Meniu

Radiografie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de radiografie in Suceava pentru a efectua investigatiile imagistice recomandate de medicul specialist? Atunci te incurajam sa citesti mai departe, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta un top cu doua clinici care cuprind departamente de imagistica echipate cu aparaturi moderne. Astfel, imaginile obtinute in urma investigatiilor sunt la o rezolutie ridicata, iar cantitatea folosita de radiatii este mult mai redusa spre deosebire de aparaturile vechi. Pentru ca sunt concepute cu scopul de a investiga in detaliu starea de sanatate a tuturor organelor, dar si a sistemului osos, poti afla din timp daca te confrunti cu probleme de sanatate sau chiar cu formatiuni canceroase. Vestea buna este ca tratamentul are o rata uriasa de succes daca afectiunile sunt depistate la timp.

Daca locuiesti si tu in Suceava si ai luat hotararea de a te programa pentru o radiografie la o clinica de incredere, atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza. Descopera care sunt unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din oras care dispun si de centre de imagistica.

Care este pretul pentru o radiografie in Suceava?

Pretul unei radiografii in Suceava difera de la o clinica la alta in functie de performanta aparaturilor folosite, dar si de nivelul de pregatire a mediului care se ocupa de interpretarea rezultatelor. Citeste mai departe si descopera din tabelul de mai jos care sunt preturile practicate la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
80-300 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-300 Ron
 • Personal competent
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Organizare si profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Solutii personalizate de tratament
 • Atmosfera primitoare
Cabinete Areni
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate pentru o radiografie in Suceava

De multe ori, medicii specialisti isi indruma pacientii sa faca radiografii in Suceava pentru a putea depista precis care sunt afectiunile de care sufera. Fiind investigatii care folosesc razele X, imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata. Astfel, medicii pot interpreta facil si precis rezultatele, oferind la final un diagnostic corect fiecarui pacient in parte, indiferent de nivelul de severitate a afectiunii de care sufera. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile din orasul tau care dispun si de un departament de imagistica:

1. FizioMed

FizioMed din Suceava este o clinica specializata in servicii de recuperare medicala, care cuprinde si un departament de radiologie digitala, unde pacientii pot beneficia de investigatii precise pentru depistarea diverselor tipuri de afectiuni. Echipa este compusa dintr-un medic primar in radiologie si imagistica medicala, dar si dintr-un personal de asistenti care asigura desfasurarea corecta a tuturor investigatiilor imagistice. In competenta medicului intra stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan personalizat de tratament in functie de problemele fiecarui pacient in parte. Multumita aparaturii medicale ultraperformante Proteus XR/f digital radiography system GE, investigatiile genereaza imagini de o rezolutie ridicata, facilitand procesul de depistare a afectiunilor, indiferent cat de complexe ar fi acestea. Printre investigatiile radiologice de care poti beneficia se numara si: radiografie torace si pulmonara, craniu si sinusuri, membre si articulatii, pelvis, coloana vertebrala.

Costul unei radiografii porneste de la 80 lei pentru investigatia pulmonara si poate ajunge la 300 lei pentru radiografia coloanei vertebrale.

Personalul este competent, bine pregatit, atent la detalii, organizat si profesionist, asigurand tuturor posibilitatea de a se bucura de servicii de calitate, dar si de investigatii precise. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, medicul radiolog poate sa depisteze afectiunea de care pacientul sufera, asigurand solutii adaptate de tratament pentru necesitatile fiecaruia. In plus, astmosfera este primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

Cabinete Medicale Grupate „Areni” din Suceava functioneaza in regim de policlinica, asigurand o paleta diversa de servicii medicale, printre care se numara si investigatiile radiografice. In cadrul sau exista un cabinet medical individual, aflat sub coordonarea dr. Constanta Pricop, specializata in radiologie si imagistica medicala. Cabinetul dispune de aparaturi si echipamente moderne pentru efectuarea ireprosabila a investigatiilor radiografice, astfel incat imaginile generate in urma examinarilor sa fie usor de interpretat. Iata ce poti face: radiografie craniana, coloana cervicala, dorsala, lombo-sacrata, coccigiana, torace, hemitorace, abdominala pe gol, membre superioare si bazin.

Tariful unei radiografii porneste de la 60 lei, pentru examinarea pumnului, mainii, degetelor si poate sa ajunga la 280 lei, pentru examinarea coloanei vertebrale. 

Policlinica se remarca prin servicii de calitate, medici de elita si dotari moderne, cu ajutorul carora actul medical desfasurat este unul corect. Cabinetul de imagistica dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, care ajuta semnificativ la obtinerea unor imagini clare si, implicit, la stabilirea unui diagnostic corect. Urmat de un tratament personalizat, pacientii au sansa de a se bucura de un proces sigur si eficient de vindecare. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Stim ca timpul este pretios, asa ca, pentru a te scuti de efortul de a gasi clinici unde sa poti face o radiografie in Suceava, ti-am pregatit cele doua unitati medicale de mai sus, care dispun de aparaturi si echipamente moderne. Asigura-te ca iti faci toate investigatiile necesare la timp, in functie de recomandarile medicului de specialitate, pentru a preveni aparitia problemelor de sanatate sau de a le tine sub control pe cele existente.