Meniu

Radiografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti s-a recomandat in vederea diagnosticului unei afectiuni osoase sau de organe, efectuarea investigatiei imagistice cu raze X si nu stii unde sa mergi pentru o obtine o radiografie in Timisoara prin examinare cu aparatura moderna si o interpretare de acuratete a imaginilor din corpul tau? Articolul de fata te ajuta sa identifici clinicile cu servicii de radiologie din oras si sa le poti alege pe cele care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.

Citeste textul pana la capat si vei gasi aici o prezentare a unitatilor medicale din Timisoara in care poti beneficia de o radiografie la standarde inalte.

Cat costa o radiografie in Timisoara?

Desi nu este cel mai important aspect cand vine vorba despre o radiografie in Timisoara, totusi pretul poate servi drept criteriu de departajare intre centrele de imagistica si este important sa il cunosti in avans. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi pentru investigatii de radiologie, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru radiografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
MedLife Medici’s
Clinica-Verificata
125 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 125 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Neuromed
90 Ron
 • Pret Radiografie 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Solutii de diagnostic si tratament pentru o mare varietate de afectiuni
 • Timp de asteptare mare
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Regina Maria
195 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 195 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Servicii integrate
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Neurorad
75 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie porneste de la 75 Ron
 • Promptitudine si eficienta in examinarile radiologice
 • Investigatii de acuratete
 • Aparatura moderna
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici in care poti face radiografie in Timisoara

Te bucura existenta unui top al celor mai bune clinici in care poti face radiografie in Timisoara, insa ai vrea sa poti evalua pe cont propriu centrele medicale din clasament si sa poti stabili chiar tu care este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Este de la sine inteles, fiind vorba despre sanatatea ta, insa ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre calitatea serviciilor, apararatura de care dispun, competentele personalului medical si opiniile pacientilor care au accesat consultatii, investigatii si tratamente la fiecare dintre clinicile mentionate.

1. MedLife Medici’s

La Medici’s Clinics & Baby din reteaua MedLife, serviciile de radiologie disponibile includ radiografie cap, radiografie corp, radiografie coloana vertebrala, radiografie membre superioare, radiografie membre inferioare, radiografie de organ si radiografie pulmonara asistata de inteligenta artificiala. Examinarile de radiologie pot fi accesate cu bilet de trimitere de catre pacientii asigurati in sistemul public, prin contractul clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate. MedLife Medici’s este cel mai mare operator de pe piata de sanatate privata din Timisoara, care ofera diagnostic si tratament in peste 35 de specialitati, un laborator medical, investigatii imagistice si explorari functionale si un centru de permanenta deschis non-stop. Clinica a fost preluata recent de MedLife, cea mai mare retea privata de servicii medicale din tara, cu o vechime de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Contra-cost, vei beneficia aici de o radiografie la pretul de 125 de lei. Radiografia pulmonara asistata de IA are pretul de 140 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile clinicii si considera ca serviciile sunt de buna calitate, centrul medical avand dotari moderne ale centrului medical, aparatura de ultima generatie si medicii profesionisti. Sunt amintite, de asemenea, investigatiile de acuratete si tratamentele eficiente prescrise sau efectuate aici. O parte dinte cei care au lasat recenzii in mediul online isi manifesta nemultumirile in legatura cu lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Medici’s
Vezi Pareri

2. Neuromed

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed din Timisoara include in oferta sa o paleta larga de investigatii imagistice – RMN, CT, angio CT, radiografie, mamografie, osteodensitometrie Dexa, ecografie si ecografie Doppler. Clinica, specializata in medicina clinica, in ramurile neurologie si cardiologie, pune la dispozitia pacientilor examinari radiologice diverse: radiografia extremitatilor cefalice, radiografia centurii scapulare, radiografia cutiei toracice, radiografia centurii pelviene, radiografia coloanei vertebrale, radiografia scheletului osos, radiografia aparatului urinar. Clinica Neuromed a fost infiintata in anul 1999, de catre doi neurochirurgi, oferind initial numai RMN si CT. In prezent, centrul si-a diversificat activitatea la o gama larga de consultatii in 11 specializari, investigatii si serviciu de ambulanta.

Pentru o radiografie, pretul este de 90 de lei.

Sunt cateva aspecte pozitive importante pentru care pacientii aleg experienta ingrijirii medicale la Neuromed, intre acestea distingandu-se actul medical de calitate, profesionalismul medicilor, aparatura performanta si solutii de diagnostic si tratament oferite pentru o mare diversitate de afectiuni. Pe de alta parte, exista si aspecte mai putin favorabile in activitatea clinicii, printre care se amintesc: faptul ca receptia nu raspunde la telefon, deficiente in gestionarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

3. Regina Maria

La Spitalul Premiere Regina Maria din Timisoara pacientii pot beneficia de o paleta completa de servicii de radiologie digitala, in care se includ cistografie/cistoscopie, colangiografie, examen Pansdorf, fistulografie, histerosalpingografie cu substanta de contrast, radiografie abdominala, radiografie pulmonara, radiografie cap, radiografie coloana, radiografie membre, radiografie sinusuri, radiografie pentru varsta osoasa, radiografie tract digestiv, radiografie de uretra sau de vezica urinara si altele, alaturi de alte investigatii imagistice complexe: RMN, CT si mamografie. Imaginile obtinute cu raza X sunt interpretate de un colectiv de medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala, din care fac parte:  dr. Adela Julean, medic specialist in contract cu CAS, dr. Cristina Prejbeanu, medic primar, dr. Radu Caprariu, medic specialist, si dr. Simona Plastoi, medic specialist. Pacientii au si posibilitatea efectuarii examinarilor cu raze X pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, pretul pe care il vei achita pentru o radiografie este cuprins intre 195 si 250 de lei, in functie de zona examinata, potrivit informatiilor de pe site-ul cunoscutei retele medicale.

Referitor la gradul de satisfactie pentru prestatiile spitalului, parerile pacientilor depind de experienta fiecaruia. Pe de o parte, sunt considerate puncte forte ale activitatii clinicii: calitatea actului medical, profesionalismul medicilor, aparatura performanta, diversitatea serviciilor incluse in acelasi centru medical si tratamentele cu rezultate bune. Pe de alta parte, multe persoane reclama timpul de asteptare mare la cabinete, aglomeratia si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

4. Neurorad

Centrul de radiologie Neurorad din Timisoara, cu o experienta de peste 15 ani pe piata de sanatate privata din oras, ofera servicii de calitate cu ajutorul unei tehnologii moderne, alaturi de si o interpretare corecta si rapida a rezultatelor, in investigatii de radiografie clasica si mamografie. Se pot efectua aici examinari cu raze X pentru cap, coloana, schelet osos, abdomen, torace, membre si urografii. Centrul este deservit de o echipa de specialisti in radiologie si imagistica medicala dedicati profesiei, formata din dr. Adelina Tirziu, medic primar, dr. Andra Lupescu, medic primar, dr. Diana Munteanu, medic primar, si dr. Emanuel Chirita-Radin, medic specialist radiolog. Centrul de Radiologie Neurorad lucreaza in colaborare cu CJAS Timis, astfel incat pacientii pot accesa investigatii decontate, pe baza biletului de trimitere, in limita fondurilor disponibile.

Contra-cost, tarifele pentru radiografii sunt cuprinse intre 80 de lei si 150 de lei, pentru o zona a corpului. Centrul aplica reduceri pentru pensionari, pentru care preturile sunt cuprinse intre 75 si 120 de lei pentru o zona examinata.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste multumirea pentru prestatiile centrului de imagistica. Recenziile pozitive lasate pentru Neurorad amintesc de promptitudine si eficienta in examinarile radiologice, investigatii de acuratete, aparatura moderna si comunicarea rapida a rezultatelor. Pe de alta parte, sunt nemultumiri legate de faptul ca receptia raspunde greu la telefon si de un comportament grabit si lipsit de empatie al tehnicienilor de la radiologie.

Concluzii

Cand ai nevoie de o radiografie in Timisoara, iti stau la dispozitie centre de imagistica de top din oras, dotate cu aparatura performanta si personal specializat, tehnicieni competenti si medici radiologi profesionisti, cu o vasta experienta. Investigatiile se pot efectua atat cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin contractul cu CAS al unora dintre clinici, cat si contra-cost. Pacientii beneficiaza de posibilitatea efectuarii de examinari radiologice dintr-o paleta vasta, incluzand radiografii pentru cap, torace, coloana, membre si organe.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, despre clinicile care efectueaza radiografii in Timisoara, iti va fi cu siguranta mult mai usor sa te decizi care dintre centrele medicale din clasamentul de mai sus ar fi cel mai potrivit pentru satisfacerea nevoilor si exigentelor tale.