Meniu

Radiografie pulmonara Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie esentiala pentru monitorizarea sanatatii plamanilor, o radiografie pulmonara in Piatra Neamt se poate efectua in clinici de top, recunoscute pe plan local pentru calitatea serviciilor si acuratetea diagnosticului imagistic. Daca nu stii inca unde ai putea sa beneficiezi de o examinare cu raze X la standarde inalte, pe care medicul tau curant sa poata conta in depistarea cauzelor simptomelor pe care le acuzi si sa iti poata stabili un tratament adecvat, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile. 

Citeste textul si afla unde ar trebuie sa mergi in Piatra Neamt pentru o radiografie pulmonara si in ce conditii se poate accesa aceasta.

Cat costa o radiografie pulmonara in Piatra Neamt?

Tariful pentru un anumit serviciu medical poate fi uneori decisiv in alegerea clinicii in care sa faci o radiografie pulmonara in Piatra Neamt. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibila examinarea radiologica si preturile percepute pentru o radiografie a plamanilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 75 Ron
 • Act medical de calitate
 • Servicii integrate
 • Echipamente ultramoderne
 • Medici competenti si experimentati
 • Investigatii de precizie
 • Intarzieri in onorarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Antares Clinic
85 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 85 Ron
 • Clinica la standarde inalte
 • Aparatura performanta
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o radiografie pulmonara in Piatra Neamt?

Fiind in joc sanatatea aparatului respirator, vrei sa te asiguri ca faci cea mai inspirata alegere pentru nevoile tale in materie de radiografie pulmonara in Piatra Neamt. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente de radiologie, competentele personalului medical si opiniile pacientilor care le-au trecut praful. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii care iti vor facilita decizia.

1. MedLife Micromedica

MedLife Micromedica Piatra Neamt asigura pacientilor acces la o gama larga de investigatii de radiologie conventionala: radiografie craniana, radiografie sinusuri, radiografie de sa turcica, radiografie pe segmente de coloana, radiografie articulatii, radiografie pulmonara, radiografie de membre, radiografie de bazin si radiografie SAF, alaturi de investigatii performante de RMN, CT, ecografie, senologie, osteodensitometrie si radiologie dentara. Micromedica Piatra Neamt face parte din reteaua Micromedica, cu centre de imagistica si in orasele Bacau, Roman, Targu Neamt si Bicaz. Unitatea din Piatra Neamt, infiintata in anul 1995, este dotata cu echipamente de ultima generatie, achizitionate cu sprijin financiar prin proiectul POR 2014-2020. In cadrul clinicii functioneaza si un laborator de analize medicale si cabinete medicale in 23 de specialitati. Este primul centru de imagistica din judetul Neamt care a implementat tehnologia digitala pentru serviciile de radiologie. 

Lista de preturi pentru investigatii este afisata  pe site-ul web al retelei Micromedica. Radiografia toraco-pulmonara te va costa aici 75 de lei.

Sunt cateva aspecte esentiale care ii determina pe pacientii din Piatra Neamt sa apeleze la prestatiile Micromedica. Intre acestea se includ serviciile integrate, actul medical de calitate, echipamentele ultramoderne, investigatiile de precizie si competentele si experienta medicilor. In ceea ce priveste organizarea programarilor si activitatea serviciului front desk, se inregistreaza nemultumiri din cauza intarzierilor in onorarea programarilor si din cauza comportamentului lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Micromedica
Vezi Pareri

2. Antares Clinic 

O alta unitate medicala care se remarca prin serviciile de imagistica performanta iti sta la dispozitie in Piatra Neamt pentru o radiografie pulmonara de calitate. Este vorba despre Antares Clinic, sediul de la Gara, care se adreseaza pacientilor cu o paleta diversificata de consultatii si tratamente in peste 20 de specialitati medicale, analize medicale si investigatii complete de radiologie si imagistica medicala: osteodensitometrie DEXA, computer tomograf, ecografie, teleradiologie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara, mamografie digitala si second opinion. Exista 5 clinici in reteaua Antares, la care pacientii din Moldova pot apela in orasele Piatra Neamt, Onesti si Botosani si au posibilitatea de  a obtine diagnostic imagistic cu metode moderne, aparatura de ultima generatie, si pot conta pe experienta unui colectiv de 9 medici specialisti in radiologie si imagistica medicala.

Tarifele clinicii se poate consulta pe site-ul web. Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 85 de lei pentru o singura incidenta (fata sau profil) si de 150 de lei pentru doua incidente (fata + profil).

Pacientii apreciaza standardele inalte de lucru ale clinicii, aparatura performanta, investigatiile de acuratete si profesionalismul echipei medicale. Sunt si nemultumiri legate de faptul ca angajatii de la receptie nu au un comportament amabil fata de pacienti, sunt lipsiti de empatie, in timp ce organizarea programarilor este deficitara, inregistrandu-se un timp de asteptare mare inainte de intrarea in cabinete.

Concluzii

In ceea ce priveste efectuarea de radiografie pulmonara in Piatra Neamt, pacientii pot solicita investigatia radiologica in centre medicale de top, dotate cu cele mai recente tehnologii in aparatura medicala si deservite de personal cu o buna pregatire. Examinarea cu raze X a plamanilor se realizeaza cu rapiditate si promptitudine, astfel incat pacientii sa beneficieze cat mai curand de un diagnostic corect si de un tratament potrivit afectiunilor de care sufera. 

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile din Piatra Neamt cu servicii de radiologie conventionala, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa alegi un centru de imagistica in care sa poti obtine o radiografie pulmonara la calitate inalta.