Meniu

Radiografie pulmonara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile in piept si dificultatile de respiratie sunt doua simptome care pot anunta prezenta unor afectiuni pulmonare, asa ca cel mai bine te adresezi unui medic de specialitate si, la nevoie, efectuezi radiografia pulmonara. In Sibiu, din fericire exista o unitate medicala specializata in astfel de investigatii, prin intermediul carora medicii pot stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Multumita investigatiei imagistice cu raze X, rezultatele sunt eliberate  intr-un timp scurt, iar imaginile obtinute sunt la o rezolutie ridicata, ceea ce este de un real ajutor pentru o interpretare corecta a acestora. 

Mai jos ti-am pregatit mai multe informatii despre clinica din Sibiu la care poti apela cu incredere. Afla mai multe despre medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul sau, cat de performante sunt aparaturile si echipamentele folosite, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au apelat la serviciile sale.

Cat costa o radiografie pulmonara in Sibiu?

Vrei sa te documentezi cu privire la pretul practicat pentru o radiografie pulmonara in Sibiu inainte de a merge la clinica, pentru a sti ce buget sa pregatesti? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care este, de asemenea, si denumirea clinicii din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
85-120 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie pulmonara variaza intre 85-120 Ron
  • Medici primari in radiologie
  • Act medical ireprosabil
  • Diagnostic corect
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Atentie la detalii
  • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru efectuarea radiografiei pulmonare in Sibiu?

Ai luat hotararea de a face o radiografie pulmonara in Sibiu, dar nu stii catre care unitate medicala iti poti indrepta atentia? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care este clinica din oras catre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din oras atat in interpretarea rezultatelor, cat si in elaborarea unui plan personalizat de tratament:

RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de imagistica medicala din Sibiu unde poti merge cu incredere pentru efectuarea unei radiografii pulmonare la standarde ridicate. In echipa de medici isi desfasoara activitatea o multime de medic primari, printre care se numara si: dr. Maria Carstea,  dr. Mihaela Racheriu, dr. Iulia Iezan, dr. Andreea Alina Dan, dr. Mihai Closca, dr. Adina Ursu, dr. Gratian Botis, medici primari in radiologie si imagistica medicala, competenti in elaborarea unui act medical fara greseala. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie si echipamente moderne, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Pe baza lor, echipa de medici reuseste sa identifice problema de sanatate, dar si sa stabileasca un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o radiografie pulmonara in Sibiu incepe de la 85 lei (doar pentru fata) si ajunge la 120 lei (fata si spate).

Centrul medical a diagnostic imagistic este apreciat de o multime de pacienti, dovada stand in cele peste 150 de recenzii pozitive postate in mediul online. Echipa este formata din medici primari si specialisti, competenti in elaborarea unui act medical ireprosabil. Acestia reusesc sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat, astfel incat pacientul sa se vindece cat mai rapid. De asemenea, atmosfera este primitoare, doctorii dand dovada de atentie la detalii, amabilitate si profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara in Sibiu, dar nu stii care clinica este potrivita pentru a te bucura de rezultate ireprosabile? Atunci unitatea medicala prezentata mai sus este exact ce ai nevoie pentru a fi investigat cu atentie de catre un medic competent.