Meniu

Radiografie pulmonara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie esentiala in diagnosticarea afectiunilor plamanilor si in monitorizarea starii de sanatate a tractului respirator inferior, o radiografie pulmonara in Ploiesti se poate efectua in clinici si cabinete de top, prevazute cu laboratoare de radiologie, in care lucreaza personal specializat. Daca ai nevoie de servicii de calitate in imagistica medicala, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre optiunile de care dispui in municipiul resedinta a judetului Prahova.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi in Ploiesti pentru o radiografie pulmonara de acuratete, necesara unui diagnostic corect, pentru stabilirea tratamentului adecvat.

Cat costa o radiografie pulmonara in Ploiesti?

Inainte de a merge la orice investigatie, si este valabil si pentru o radiografie pulmonara in Ploiesti, ai nevoie sa stii conditiile de acces la aceasta, inclusiv cele legate de tarife sau de posibilitatea decontarii prin Casa de Asigurari de Sanatate, la pacientii care prezinta un bilet de trimitere. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi, precum si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o radiografie pulmonara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
65 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 65 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Interior renovat
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil
 • Timp de asteptare mare
Bristol Med
80 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp de asteptare mare
MedLife
105 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 105 Ron
 • Servicii integrate
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Aparatura de ultima ora
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Gral Medical
60 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 60 Ron
 • Clinica eleganta si curata
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face radiografie pulmonara in Ploiesti

Este in joc sanatatea ta, in speta un diagnostic imagistic prin radiografie pulmonara in Ploiesti, de care va depinde tratamentul stabilit de medicul curant, de aceea iti doresti sa obtii o examinare de acuratete, intr-un centru modern, precum si obtinerea rapida a rezultatului. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie, trebuie sa parcurgi pana la final sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi detalii relevante pentru calitatea serviciilor, despre dotarile cu aparatura, despre competentele personalului medical si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul clinicilor din clasament.

1. Policlinica cu Plata

La Policlinica cu Plata din Ploiesti, cu ajutorul aparatului General Electric XR6000, digitalizat cu FCR Capsula XLII, poti obtine o radiografie pulmonara digitala intr-un minut, ce poate fi furnizata pacientilor pe film, prin tehnologia DRY-PIX -Fuji, sau pe CD, impreuna cu softul de citire: E-film, IBM. T. Buletinul de interpretare radiologica este intocmit de un medic specialist radiodiagnostic, cabinetul fiind deservit de doi medici bine pregatiti: dr. Bogdan Manoliu si dr. Bogdan Boca. Policlinica cu Plata este o unitate medicala cu traditie in Ploiesti, fiind infiintata in anul 1984. In prezent functioneaza cu 16 specialitati medicale, laborator de analize, centru de imagistica pentru radiografii, ecografie, mamografie si osteodensitometrie, gazduind totodata si cabinete de medicina de familie si medicina muncii. Clinica are contract cu CAS pentru analize si investigatii imagistice decontate, la pacientii asigurati in sistemul public, care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Conform acestuia, tariful pentru o radiografie pulmonara este de 65 de lei.

Acest centru medical inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente aici. Se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt caracterizati de profesionalism si experienta, interiorul este renovat, aparatura este performanta, iar personalul este amabil. Sunt si multi pacienti care acuza aglomeratia si timpul de asteptare mare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Bristol Med

Bristol Med este un Centru de Radiologie din Ploiesti, in care poti solicita o radiografie pulmonara digitala cu o tehnologie de ultima generatie Fuji Smart FDR F, pentru precizia imaginilor si o daza minima de radiatie absorbita de corpul pacientului. Bristol Med ofera o gama larga de investigatii contra-cost sau decontate prin CAS Prahova: radiografie, RX stitching, radiografie dentara, tomografie, ecografie si osteodensitometrie Dexa. Pacientii au acces aici si la radiografie craniana, radiografie de coloana, radiografie de membre si radiografie de bazin.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 80 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile de calitate, de aparatura de ultima generatie a centrului, de personalul profesionist si de rapiditatea comunicarii rezultatelor. Pe de alta parte, se apreciaza ca personalul de la receptie nu are solicitudinea ceruta unui astfel de post si ca este nevoie sa astepti pentru a ajunge in camera de examinare.

3. MedLife

La Hyperclinica MedLife Lotus din Ploiesti, dr. Bogdan Boca, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, pune la dispozitia pacientilor o gama larga de ecografii, radiografie pulmonara, radiografie abdominala, radiografie de bazin, radiografie de coloana, RX stitching, seriografie si urografie. Hyperclinica MedLife Lotus, infiintata in anul 2012, ofera servicii in ambulatoriu in 27 de specialitati medicale, o unitate de recoltare, investigatii si explorari functionale, precum si un centru complet de imagistica medicala: RMN, CT, mamografii digitale cu tomosinteza, radiografii digitale, osteodensitometrii si ecografii. Clinica este deservita de 70 de medici cu experienta.

Preturile pot fi consultate pe site-ul web al clinicii. Radiografia pulmonara te va costa aici 105 lei.

Fata de Spitalul si Clinica Lotus Med din Ploiesti, pacientii au pareri impartite. Se amintesc ca puncte forte ale experientei cu acest centru: calitatea actului medical, profesionalismul si experienta medicilor, serviciile integrate, aparatura de ultima ora si eficienta tratamentelor prescrise sau efectuate aici. Pe de alta parte, sunt consemnate deficiente in organizare, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si faptul ca angajatele de aici nu pot furniza informatiile necesare pacientilor.

4. Gral Medical

La Centrul Gral Medical din Ploiesti, prahovenii pot accesa investigatii imagistice de mare acuratete: radiologie – radiografie membre, radiografie pulmonara, radiografie craniana, radiografie bazin, radiografie coloana, radiografie abdominala, radiografie renala, toata gama de RMN si  CT, cu sau fara substanta de contrast. Pentru investigarea radiologica a plamanilor, vei putea conta pe diagnosticul imagistic intocmit de unul dintre cei patru medici – dr. Ion Gitlan, medic primar radiolog, dr. Manuela Tudose, dr. Andreea Valcu sau dr. Andrei Faca, medici specialisti, care iti pot elibera rezultatul examinarii de care ai nevoie pentru rezolvarea afectiunii pulmonare de care suferi. Gral Medical este o retea privata de sanatate cu capital integral romanesc, care activeaza in Romania cu 76 centre medicale in 9 judete din tara, 17 laboratoare, 38 centre regionale de recoltare, 16 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si 5 spitale oncologice si un centru de medicina nucleara.

Tarifele clinicii pot fi vizulizate pe site-ul web. Pentru o radiografie pulmonara va trebui sa achiti aici suma de 60 de lei.

Pacientii considera ca Gral Medical este o clinica eleganta, curata, cu medici profesionisti si investigatii de calitate. Recenziile din mediul online mentioneaza insa si elemente mai putin placute ale interactiunii cu personalul clinicii. Potrivit unora dintre comentarii, programarile sunt orientative, intrucat exista aproape intotdeauna timp de asteptare, iar comunicarea receptionerelor cu pacientii nu are amabilitatea necesara unui post de relatii cu publicul.

Concluzii

Daca medicul curant ti-a prescris o radiografie pulmonara in Ploiesti, poti obtine un diagnostic imagistic de acuratete la una dintre clinicile de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal cu inalta calificare, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala si tehnicieni competenti. Investigatiile se pot efectua rapid, comunicarea rezultatelor fiind la fel de prompta, atat la pacientii care le acceseaza contra-cost, cat si la cei care apeleaza la sistemul de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Dupa lectura acestui articol, despre serviciile de radiologie din Ploiesti, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea clinicii sau centrului de imagistica in care sa beneficiezi de o radiografie pulmonara precisa.