Meniu

Radiografie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi pentru o radiografie in Targu Mures, conform recomandarii medicului de familie sau specialist? Atunci te incurajam sa citesti mai departe, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta doua unitati medicale atent echipate, unde poti beneficia de rezultate excelente. Indiferent care este organul sau structura osoasa pe care vrei sa o investighezi, asigura-te ca nu amani efectuarea investigatiei, mai ales daca medicul te indruma catre aceasta dupa o evaluare atenta a tuturor simptomelor manifestate. Prin intermediul sau se pot descoperi anomalii, deformari osoase, patologii, tumori, noduli etc. Toate acestea trebuie descoperite din timp, mai ales daca este vorba de o formatiune canceroasa, pentru ca un diagnostic timpuriu inseamna o rata mai mare de succes a tratamentului. 

Daca vrei sa apelezi la una dintre clinicile din Targu Mures, citeste mai departe si descopera care dintre cele doua optiuni ti se potriveste cel mai bine. De asemenea, afla si care este parerea pacientilor cu privire la serviciile puse in aplicare, pentru a-ti forma o impresie.

Care este pretul unei radiografii in Targu Mures?

Inainte de a merge la un cabinet de specialitate, cel mai bine ar fi sa afli care sunt preturile practicate pentru radiografiile in Targu Mures. In tabelul de mai jos iti prezentam nu numai tarifele, ci si denumirile clinicilor din oras la care poti merge cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Centrul Topmed
Clinica-Verificata
70-300 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-300 Ron
 • Servicii diverse
 • Interactionare ireprosabila medic-pacient
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Investigatii imagistice precise
 • Diagnosticare corecta
 • Nu se tine cont de programari
 • Lipsa de implicare a personalului auxiliar
Dora Medicals
60-110 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-110 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o radiografie in Targu Mures?

Iti este teama ca te confrunti cu o afectiune periculoasa, iar medicul te trimite la un cabinet de radiografie in Targu Mures pentru a afla concret care este problema de care suferi? Pentru ca se folosesc aparaturi moderne, obtinerea unui diagnostic corect prin intermediul investigatiei radiologice este, de cele mai multe ori, garantata. Iata care sunt clinicile din oras, dar si cat de pregatiti sunt medicii:

1. Centrul Topmed

Centrul Topmed este o unitate cu specific multidisciplinar din Targu Mures care asigura servicii diverse pentru toti pacientii, printre care se numara si investigatiile radiologice de o acuratete ridicata. Echipa de medici este formata din dr. Cristina Alina Badiu, dr. Adela Tatiana Farkas, dr. Elena Daniela Kovacs, dr. Alexandra Martin Stoica, dr. Adrian Ioan Munteanu, dr. Marius Constantin Sava, dr. Patricia Simu, medici specialisti, dr. Alexandra Mihaela Dobra, dr. Paula Morar, dr. Maria Daniela Podeanu, dr. Ioan Claudiu Popa si dr. Mihaela Vacar, medici primari. Toti au la dispozitie aparaturi moderne si echipamente performante pe care le folosesc pentru a primi rezultate precise, pacientii avand astfel ocazia de a beneficia de un diagnostic corect la scurt timp de la efectuarea investigatiei.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 70 lei si ajunge la 300 lei in functie de tipul investigatiei.

Unitatea medicala este puternic frecventa, datorita serviciilor diverse, dar si interactionarii ireprosabile cu echipa de medici. Avand in vedere ca doctorii au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, investigatiile imagistice furnizeaza imagini de o rezolutie ridicata, pentru o diagnosticare precisa. Cu toate acestea, nu se tine cont de programari, iar personalul auxiliar nu este suficient de implicat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Topmed
Vezi Pareri

2. Dora Medicals

In completarea clinicii de mai sus iti prezentam si Dora Medicals din Targu Mures, o alta unitate multidisciplinara, unde poti sa te programezi pentru efectuarea radiografiei la standarde ridicate. In cadrul departamentului de imagistica isi desfasoara activitatea doi medici bine pregatiti, dr. Lorand Denes, medic specialist si dr. Zsuzsanna Pap, medic primar. Printre tipurile de radiografii pe care le pot efectua se numara si: radiografie centura scapulara sau pelvina, parti ale scheletului, abdomen, craniu, torace osos, torace si organe ale toracelui, parti ale coloanei vertebrale, articulatii, membre etc. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 60 lei (parti ale scheletului, craniu, torace osos etc.) si ajunge la 110 lei (radiografie de membre cu doua incidente).

Clinica este apreciata in oras pentru serviciile ireprosabile pe care le asigura pacientilor, acestia fiind multumiti de actul medical de care beneficiaza. Echipa de medici da dovada de profesionalism, atentie la detalii si o buna pregatire, acestia avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente. Cu toate acestea programarile nu sunt respectate intotdeauna, iar comunicarea telefonica este deficitara din cauza numarului ridicat de apelanti si solicitari.

Concluzii

Pentru a beneficia de o radiografie in Targu Mures la o calitate superioara va trebui sa apelezi la unitati medicale echipate cu aparaturi moderne si gestionate de medici priceputi. Din fericire, cele doua clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a avea parte de un act medical de calitate.