Meniu

Radiografie pulmonara Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu senzatii neobisnuite de sufocare sau cu dificultati de respiratie, iar medicul specialist te indruma sa faci o radiografie pulmonara in Tulcea pentru a afla concret care este afectiunea cu care te confrunti? Atunci te invitam sa parcurgi informatiile prezentate in articol, pentru a afla care este unitatea medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si unde vei beneficia de ajutorul de care ai nevoie. Pentru ca este vorba de o investigatie cu raze X, conteaza foarte mult ca  aparaturile folosite sa fie de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie clare si precise. Pe baza lor, medicul radiolog stabileste un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. 

Stim cat de important este sa mergi la o clinica de incredere, unde sa poti beneficia de servicii de calitate, asa ca te invitam sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi care este unitatea medicala din Tulcea la care poti merge cu incredere. Citeste si afla, de asemenea, si cat de performante sunt aparaturile folosite.

Cat costa o radiografie pulmonara in Tulcea?

Una dintre curiozitatile pacientilor cu privire la radiografia pulmonara in Tulcea este reprezentata de pret. Cat costa investigatia cu raze X? Pentru a fi la curent cu tariful perceput, ti-am pregatit tabelul de mai jos. Iata ce suma de bani trebuie sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Visa Med
Clinica-Verificata
80 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
  • Interactiune productiva medici-pacienti
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Investigatii precise
  • Plan eficient de tratament
  • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie pulmonara in Tulcea?

In functie de simptomele pe care le experimentezi, medicul specialist iti poate recomanda sa faci o radiografie pulmonara in Tulcea, pentru a avea o imagine de ansamblu a plamanilor tai, dar si pentru a te diagnostica in mod corect. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre unitatea medicala din orasul tau:

Visa Med

Visa Med este o clinica medicala din Tulcea infiintata in anul 2004, reprezentand la ora actuala un important centru de diagnostic si tratament din oras, unde poti merge cu incredere pentru efectuarea radiografiei pulmonare. Pe langa serviciile de radiologie si imagistica medicala, clinica pune la dispozitie servicii de medicina muncii, consultatii de specialitate, analize si investigatii clinice si de laborator. Echipa pluridisciplinara de medici depune toate eforturile pentru desfasurarea unui act medical corect, indiferent cat de severe sunt afectiunile de care pacientii sufera. De efectuarea si interpretarea radiografiei pulmonare se ocupa un medic competent si atestat, care asigura un diagnostic corect.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 80 lei. In completarea sa, poti opta si pentru radiografie la torace, al carei pret este tot de 80 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile diverse si de calitate pe care le ofera tuturor pacientilor, interactiunea dintre acestia si medici fiind una productiva. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, investigatiile sunt intotdeauna precise, fiind usor de interpretat, ceea ce ajuta la elaborarea unui plan eficient de tratament. Singurul minus este accesul dificil pentru persoanele cu dizabilitati.

Vezi parerile pacientilor despre Visa Med
Vezi Pareri

Concluzie

Pentru a efectua o radiografie pulmonara in Tulcea poti apela cu incredere la unitatea prezentata mai sus, care este echipata cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea unor investigatii ireprosabile. Nu amana vizita la medic si efectueaza investigatia pulmonara daca medicul de specialitate ti-a recomandat acest lucru, pentru a primi indicatiile corespunzatoare in functie de afectiunea cu care te confrunti.