Meniu

Radiografie pulmonara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile in piept sau senzatia ca ramai fara aer, mai ales atunci cand depui efort, sunt doar cateva semne care ar putea indica prezenta unor afectiuni la plamani pe care nu trebuie sa le ignori, ci, din contra, sa le investighezi cu ajutorul radiografiei pulmonare. In Targu Mures, din fericire, exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa ai parte de rezultate precise, asa ca te incurajam sa citesti in continuare pentru a o descoperi. Radiografia la plamani utilizeaza razele X, ceea ce poate descuraja multe persoane sa o efectueze. Din fericire, aparaturile din prezent sunt mult mai moderne si performante, folosind cantitati mult mai reduse de radiatii, iar imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata, fiind mult mai usor de interpretat. 

Daca ai luat si tu hotararea de a te programa pentru o radiografie pulmonara in Targu Mures, dar nu stii la care medic sau clinica sa mergi, citeste mai departe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit toate informatiile de care ai nevoie despre unitatea medicala din oras la care poti apela cu incredere.

Cat costa o radiografie pulmonara in Targu Mures?

Vrei sa afli ce buget sa pregatesti pentru radiografia la plamani in Targu Mures? Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care este tariful practicat, dar si denumirea clinicii pe care o poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Dora Medicals
Clinica-Verificata
60 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 60 Ron
  • Act medical ireprosabil
  • Echipamente de o performanta inalta
  • Investigatii imagistice precise
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru a face o radiografie pulmonara in Targu Mures?

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de servicii de calitate, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom detalia mai multe despre o clinica din Targu Mures la care poti merge cu incredere pentru a face radiografia pulmonara. Citeste cu atentie si afla care este si parerea celorlalti pacienti care au apelat la serviciile sale:

Dora Medicals

Dora Medicals este o clinica multidisciplinara in Targu Mures specializata si in imagistica, adresandu-se pacientilor care vor sa faca o radiografie pulmonara. Departamentul specializat examinarilor imagistice este coordonat cu atentie de doi medici bine pregatiti si implicati, dr. Lorand Denes, medic specialist si dr. Zsuzsanna Pap, medic primar, amandoi avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, actul medical desfasurat este intotdeauna corect, iar rezultatele ireprosabile.

Pretul pentru o radiografie la torace osos este de 60 lei, investigatia toracelui si organelor toracelui avand acelasi pret.

Personalul medical depune toate eforturile ca pacientii sa beneficieze de un act medical ireprosabil. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta inalta, toate investigatiile imagistice efectuate sunt precise, pentru ca imaginile pe care le elibereaza sunt la o rezolutie ridicata. Astfel, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament atent adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Cu toate acestea, comunicarea telefonica ar necesita imbunatatiri, iar programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Dora Medicals
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici din Targu Mures pentru a face o radiografie pulmonara, cea pe care ti-am prezentat-o mai sus este exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un act medical de incredere. Nu neglija vizitele medicale si investigatiile, pentru ca acestea te pot ajuta sa previi afectiuni severe.