Meniu

Radiografie pulmonara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de baza in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor plamanilor, o radiografie pulmonara in Timisoara se poate efectua in cadrul unor centre medicale de top, dotate cu tehnologia care utilizeaza razele X pentru obtinerea unor imagini ale unor zone din organism. Daca nu stii unde sa mergi la un cabinet de radiologie in orasul tau, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre serviciile pe care poti conta in efectuarea investigatiei de care ai nevoie.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa te adresezi in Timisoara pentru a beneficia de o radiografie pulmonara de acuratete.

Cat costa o radiografie pulmonara in Timisoara?

Alegerea unei clinici in care sa faci radiografie pulmonara in Timisoara poate sa tina cont de mai multe criterii. Unul dintre acestea este si pretul, aspect care te intereseaza, mai ales din perspectiva faptului ca nu toate centrele medicale private au incheiate contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci nu poti sti intotdeauna daca poti merge cu bilet de trimitere sau trebuie sa achiti tariful pentru examinare. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si pretul practicat pentru o radiografie la plamani.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
MedLife Medici’s
Clinica-Verificata
125 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara porneste de la 125 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Tratamente eficiente
 • Programari nerespectate
Regina Maria
215 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 215 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Servicii integrate
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o radiografie pulmonara in Timisoara?

Este vorba despre sanatatea organelor respiratorii, deci este normal sa iti doresti sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste clinica la care vei face radiografie pulmonara in Timisoara. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor mentionate, cu ajutorul carora sa iti fie mai usor sa te hotarasti la care dintre ele vei apela. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale, legate de calitatea serviciilor, aparatura, competentele personalului medical, precum si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. MedLife Medici’s

La Medici’s Clinics & Baby din reteaua MedLife, se poate efectua radiografie pulmonara in centrul de imagistica al clinicii din Timisoara. Serviciile de radiologie disponibile aici includ radiografie cap, radiografie corp, radiografie coloana vertebrala, radiografie membre superioare, radiografie membre inferioare, radiografie de organ, in care se include radiografia pulmonara standard, precum si radiografia pulmonara asistata de inteligenta artificiala. Radiografia clasica de organ este un serviciu decontat prin CAS pacientilor care prezinta bilet de trimitere. MedLife Medici’s este cel mai mare operator de pe piata de sanatate privata din Timisoara, care ofera diagnostic si tratament in peste 35 de specialitati, un laborator medical, investigatii imagistice si explorari functionale si un centru de permanenta deschis non-stop.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o radiografie pulmonara standard, tariful este de 125 de lei, in timp ce investigatia asistata de IA are pretul de 140 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de activitatea clinicii si apreciaza serviciile de calitate, dotarile moderne ale centrului medical, aparatura de ultima generatie, profesionalismul medicilor, investigatiile de acuratete si tratamentele eficiente prescrise sau efectuate aici. Sunt si persoane nemultumite de intarzierile in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Medici’s
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Serviciile de radiologie digitala de la Spitalul Premiere Regina Maria din Timisoara includ cistografie/cistoscopie, colangiografie, examen Pansdorf, fistulografie, histerosalpingografie cu substanta de contrast, radiografie abdominala, radiografie pulmonara, radiografie cap, radiografie coloana, radiografie membre, radiografie sinusuri, radiografie pentru varsta osoasa, radiografie tract digestiv, radiografie de uretra sau de vezica urinara si altele, alaturi de alte investigatii imagistice complexe: RMN, CT si mamografie. Imaginile obtinute cu raza X vor fi interpretate de unul dintre medicii colectivului de la radiologie, specializati in imagistica medicala, dr. Adela Julean, medic specialist, dr. Cristina Prejbeanu, medic primar, dr. Radu Caprariu, medic specialist, si dr. Simona Plastoi, medic specialist. Radiografia pulmonara cu bilet de trimitere de la medicul de familie se poate efectua la dr. Adela Julean, medic in contract cu CAS. 

Contra-cost, pretul pe care il vei achita pentru o radiografie pulmonara este de 215 lei, la oricare dintre medicii amintiti, potrivit informatiilor de pe site-ul cunoscutei retele medicale.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie pentru prestatiile spitalului, parerile pacientilor sunt impartite. Se amintesc ca aspecte pozitive: calitatea actului medical, profesionalismul medicilor, aparatura performanta, diversitatea serviciilor incluse in acelasi centru medical si tratamentele cu rezultate bune. Pe de alta parte, multe persoane reclama timpul de asteptare mare la cabinete, aglomeratia si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru o radiografie pulmonara in Timisoara, ai toate sansele sa te bucuri de conditii excelente de desfasurare a examinarii, de aparatura de ultima generatie, de personal profesionist si de investigatii de acuratete. Poti conta pe performantele tehnologiilor de ultima ora aplicate in radiologie si de o metoda eficienta de diagnosticare si monitorizare a afectiunilor plamanilor.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile din Timisoara in care este disponibila o radiografie pulmonara, decizia alegerii va fi cu siguranta mult mai usoara pentru tine, iar o hotarare in cunostinta de cauza iti va servi in cele din urma la stabilirea diagnosticului corect si a tratamentului adecvat pentru problemele medicale care te afecteaza.