. Mihaela Myledi Alexe, dr. Gheorghiu Teodor, dr. Simona Andreea Hapau, dr. Irina Jari, dr. Raluca Plesca, dr. Geta Flavia Luca, dr. Felicia Railianu, medici primari, dr. Amalia Mihaela Iacob, dr. Mihaela Nitu, dr. Roxana Elena Leah, dr. Edit Isabela Todirascu, medici specialisti. Avand la dispozitie unele dinte cele mai performante aparaturi si echipamente, diagnosticarea pacientilor este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament.

Pretul aplicat pentru o radiografie pulmonara pentru fata este de 75 lei, iar cea de fata si spate este de 90 lei. 

Spitalul privat din Iasi a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de rezultatele obtinute. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, medicii avand competenta de a elabora un plan eficient de tratament adaptat pentru necesitatile pacientilor. De asemenea, medicii dau dovada de o buna pregatire in domeniu si implicare, asigurand o atmofera primitoare. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari,

4. Regina Maria

Centrul de imagistica din Iasi care face parte din reteaua de sanatate Regina Maria este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara la standarde ridicate. Echipa de medici care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand rezultate ireprosabile pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea radiografiei pulmonare este intotdeauna corecta. Aceasta este intotdeauna insotita de un plan eficient de tratament daca este necesar, pentru o vindecare eficienta a tuturor pacientilor.

Pretul pentru o radiografie la torace ansamblu este de 185 lei la dr. Cristina Alexa, dr. Cristina Macuc si dr. Mirela Iordache. 

Amabilitatea, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta unitate medicala. Avand in vedere ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, ceea ce duce la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la stabilirea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

5. Euro Medi Center

Euro Medi Center este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara in Iasi. Echipa de medici isi da silinta pentru ca pacientii sa beneficieze de servicii ireprosabile, aceasta fiind formata din: dr. Felicia Crumpei, dr. Gabriela Cascaval, conf. univ. dr. Corina Ursulescu, medici primari in radiologie si imagistica medicala. Avand o buna pregatire, medicii au competenta de a diagnostica in mod corect fiecare pacient in parte, stabilind, de asemenea, si un plan corect de tratament. Pe langa radiografia pulmonara, poti opta si pentru: radiografie craniu, cervicala, mana, picior, genunchi, coloana (dorsala, lombara), bazin.

Pretul pentru o radiografie pulmonara in fata este de 70 lei, iar cea de profil este de tot 70 lei.

Serviciile medicale sunt de o calitate superioara, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care medicii le au la dispozitie. Datorita lor, doctorii specializati in radiologie si imagistica medicala stabilesc un diagnostic corect de fiecare data. Cu toate acestea, programarile nu se respecta, iar contactarea telefonica este deficitara. 

Concluzii

Ti s-a recomandat de catre un medic specialist sa efectuezi o radiografie pulmonara in Iasi, insa nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a primi un diagnostic precis, dar si indicatiile necesare. Nu amana vizita la medic, pentru ca un diagnostic in timp util te poate ajuta sa previi aparitia complicatiilor sau a unor afectiuni severe.