Meniu

Radiografie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile imagistice sunt de un real ajutor tuturor medicilor pentru stabilirea unui diagnostic corect, cea mai comuna dintre acestea fiind radiografia. In Satu Mare, exista o clinica pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea examinarilor radiologice, astfel incat sa afli care este afectiunea de care suferi. De regula, radiografiile sunt cele mai accesibile din toate punctele de vedere. Nu numai ca preturile sunt potrivite pentru toate categoriile de bugete, dar si rezultatele sosesc intr-un timp scurt, astfel incat pacientul sa poata actiona rapid. Avand in vedere ca medicina a evoluat din punct de vedere tehnologic, tot mai multe dintre aparaturile folosite pentru desfasurarea radiografiilor elibereaza o cantitate mult mai redusa de radiatii in comparatie cu aparaturile vechi, ceea ce inseamna ca examinarile sunt mult mai sigure. 

Esti din Satu Mare si ai luat hotararea de a merge la un centru de diagnostic imagistic pentru a efectua o radiografie la o calitate superioara? Atunci citeste in continuare randurile de mai jos si descopera care este unitatea medicala la care poti apela cu incredere, dar si cat de implicati sunt medicii.

Care este pretul pentru o radiografie in Satu Mare?

Inainte de a merge la clinica de specialitate pentru efectuarea unei radiografii in Satu Mare, te incurajam sa te informezi cu privire la preturile practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Din fericire, ti-am pregatit mai jos un tabel cu tariful practicat, dar si cu denumirea clinicii din oras la care poti merge cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Clinica Gynoprax
Clinica-Verificata
60-160 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-160 Ron
  • Act medical ireprosabil
  • Medic primar in radiologie
  • Aparaturi ultraperformante
  • Diagnostic corect
  • Solutii personalizate de tratament
  • Atmosfera primitoare
  • Curatenie impecabila
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru o radiografie in Satu Mare?

Vrei sa depistezi care este problema cu care te confrunti, asa ca, la recomandarea medicului, ai luat hotararea de a-ti face o programare pentru o radiografie in Satu Mare? Atunci citeste mai departe despre clinica de mai jos si afla tot ce trebuie sa stii despre ea:

Clinica Gynoprax

Clinica Gynoprax este o institutie medicala multidisciplinara din Satu Mare catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru investigatii radiologice la standarde ridicate. Departamentul de radiologie si imagistica medicala se afla in coordonarea dr. Eva Kiss, medic primar. Aceasta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade”, Targu Mures, a participat la o multime de congrese, conferinte si a urmat o multime de cursuri de perfectionare. Pacientii pot opta pentru radiografii gratuite daca se prezinta la cabinet cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CJAS. Avand in vedere ca se foloseste un aparat ultraperformant Samsung GF 85, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, timpul de expunere si iradiarea fiind reduse. 

Pretul pentru o radiografie porneste de la 60 lei (radiografie unilaterala la pumn, mana, sold, coapsa, genunchi, gamba etc.) si ajunge la 160 lei (radiografie la coloana pentru trei segmente).

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca echipa de medici isi da toata silinta pentru elaborarea unui act medical ireprosabil. Aparaturile folosite sunt ultraperformante, ceea ce ajuta la stabilirea unui diagnostic corect, pe baza caruia medicul radiolog elaboreaza solutii personalizate de tratament. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila. Cu toate acestea, nu toate programarile sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

Concluzii

Iti este teama sa nu te confrunti cu o problema de sanatate, asa ca ai luat hotararea de a face o radiografie in Satu Mare? Atunci clinica pe care ti-am prezentat-o anterior in articol iti va fi de un real ajutor sa gasesti un medic bine pregatit, care te va insoti fidel in depistarea afectiunii, dar si in tratarea corespunzatoare a acesteia.