Meniu

Radiografie pulmonara Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un centru de imagistica in care sa faci o radiografie pulmonara in Oradea si nu stii unde sa mergi pentru a obtine o examinare de precizie, necesara medicului tau pentru stabilirea diagnosticului si a tratamentului adecvat pentru afectiunile plamanilor. Daca ai ajuns la acest articol, inseamna ca nu ai gasit inca optiunea potrivita pentru nevoile tale.

Nu trebuie sa te ingrijorezi, intrucat vei gasi in textul de mai jos toate informatiile necesare pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste alegerea clinicii sau laboratorului de radiologie din Oradea, in care sa beneficiezi de examinarea cu raze X a plamanilor.

Cat costa o radiografie pulmonara in Oradea?

In ceea ce priveste conditiile de acces la servicii, pretul este unul dintre aspectele care te intereseaza atunci cand intentionezi sa faci radiografie pulmonara in Oradea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care poti efectua investigatia radiologice de care ai nevoie, precum si tarifele practicate pentru examinarea plamanilor. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Euclid Hospital
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 150 Ron
 • Spital la standarde inalte de calitate
 • Interior placut si modern amenajat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici de nota 10
 • Profesionalism si experienta
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica NewMedics
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari cu aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica Davidescu
80 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Centru medical de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Metode eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici in care poti face radiografie pulmonara in Oradea

Inainte de a suna la una dintre clinicile mentionate pentru o radiografie pulmonara in Oradea, trebuie sa te incredintezi ca iei cea mai inspirata decizie pentru a obtine o un diagnostic imagistic de acuratete. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea centrelor medicale din clasament, despre calitatea serviciilor, despre aparatura de care dispun, despre competentele personalului si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Euclid Hospital

Euclid Hospital & Medical Center din Oradea dispune de un centru de radiologie si imagistica medicala, in care se pot efectua radiografii dentare panoramice, radiografie osoasa, radiografie pulmonara, mamografie, ecografie de parti moi, ecografie de articulatii, ecografie de san si histerosalpingografie. Spitalul Euglid si-a inceput activitatea in anul 2012 si este prima clinica privata de obstetrica si ginecologie din Oradea, care ofera servicii de obstretica-ginecologie, nastere, neonatologie-pediatrie, chirurgie, endocrinologie, gastroenterologie, urologie, ortopedie pediatrica, chirurgie vasculara, investigatii imagistice si laborator de analize medicale.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o radiografie pulmonara in acest centru, cu doua incidente si CD inclus, vei plati 150 de lei.

Pacientii apreciaza ca Centrul Euclid este un spital la standarde inalte de calitate, care functioneaza intr-un cadru placut, modern amenajat, cu aparatura de ultima generatie. In ceea ce priveste partea medicala, se spune ca medicii sunt de nota 10, bine pregatiti si experimentati. Din pacate, asa cum reiese din recenziile din mediul online, clinica nu sta la fel de bine la capitolul organizare, in care persoanele tratate aici reclama o lipsa de punctualitate in administrarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Euclid Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica NewMedics

Clinica NewMedics din Oradea ofera pacientilor asistenta medicala in regim ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua in cardiologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, medicina interna, analize medicale, explorari functionale – EKG, pulsoximetrie, spirometrie, si investigatii imagistice – radiografie pulmonara si ecografie abdominala. Centrul medical dispune de cabinete pentru consultatii si investigatii in ambulatoriu, de 37 de paturi pentru spitalizare continua si de 14 paturi pentru spitalizare de zi.

Pentru o radiografie pulmonara vei achita aici suma de 100 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile de calitatea ale centrului medical, de dotarile cu aparatura performanta, de profesionalismul medicilor si de solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, sunt persoane nemultumite de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Clinica Davidescu

La sectia de Pneumologie a Clinicii Davidescu din Oradea, pacientii pot accesa consultatii de pneumologie, o paleta larga de investigatii specifice: radiografie pulmonara, tomografie computerizata, ultrasunete, teste de evaluare a functiei pulmonare, bronhoscopie, spirometrie, pulsoximetrie, biopsie pleurala, bronhoscopie, studiul somnului si analize de sange. Clinica Davidescu este brandul infiintat de lector univ. dr. Lavinia Davidescu, medic primar pneumolog, si cuprinde servicii medicale cu spitalizare sau in ambulatoriu, in Spitalul Privat de Pneumologie din Oradea, Clinica Davidescu Oradea – Ambulator Clinic si Clinica Davidescu Beius – Ambulator Clinic.

Lista de preturi pentru servicii este publicata pe site-ul web. Pentru o radiografie pulmonara, tariful este de 80 de lei.

Pacientii considera ca au gasit in aceasta clinica din Oradea servicii de calitate, un centru medical de nota 10, dotat cu aparatura moderna, in care medici profesionisti dedicati meseriei aplica metode eficiente de tratament. Sunt si persoane nemultumite de personalul de la receptie, in comportamentul caruia ar trebui sa existe mai multa amabilitate.

Concluzii 

Pentru o radiografie pulmonara in Oradea, te poti adresa clinicilor din clasamentul cuprins in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei obtine aici un diagnostic de acuratete, o examinare cu aparatura performanta si personal medical competent, alaturi de comunicarea rapida a rezultatului examinarii. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa identifici cea mai buna solutie prin care poti accesa investigatia radiologica de care ai nevoie pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor plamanilor.