Meniu

Radiografie pulmonara Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un centru de imagistica la care sa faci o radiografie pulmonara in Satu Mare si sa poti merge la medicul curant cu rezultatul acestei investigatii, pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat. Daca nu stii unde sa te indrepti pentru examinarea cu raze X, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata serviciilor medicale private din oras. 

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa te adresezi in Satu Mare pentru radiologie conventionala si care sunt conditiile in care se efectueaza o radiografie a plamanilor.

Cat costa o radiografie pulmonara in Satu Mare?

Desi nu este cel mai important aspect in accesarea serviciului de radiografie pulmonara in Satu Mare, pretul este un factor care iti poate influenta decizia. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa mergi pentru examinarea radiologica a plamanilor, precum si tarifele practicate pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Clinica Gynoprax
Clinica-Verificata
125 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 90 Ron
  • Clinica moderna
  • Servicii de calitate
  • Aparatura de ultima generatie
  • Implicare in actul medical si empatie fata de pacienti
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru radiografie pulmonara in Satu Mare?

Chiar daca stii numele clinicii in care este disponibila o radiografie pulmonara in Satu Mare, vrei sa cunosti mai multe informatii despre activitatea clinicii careia ii vei incredinta diagnosticul imagistic al starii de sanatate a aparatului respirator inferior. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale legate de calitatea serviciilor unitatii medicale respective.

Clinica Gynoprax

La Clinica Gynoprax, in cadrul laboratorului de imagististica, se pot efectua o serie de investigatii de radiologie conventionala: radiografie de membre, radiografie pulmonara, radiografie de articulatii sacro-iliace, radiografie abdominala si radiografie de coloana, pe diverse segemente. Examinarile se efectueaza cu aparatul de radiologie digitala Samsung GF-85. Rezultatele sunt interpretate imediat de dr. Eva Kiss, medic primar radiologie si imagistica medicala. Sistemul este conectat prin PACS si imaginile pot fi interpretate si revazute si online de catre medicul radiolog sau de medicul curant al pacientului. Rezultatele sunt eliberate si in format digital pe CD. Gynoprax Satu Mare este o clinica privata de obstretica-ginecologie, infiintata in anul 2011, in care pacientii au acces la analize medicale, radiologie, mamografie, ecografie, medicina materno-fetala, reproducere asistata si spitalizare in specialitatile obstetrica-ginecologie, chirurgie estetica, urologie, chirurgie generala.

Examenul radiologic al toracelui te va costa aici 90 de lei, potrivit informatiilor de pe site-ul Gynoprax.

Pacientii se declara multumiti de modul in care au fost tratati in cadrul acestei clinici. Ei apreciaza ca este un centru medical moderne, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti, implicati in actul medical si empatici cu pacientii. Pe de alta parte, activitatea biroului de receptie genereaza o serie de nemultumiri, in special pentru ca angajatii nu raspund la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru o radiografie pulmonara in Satu Mare, pacientii se pot adresa unui centru medical de top, dotat cu aparatura de ultima ora in radiologia conventionala digitala si deservit de personal bine pregatit. Investigatiile se realizeaza rapid, iar rezultatele sunt comunicate cu promptitudide, in timp scurt, dupa ce sunt imaginile prelevate sunt interpretate de catre un medic cu experienta. Includerea lor intr-o baza de date integrata face ca diagnosticul imagistic sa ramana stocat si sa poate fi consultat atat de medici radiologi, cat si de medicul curant.

Clinica din Satu Mare, prezentata in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, dotata cu laborator de radiologie si imagistica medicala, este o optiune buna in ceea ce priveste realizarea investigatiilor cu raze X si obtinerea unor rezultate de acuratete pentru starea de sanatate a plamanilor tai.