Meniu

Radiografie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti primi indicatia de a efectua o radiografie in Sibiu in mai multe specialitati medicale: stomatologie, chirurgie orala, medicina de urgenta, ortopedie si traumatologie, reumatologie, ORL, pneumologie, neurologie, urologie, oncologie. 

Radiografiile sunt un instrument foarte util in diagnosticarea unor afectiuni si probleme de sanatate sau in monitorizarea evolutiei acestora. In Sibiu, desi nu sunt multe clinici private in care se pot efectua radiografii, iti vom prezenta o locatie in care se pot executa numeroase tipuri de radiografii, in conditii maxime de siguranta. Descopera in continuare care este aceasta clinica si ce tipuri de radiografii poti efectua in cadrul sau!

Cat costa o radiografie in Sibiu?

Pretul pentru o radiografie efectuata in Sibiu poate fi vizualizat in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
85-300 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 85-300 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Aparatura ultramoderna de radiologie
  • Diverse tipuri de radiografii
  • Bun raport calitate-pret
  • Echipa numeroasa de specialisti in radiologie si imagistica
  • Personal amabil
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o radiografie in Sibiu

Poti efectua o radiografie in Sibiu in aceasta clinica privata de mai jos, ce face parte dintr-o retea de centre medicale prezente si in alte orase din Romania. 

RMN Diagnostica

In centrul medical RMN Diagnostica din Sibiu a fost adus, de curand, un aparat modern de radiologie si imagistica – Multix Impact, astfel ca aici se pot efectua radiografii RX de calitate superioara. Acest aparat are un ecran tactil care este montat pe tub, ceea ce permite personalului sa petreaca mai mult timp cu pacientii. In plus, o camera de pozitionare si un detector CSL fac ca pacientii, indiferent ca sunt copii sau adulti, sa fie feriti de radiatiile inutile. In acelasi centru de radiologie si imagistica de la RMN Diagnostica se mai pot efectua investigatii RMN si CT, dar si osteodensitometrie – DEXA. In privinta radiografiilor, sunt mai multe tipuri care se pot realiza aici: torace, abdomen, coloana vertebrala, membre, articulatii. O echipa numeroasa de specialisti in radiologie si imagistica isi desfasoara activitatea aici, astfel ca rezultatele radiografiilor si ale tuturor examinarilor se emit rapid. RMN Diagnostica a aparut in anul 2007, in Sibiu, oferind servicii de imagistica (RMN), dar in prezent exista o retea nationala de centre medicale cu acest nume, insumand peste 40 de specialitati medicale. 

Pretul unei radiografii este cuprins intre 85 si 300 de lei.

Personalul de la RMN Diagnostica este apreciat in recenziile din mediul online, pentru: profesionalism, implicare, amabilitate si empatie. Multi dintre pacienti sustin ca au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului bine pregatit si apreciaza totodata faptul ca s-au facut investitii in aparatura performanta de radiologie, care reduce timpul de expunere si cantitatea de radiatii. Sibienii au mai notat si ca diversitatea serviciilor medicale este de apreciat, iar un lucru de care nu au fost multumiti unii dintre ei ar fi ca nu se raspunde la numarul de telefon pentru programari.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Desi nu sunt foarte multe clinici in care sa poti efectua o radiografie in Sibiu, cea pe care ti-am prezentat-o dispune de aparatura noua si performanta de radiologie. Acest lucru te ajuta sa beneficiezi de investigatii sigure, cu cantitati reduse de iradiere, indiferent de zona corpului pe care o investighezi pentru a afla un diagnostic sau pentru a monitoriza o anumita afectiune.