Meniu

Radiografie pulmonara Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai o senzatie de apasare in piept atunci cand respiri adanc sau simti dureri toracice, iar medicul de specialitate te indruma sa faci o radiografie pulmonara in Vaslui? Atunci citeste mai departe si descopera care este clinica din oras catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de investigatia imagistica la standarde ridicate. Daca simptomele incep sa se acutizeze de la o zi la alta, nu amana vizita la medicul de specialitate, pentru ca pot ascunde afectiuni severe la nivelul plamanilor. De asemenea, programeaza-te periodic la investigatii la plamani conform indicatiilor medicului daca esti predispus la dezvoltarea diverselor afectiuni, cum ar fi astmul, pneumonia, tuberculoza sau chiar cancerul.

Parcurge articolul pana la final si descopera care este clinica din Vaslui la care poti apela cu incredere pentru o radiografie pulmonara, dar si care este tariful pe care trebuie sa il achiti.

Ce buget trebuie sa pregatesti pentru o radiografie pulmonara in Vaslui?

Vrei sa te programezi pentru o radiografie pulmonara in Vaslui, dar nu stii care este suma de bani pe care ar trebui sa o pregatesti? Afla din tabelul de mai jos cat costa o radiografie la plamani:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
90-120 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 90-120 Ron
  • Amabilitate si buna pregatire
  • Atentie la detalii
  • Act medical ireprosabil
  • Echipamente de ultima generatie
  • Rezultate precise si rapide
  • Nerespectarea programarilor
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie pulmonara in Vaslui?

La sfatul medicului specialist poti sa iti faci programare pentru o radiografie pulmonara in Vaslui, fiind una dintre cele mai eficiente metode prin care poti afla rapid daca suferi de o afectiune la plamani. Citeste cu atentie tot ce trebuie sa stii despre unitatea medicala din oras si descopera cat de moderne sunt aparaturile folosite pentru efectuarea unor investigatii imagistice ireprosabile:

Recumed Clinic

Unitatea medicala cu specific multidisciplinar din Vaslui unde poti beneficia de o radiografie pulmonara este chiar Recumed Clinic, care a primit numeroase aprecieri de-a lungul timpului. Membrii echipei din cadrul departamentului de imagistica sunt experimentati si bine pregatiti in domeniu, asigurand, de fiecare data, un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament. Personalul este format atat din medici primari, cat si specialisti, avand competenta de a efectua, pe langa radiografii, si investigatii CT, RMN etc. Multumita aparaturilor care utilizeaza o tehnologie avansata, imaginile generate in urma investigatiilor radiologice sunt la o rezolutie ridicata.

Pretul pentru o radiografie toracica pentru o incidenta este de 90 lei. Daca medicul are nevoie de o investigatie completa pentru determinarea corecta a problemei de sanatate, poti opta si pentru radiografia toracica pentru doua incidente, care costa 120 lei.

Amabilitatea, buna pregatire si atentia la detalii a medicilor sunt doar cateva dintre calitatile care le definesc activitatea, fiecare dandu-si interesul pentru a desfasura un act medical ireprosabil. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, rezultatele radiografiilor sunt precise si rapide, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Cu toate acestea, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu sunt intotdeauna respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Din dorinta de a-ti simplifica munca de a gasi o clinica specializata in imagistica, pentru a face o radiografie in Vaslui, iti prezentam unitatea medicala de mai sus, la care poti apela cu incredere. Descopera care sunt investigatiile pe care le poti efectua, dar si care este nivelul de acuratete a radiografiilor efectuate.