Meniu

Radiografie pulmonara Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de dureri toracice si iti este dificil sa respiri normal, asa ca la auzul acestor simptome medicul nu a mai stat pe ganduri si te-a indrumat sa faci cat mai curand o radiografie pulmonara? In Suceava, din fericire, exista doua unitati medicale spre care iti poti indrepta atentia si unde poti fi corect diagnosticat, indiferent cat de complexa este afectiunea cu care te confrunti. Prin intermediul radiografiei, care foloseste razele X, medicul de specialitate poate depista patologiile toracice si pulmonare chiar daca se afla in stadiul incipient, pentru ca tratamentul aplicat sa fie eficient si sa faciliteze procesul de vindecare. Printre afectiunile care pot fi depistate sau monitorizate se numara si: pneumonia, tuberculoza, cancerul pulmonar, bronsita cronica, leziuni pulmonare traumatice sau chiar diverse anomalii.

Din fericire, in Suceava exista doua centre de imagistica la care poti merge pentru a beneficia de investigatii radiologice la plamani. Citeste cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza si descopera cat de bine echipate sunt clinicile, dar si cat de precise sunt diagnosticele stabilite de medici.

Cat costa o radiografie pulmonara in Suceava?

Avand in vedere ca mai jos iti vom prezenta doua clinici diferite, sunt sanse uriase si ca tarifele practicate pentru o radiografie pulmonara in Suceava sa fie diferite in functie de aparaturile folosite, dar si de nivelul de pregatire a medicului. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
125 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Medici calificati
 • Profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Investigatii precise
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
Cabinete Areni
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in radiografie pulmonara in Suceava

Vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara in Suceava, dar nu stii care clinica este cea mai potrivita? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza pentru a descoperi care sunt cele doua clinici la care poti merge cu incredere. Afla, de asemenea, si cat de experimentati sunt medicii in depistarea afectiunilor pulmonare:

1. FizioMed

Clinica FizioMed din Suceava este un centru specializat in servicii de recuperare medicala, care dispune si de un centru de imagistica unde poti beneficia de o radiografie pulmonara la standarde ridicate. Echipa este alcatuita dintr-un medic primar in radiologie si imagistica medicala, a carui activitate este sustinuta de personalul de asistenti. Dotata cu echipamente medicale ultraperformante, cum ar fi sistemul de radiografie digitala Proteus XR/f de la GE, clinica asigura imagini de o rezolutie ridicata, facilitand procesul de detectare a afectiunilor, indiferent de complexitatea acestora. In urma examinarii imagistice, medicul isi creeaza o imagine de ansamblu pentru evaluarea corecta a starii de sanatate a pacientului.

Costul unei radiografii pulmonare este de 80 lei. Te poti programa si pentru o radiografie la coloana vertebrala daca medicul te incurajeaza, tariful sau pornind de la 100 lei (pentru o incidenta) si ajungand la 300 lei (trei incidente).

Echipa de medici este calificata, bine organizata si profesionista, asigurand servicii de inalta calitate si investigatii precise. Datorita echipamentelor si tehnologiilor de ultima generatie, medicul radiolog poate depista care sunt afectiunile pulmonare cu care pacientul se confrunta, stabilind un plan eficient de tratament adaptat nevoilor individuale ale fiecaruia. In plus, atmosfera din clinica este primitoare, toti bucurandu-se de un mediu confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

Cabinetele Medicale Grupate „Areni” fac parte din policlinica din Suceava, care se adreseaza pacientilor cu diverse afectiuni, printre care se numara si cele la plamani, fiecare avand ocazia de a se programa pentru o radiografie pulmonara. Cabinetul medical individual din cadrul acestei policlinici este al dr. Constanta Pricop, specializata in radiologie si imagistica medicala. Avand in vedere ca dispune de toate aparaturile si echipamentele necesare, pacientii pot opta pentru un spectru larg de investigatii radiologice, ultrasonografice, ecografii Doppler, mamografii si radiografii pentru sistemul osos. Te poti programa atat pentru o radiografie la hemitorace, cat si pentru cea la torace.

Costul unei radiografii la hemitorace este de 60 lei, iar pretul aplicat pentru radiografia la torace este de 80 lei.

Serviciile desfasurate in cadrul acestei clinici sunt de o calitate superioara, fiecare departament fiind reprezentat de medici de elita. Cabinetul de radiologie si imagistica dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, pacientii beneficiind de un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, mai ales din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Ai luat hotararea de a te programa pentru o radiografie pulmonara in Suceava, dar nu stii exact catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a te bucura de o investigatie de calitate, dar si de un diagnostic corect.